neela
|
Punce, jaz sem zbolela... Pravkar sem se primajala domov, ful ful utrujena in premražena. Termometer kaže 37,6°C. Sili me tudi na bruhanje, vendar ne gre nič ven, ker nisem od dopoldneva nič jedla.... Jaz ne vem, ali je to Rota virus, s katerim sem bila v stiku 3 dni nazaj z otročkom, ki ga je imel...Kaj mislite? Ne upam jest nobenih tablet, ker se bojim, da če nama pa je po kakšni neverjetni sreči ta mesec le uspelo, da ne bo kaj z narobe.... Beda res! Drugače pa mi je danes 28. dan ciklusa....in kokoš, kot kokoš - sem pozabila kupit CB v lekarno. Če bom jutri že dobra se bom odpravila po test, če ne, delam test v torek (seveda, če se do takrat še vedno ne prikaže). Držim prstke na rokah in nogah, vendar mi ta vročina ne daje prevelikega upanja..... Ja, moj je tud spermiogram delal že 2x v Leonišču. Vsakič je moral najprej po napotnico k osebnem zdravniku, potem pa cca. 3 tedne čakat, da je prišel na vrsto. Prvič so bili rezultati dokaj hitro (cca 1. teden po sperm. - ker sem imela ravno takrat jaz pregled v neplodnostni), drugič pa cca. 1 mesec.
< Sporočilo je popravil neela -- 7.3.2008 21:57:20 >
|