perp
|
Dobro jutro punce, Tudi naša noč je bila bolj porazna. Nikakor nisem mogla zaspati, potem pa še ko je moj šel v službo mal čez 4. uro sem že spet gledala v luft. A, sej bo. Ja te kilogrami. Jaz nračunam, da mi jih bo ostalo ene 5-6 viška, vendar vem, da bo šlo kmalu dol. samo čokoladi in večji količini kruha se bom odpovedala, pa bo- Pa na veliko bomo dojili ... iz mojih ust v božja ušesa ... janet čestitke za vašo psičko Pio. tudi naša psička pred to Taro, ki jo imamo zdej, je bila Pia. Zdej boste imeli pa pestro. Glede odvajanja lulanja ti pa ne vem povedt, ker sem že čist pozabila. Je stara že 12. let in vem da se je takrat z njo ukvarjala mami. IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica Zanimivo, da tudi moja prebava ni več tako lena zadnje dni kot je bila, sem že pomislila, da se kaj pripravlja, ampak zdaj že mal predolg traja vse skupi. Me pa vsake tolk časa kje kaj špikne, ampak nič konkretnega. Ja tudi moja prebava se je v zadnjem tednu zellllo izboljšala. Grem na veliko potrebo kar ene 2-3 krat na dan. to je zame v ogromno. res pa je, da sem pred tudi tako velikokrat hodila. No pingvinčica, ko se je to meni prejšnji teden začelo, sem si rekla o superc, bomo šli rodit. No zdej pa traja že en teden, pa zraven ni nobenih popadkov, pa nič od nič. Tko da gleda, da to še ni to No sej ta vikend ne smem rodit, ker mojih staršev ni, sta lih dobr šla dons zjutrej v toplice in nočta zamudit svoje prve vnukinje.
|