tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODY78 Muca 83 vse najboljše za rojstni dan, želim ti, da čim prej zagledaš in uspešno preživiš .... tane kako žalostna zgodba: tudi jaz se bojim kako bom prestajala drugo nosečnost: strah me bo pred vsakim pregledom in tisti besed gin.: tukaj neakj ne bo vredu....Nikoli če ne bom imela sproščene nosečnosti, vedno me bo ta senca spremljana....tudi jaz se bojim tistih devet mesecev...po ss splavu sem neučakana bila do pve , potem pa pregled...ta četertek imam ta pregled...skoraj 2 meseca sem prosila, da bi bilo vse vredu (nobene pregrade)...Zdaj ko se ta čas za zeleno luč bliža...me stiska pri srčku: hrepenim po , hkrati pa se bojim.... punce moje zadnje dni imam tako napeto vzdušje v službi , počutim se nič vredno,...občutek imam kot da vsi kažejo s prsti proti meni...."kako je nesposobna."....taka tuga.... tody78, vse vemo, verjetno Polynesia in Mihi78 še najbolje, kakšen strah, ko greš na UZ in čakaš na besede ali je vse o.k in ne tistih strašnih besed 'tule nekaj ne bo vredu, ali srček ne bije več...' jih oz. nas bo spremljal ko bomo naslednjič nosečke. zato si jaz s spodbujanjem drugih oz. vseh nas poskušam to vtepsti v glavo, vendar mi je jasno kot noč, da bom kljub vsemu na prvem pregledu bila v hudem strahu, ne glede na to, v kaj se prepričujem...žal mislim, da nam je to vsem neizogibno. glede pregleda ali imaš pregrado pa glej tudi iz pozitivne strani, če ti je NE ugotovijo super, veselo na delo , če pa ti jo ugotovijo pa tudi veš za razlog, ga odstraniš in naslednjič bo vse o.k. kot pri Polynesii, ona je živ dokaz za to. kar pa se tiče napetega vzdušja v službi in povsod verjetno, gre pa za vpliv mlaja, pa tudi tole grdo deževno vreme nam ni v korist, tudi jaz sem nekaj sitna, nervozna pa spat ne morem tele dni. čakamo na sonček tak ali drugačen
|