|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako ugotoviti na kaj smo alergični
2.2.2005 8:55:55   
mihana
lp
imamo 7 mes fantka. do sedaj nismo zazanli nobenega znaka da bi bil nakaj alergičen. ko se je zač. sliniti pa ima pod brado fleke in kozo zelo suho. se še dojiva tako da mislim da jaz kaj takega jem, kar je v slini še močnejše, ker po telesu nima nobenih pik. jem vse razen citrusov in oreščkov, ki sem jih prej normalno jedala. katera hrana je najbolj alergena. kako ste ve testirale??

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kako ugotoviti na kaj smo alergični
2.2.2005 9:46:20   
sonček Niko
mislim, da tvoj otrok ni na nič alergičen ampak suho kožo pod brado zaradi slinjenja, saj je tam koža neprestano mokra! Poskusi jo namazati z čim mastnim, npr. Linola fett kremo! LP

(odgovor članu mihana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kako ugotoviti na kaj smo alergični
2.2.2005 10:00:01   
ajda11
lp

Tudi jaz mislim, da ni na nič alergičen. Ponavadi so otroci v dobi slinjenja vsi več ali manj pikasti po bradici, ker je koža neprestano mokra.

suzana

(odgovor članu mihana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kako ugotoviti na kaj smo alergični
2.2.2005 11:33:57   
dory
Tudi moj je mel isto...pa sva pri zdravniku dobila samo eno kremo...baje je to zaradi slinjenja in potem ko si zunaj se tale mraz...vse je ok...


Ce bi se pa zacelel pojavljat pikice se po telesu,pol je druga pesem...

(odgovor članu mihana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kako ugotoviti na kaj smo alergični
2.2.2005 11:37:12   
darjatimci
Pozdrav!
Mi pa nismo nič sami testirali,ampak smo šli na Ped.kl.v alergološko amb.,sicer pa najbolje,če sumiš alergijo,da se posvetuješ z pediatrom,pa bosta videla kako in kaj.LP.Darja!

(odgovor članu mihana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kako ugotoviti na kaj smo alergični
2.2.2005 11:45:49   
Anonimen
Tibor je tudi sedaj kar naenkrat dobil po rokah take fleke suhe kože, ki je bila na začetku še rdeča, sedaj pa je po mazanju s šentjanževim oljem postala bleda, ampak je še zmeraj hrapava. To je gotovo tisti atopični dermatitis, saj vem. Od nedelje ima vročino, danes je pa dobil še izpuščajčke, ki se mi zdi, da bodo prerasli v norice. V ponedeljek sva bila pri zdravniku, pa je bil tak dren, da sem se samo obrnila. Zdaj pa še zbiram voljo, da se bova šla mogoče kaj pokazat. Saj tule na formuu itak vse vemo, kaj bi človek k zdravnikom hodil..., ha, ha. Očka me bo pa ubil, če ga ne bom peljala.

(odgovor članu mihana)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   kako ugotoviti na kaj smo alergični
2.2.2005 18:05:15   
mihana
ja smo bili tudi mi pri zdravniku, pa je dal eno kremo ki so mi jo zmesali v lekarni in je blo čez noč dobro, kot da prej nebi imel nič. ena hormonska zadeva je rekel....
gotovo me samo panika ampak me skrbi da se mu nebi poznalo... mazem ga pa kar z bepantenom....

pa me vseeno zanima katera hrana spada med bolj alergene

lp in hvala

(odgovor članu mihana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kako ugotoviti na kaj smo alergični
3.2.2005 9:21:21   
darjatimci
Največ otrok je alergičnih na mleko,jajca in pšenico,kar se tiče hrane.Je pa tako,da pri enih otrocih hitro posumiš pri enih pa ne,mi že nismo ker je blažja oblika in imamo dieto samo brez mleka in jajc pšenica zaenkrat ni kritična.Ampak alergeni se pa skrivajo,da ne rečem skoraj v vsej vsakdanji hrani,žal.

(odgovor članu mihana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?