|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
10.3.2008 20:41:14   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

še emo smešno fotko smo bašli na telefonu

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  kolk mi je smešna user posted image user posted image user posted image user posted image

kak dobr usta drži , kolk je cortkana user posted image user posted image

faca malauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
10.3.2008 20:53:41   
baja*
čer babe

činki spi, tastari dela, jaz pa direkt izpod tuša - mi je celo ratalo odstranit gošo z noguser posted image user posted image . Zaj pa čakam na Housa... al ga ni dansuser posted image , eh ne vem, če ni res v torek... Kaj pa je te dans po TV?

dita je pa prava frajerkauser posted image user posted image
rumba a obstaja prav sadna skuta od LM al ti sadje not zmešaš?
afnica kje pa kupuješ aptamil? Jaz sem razmišljala, da bi ga nabavla za polento in podobne fore delatuser posted image . Ker načrpat mi ga ne rata dovoljuser posted image .

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
10.3.2008 20:56:44   
Češnca
user posted image user posted image user posted image  Dita, mala motoristka! Carica je.

Evo, mi mamo pa Dolfija: user posted image

user posted image
ne me vprašat, kolk olja ma na glavi, da mi je tole uspel...user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 10.3.2008 20:57:40 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
10.3.2008 20:56:53   
Anonimen
baja a te že kej firbec matrauser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2304
10.3.2008 21:08:53   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

eh kje pa, niti malouser posted image kaj mi piše, da sem firbčna al kajuser posted image user posted image user posted image
porkapje, pa še kak me matrauser posted image user posted image user posted image

češnca pa ste ukrotili ježkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
10.3.2008 21:10:52   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24

freycha ti si pa pravi dohtar, mi kar diagnozo ven vržešuser posted image

ker sem imela iste probleme v nosečnosti in so mi to potrdili. Tudi večini drugim, ki so jamrale o istih in podobnih bolečinah so dali iste diagnoze

preglej tele teme:

http://med.over.net/forum5/read.php?177,3443243,3443276#msg-3443276

http://med.over.net/forum5/read.php?169,3440092,3440122#msg-3440122

http://med.over.net/forum5/read.php?151,3117693,3117737#msg-3117737

http://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/all/645AF583B0E750BFC12571C6002DB98F

bom še malo poiskala.... ampak tu se kar nekaj najde...

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
10.3.2008 21:12:31   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Smo, za 10minut! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
10.3.2008 21:13:12   
Freycha
češnca kak car je dolfi user posted image user posted image user posted image  sam za Dolfeta čist prelepo gleda pa izgleda user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
10.3.2008 21:13:18   
Anonimen

eh kje pa, niti malouser posted image kaj mi piše, da sem firbčna al kajuser posted image user posted image user posted image
porkapje, pa še kak me matrauser posted image user posted image user posted image

no, sej zdej počas lezem naprej...taglavno, da sm zrisala, zdej pa že bouser posted image

joj češnca kok je dobruser posted image user posted image

pa dita tuduser posted image one tadruge pa raj ne komentiram, da nau spet "štala"user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2309
10.3.2008 21:14:54   
Freycha
ti kar komentiraj..... dobivam počasi pred tabo trdo kožo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
10.3.2008 21:15:27   
mateya24
uh hvala freycha za linke
saj sem jaz tud nekaj našla..

sem prebrala tud tvoje...a ti si tum mela podobne probleme? si šla k zdravniku? kaj so ti pa tam še drugega rekli?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
10.3.2008 21:21:54   
Freycha
jah nič.... da je to pač pogosta zadeva med nosečnostjo in da če se ne bo izboljšalo po nosečnosti, da bom šla na bolj podrobne preglede in če bo porazno, je pač treba it na operacijo. Se mi je še kaaarrr vleklo po porodu, pa sem skoz odlašala, pa bom šla, pa bom šla... pa je bilo tak slabo, da sem tamalo komaj že držala, pa čisto v k**** sem imela predvsem levo roko, potem sem se pa enega lepega dne spomnila, da me že nekaj časa ni bolelo. Dobesedno mi je čez noč izginilo.

So mi pa rekli, da z operacijo ni fajn odlašati, če je potrebna, ker gre za okleščanje živcev v predelu zapestja in če se preveč zarastlini kanal, grejo živci adijo in imaš potem res velike probleme.

