Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Evo za naš praznik
, sej bo vse uredu, nč skrbet. Sem se jaz tud prestrašla k jo na postelji pustim pa povštre dam okol
, in če bi obstajala možnost, da je kaj narobe, bi šla do zdravnika. Sem se pa pošteno zamislila, ker jaz počnem isto. Ja, so že tako veliki...
. predvsem za punčke me zanima, klasične ali one princeskaste?
in seveda takoj ko sem prisla domov sem povedala veselo novico.......mmm eno leto je ze od tega
.
Pa zadnjič sem gledala v omaro(1m stran!) za žabice in se je na previjalni tako na hitro obrnila, da je bila prečno gor in slabih 10cm od roba pa sem jo v stotinki zagrabila. Sicer še ni padala, ampak se je že hotela spet prevaliti. Mi je bilo še naslednjih 15min slabo. Previjalna miza je le visoka, spodaj pa samo parket.