Freycha
|
jah nič.... da je to pač pogosta zadeva med nosečnostjo in da če se ne bo izboljšalo po nosečnosti, da bom šla na bolj podrobne preglede in če bo porazno, je pač treba it na operacijo. Se mi je še kaaarrr vleklo po porodu, pa sem skoz odlašala, pa bom šla, pa bom šla... pa je bilo tak slabo, da sem tamalo komaj že držala, pa čisto v k**** sem imela predvsem levo roko, potem sem se pa enega lepega dne spomnila, da me že nekaj časa ni bolelo. Dobesedno mi je čez noč izginilo. So mi pa rekli, da z operacijo ni fajn odlašati, če je potrebna, ker gre za okleščanje živcev v predelu zapestja in če se preveč zarastlini kanal, grejo živci adijo in imaš potem res velike probleme. Zato ti predlagam, da pojdi k zdravniku, pa da te pregleda in če smatra, da je hudo, te bo napotila naprej k neurokirurgu, ki ti naredi potrebne preiskave, ali je potrebna operacija ali ne. Ti pa najprej pregledajo tak, da ti pošiljajo stimulante po živcih in merijo odzivnost (nekaj takega).... aja, pa naj ti ne napiše napotnice za ortopeda, ker se s tem dejansko ukvarjajo neurokirurgi, čeprav splošni zdravniki radi napitijo k ortopedu to je menda to
|