Zato ti predlagam, da pojdi k zdravniku, pa da te pregleda in če smatra, da je hudo, te bo napotila naprej k neurokirurgu, ki ti naredi potrebne preiskave, ali je potrebna operacija ali ne. Ti pa najprej pregledajo tak, da ti pošiljajo stimulante po živcih in merijo odzivnost (nekaj takega).... aja, pa naj ti ne napiše napotnice za ortopeda, ker se s tem dejansko ukvarjajo neurokirurgi, čeprav splošni zdravniki radi napitijo k ortopedu

to je menda to user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
10.3.2008 21:28:07   
Anonimen

ti kar komentiraj..... dobivam počasi pred tabo trdo kožo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image no vidiš, kolk boš fajn utrjenauser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2313
10.3.2008 21:29:44   
Freycha

user posted image user posted image user posted image no vidiš, kolk boš fajn utrjenauser posted image

daj resno.... kaj ti ni ok, da posedam otroka na motor, al kaj? al si fovš, ker tak fajn zgleda na motorju user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
10.3.2008 21:30:06   
mateya24
freycha hvala za odgovor.
kolk sem zdaj prebrala zna bit ta stvar kar resna ja.
najboljše, da se res čimprej spravim k zdravnikuuser posted image

še boljše bi pa blo, da bi meni tud čez noč samo od sebe minlouser posted image  (sem optimist kaj)

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
10.3.2008 21:32:56   
Anonimen

daj resno.... kaj ti ni ok, da posedam otroka na motor, al kaj? al si fovš, ker tak fajn zgleda na motorju user posted image user posted image

ne touser posted image slikca j u bistvu prov fletna, tko da sem narobe izrazla, nebi te zmotu moj komentar slikce, pač pa moj komentar tvojga komentaraja, da že maš idejo za darilouser posted image
tko.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2316
10.3.2008 21:34:29   
pupi
Freycha saj ta sindrom operirajo vsi možni operaterji oz, tisti, ki ma 5minut cajta verjetnouser posted image . Mojega tasta je operiral palstik npr..

Pa karpalni sindrom kolko jaz vem zajema samo prste, dlan in največ zapestje. Mateyo, pa do komolca matrauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
10.3.2008 21:34:35   
baja*

no, sej zdej počas lezem naprej...taglavno, da sm zrisala, zdej pa že bouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malo se hecam, da neuš ki misla, da te res preganjam kot en norcuser posted image
A za mano je tud že ful vrsta?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
10.3.2008 21:36:01   
Anonimen
baja ni sile...sam češncauser posted image pa že to je kolona do poletjauser posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2319
10.3.2008 21:36:05   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24

še boljše bi pa blo, da bi meni tud čez noč samo od sebe minlouser posted image  (sem optimist kaj)

Jaz še vedno čakam to noč, ko bo mene nehala noga bolet, pa tudi tista noč po operaciji ni nič dobrega prineslauser posted image user posted image . Je pa res da dreveni in mravljinči pa mi ne več!!

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
10.3.2008 21:37:19   
baja*

baja ni sile...sam češncauser posted image pa že to je kolona do poletjauser posted image user posted image

a pol pa ni prerivanjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
10.3.2008 21:39:26   
SANEK1
Dober večeruser posted image

Dita in zete , ful sta facastauser posted image user posted image user posted image   Super fotkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
10.3.2008 21:40:29   
Freycha
sej pišuka pupi... ne vem, če se nisem zmotila, pa plastiki to delajo user posted image  porka flek..... ker od mojega fotra bratranec je plastik, pa mi je rekel, da naj k njemu pridem, ker on to dela user posted image  a veš, da imaš prav...... sem ga pihnila zdele...... sorry mateya, sem te skoraj napačno naslovila user posted image user posted image

kar se pa komolcev tiče je pa mene tudi do komolcev bolelo zjutraj, ker mi je vse "zaspalo" čez noč..... samo potem pa gre bolečina oz. mravljinci spet nazaj na prste in zapestja (čez dan).....  je pa res, da je bilo to takrat, ko mi je bilo že res hudo.... sam kot sem napisala, potem se mi je pa umirjati začelo.....

Saj pravim, naj gre k zdravniku. Jaz nisem zdravnik, lahko samo odgovorim na njeno vprašanje kaj naj bi to lahko bilo, da bi lahko bilo to. Diagnozo bo pa zdravnik postavil user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
10.3.2008 21:40:43   
SANEK1
Malecka spi,
zoba še ni,
mene pa trebuh od riža boli.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
10.3.2008 21:41:20   
Freycha

ne touser posted image slikca j u bistvu prov fletna, tko da sem narobe izrazla, nebi te zmotu moj komentar slikce, pač pa moj komentar tvojga komentaraja, da že maš idejo za darilouser posted image
tko.

no, te me pa ta komentar zanima

user posted image a bom do takrat, ko grem spat izvedela, kaj te žuli, al ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?