|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
15.3.2008 21:20:24   
jasna
sanwebdra, to je že tretji oktoberski zobekuser posted image , ne uspeš vsega prebratuser posted image

majazarja, user posted image

kinnie, sem iz LJ


IZVIRNO SPOROČILO: mama06

jasna bejži že spat.user posted image user posted image user posted image


Misl siuser posted image , sem se šla raj k user posted image  stiskatuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 15.3.2008 21:21:21 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
   RE: Desetke007
15.3.2008 21:38:39   
teka
maja_zarja: user posted image user posted image user posted image za prvi zobek! upam, da se boste zdaj naspali...preden začne prihajat drugiuser posted image

noa1: pilates je bil ful super, še danes me boli po vseh delih telesa, ko sem delala tako vneto (sem pač hotla tisto urco čimbolj izkoristit user posted image ). doma pa... max se je očka usmilil in polovica časa prespal, tako da se je lahko igral s taveliko...je bil volk sit in koza celauser posted image ...že komaj čakam, da grem drugi teden.

je pa prejšnjo noč naša tavelika malček zbolela (nič  hujšega, samo prehlad), ampak potem dela ponoči takšne scene ko se ji zamaši nos, da je to huuuudo. nakar je včeraj popoldan še malo zakuhala in pol pri nas prava panika...je namreč nagnjena k vročinskim krčem in smo pri 37+ že čist trdi...mojega user posted image pa ni bilo doma ponoči, tako da smo kar šli na all inclusive k mojim staršem user posted image tamala se je zvečer umirila in brez vročine spala celo noč! HB

vsem ostalim bolančkom (malim in velikim) želim enako hitro okrevanje!

spanje ponoči: vidim, da nas je kar nekaj takih, ki smo že spale več in v daljših intervalih, pa se je sedaj stanje poslabšalo. to me "veseli" - seveda ne zato ker malčki ne spijo, ampak zato ker vidim, da nismo edini in ni nič narobe. bo boljše...

srečanje:
je blo ful fajn, pa še nove smo se spoznale...na maxa pa se ne preveč jezit, mu je malo nerodno med tolikimi puncami, pa se kar "norega naredi" in kao spi...hahaha. saj se bo zbrihtal, samo malo potrpljenja prosim vse te lušne pikice, ki so prav po babje sodelovale pri kofetkanju.

ufff, se nabere, če se ne javljaš bolj redno....

mirno noč vsem, čau

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
   RE: Desetke007
15.3.2008 21:53:28   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

sanwebdra, to je že tretji oktoberski zobekuser posted image , ne uspeš vsega prebratuser posted image



Joj, pa res se opravičujem! Če pa ste totalno čvekaste, jaz pa v zamudi celih 7 mesecev!!!

Pol pa hura za tretjega!! Zobka!  

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
   RE: Desetke007
15.3.2008 22:06:24   
Pandica
No, da se še jaz javim...

Res ste prave čveke user posted image koliko nakloftate čez dan, da zvečer komaj vse preberem.

Moja miška je skopana, zdaj sma se še podojili in aja. Pridna punčka. Mami pa takoj na RR user posted image   Pa Viktorje zraven malo gledam. "Moja" radijaska postaja, Radio Center, ki jo vedno poslušam je dobila Viktorja user posted image    Bravo Centrovci user posted image

Kak je bil danes lep sonček zunaj, samo je pa kar pihalo.

Jasna neboš verjela, ampak spet se bašem z jagodami  user posted image    Tako, da zdaj jih jaz več tut nimam doma. Moram novo gajbico nabavit. Drugače pa si vabljena k meni na jagode in babji čvek  user posted image

Maja Zarja  iiii, čestitke za prvi zobek  user posted image    

Alina_alin hhhmm, jaz imam tut full rada palačinke z nutello. Madona, ste mi lušte naredle zdaj z temi palačinkami.

Noa1 to pa je res čudno, da vas je bilo v Ikei full malo kot praviš, Ker ponavadi je tam vedno full gužva. Ni se še zgodilo, da bi bila tam in nebi bilo full folka. Pa zdaj bomo spet veliko hodili gor, ko bomo kupovali opremo za hiško in razne stvari.
A si videla na otroškem oddelku kaj "pametnega"?  Pa za otroške sobice moram pogledati...

Teka  no, super, da si se imela fajn na pilatesu in, da je Max bil priden.  Držim pesti, da bo ta večja čim prej zdrava.

Evo, moja pa se že dere, moram letet....

Madona, je zdaj dolgo spala, ne? Da je ravno mami napisala en post, pa še to ne vse kaj sem imela v mislih.







(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
   RE: Desetke007
15.3.2008 22:18:06   
micla
Ku ku, še sem tu....

na hitro en pozdravček, da me ne pozabiste.  Princeska že pančka, moj ta večji otrok (beri mož) je pa spet šel smučat s frendi, čeprav je prejšnji vikend obljubljal, da je blo zadnjič letos.  Ma kej čmo, standardne moške "obljube", ki ne veljajo nič. Še moj, ki je tehtnica, pa itak menja variante po 10x na dan.  
Joj punce moje, mene same tehtnice obkrožajo (mož, tast, svakinja, ta boljš frendica, pa še user posted image  sem dobila tehtnico), jst pa oven, ki imam rada vse pošlihtano in zrihtano za par dni vnaprej, oni pa taki neodločneži, da znoriš.user posted image   Me prou zanima kaka bo moja pupa.user posted image

user posted image Bravo za zobke.

Vas moram pustit. Grem pod tuš in pol še malo v bukve, dokler me spanec ne pobere. Še jutri zjutraj sem sama z user posted image , tko da ne smem bit preveč pozna, da ne bom ku zombi.

Mirno noč vsem in ne preveč čvekat, ker vas težko lovim.


Pa pa,

_____________________________

micla

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
   RE: Desetke007
15.3.2008 22:29:11   
2ursae
čer

sam javim se, da smo še med živimi user posted image .
Vidim, da pridno čvekate, da se vam ful dogaja user posted image . Žal uspem slediti le toliko, da parkrat dnevno pridem gor za minutko, da vas preletim, to je pa tud vse user posted image . Tko da, prosim, ne bit hude, ker od mene ne boste dobile ravno veliko odgovorov - no, pa saj vidim, da se dobro znajdete tud brez mene user posted image .

jasna, lep konjiček user posted image , a bi blo gor placa še za enega navihanca user posted image . Sem pa morala pri drugi fotki kar dvakrat pogledat, preden sem dojela, da tvoj "Halvar" nima čopkov, ampak so to tvoja stopala user posted image .

valči, user posted image  za tole zdravnico. ja, definitivno, pritožbo + zahtevat opravičilo. No, pa saj te vaša P pozna in ve, da je bilo to pisanje zgolj nepodkrepljeno pretiravanje.

user posted image  vsem za zobčke ... se je že začelo user posted image .

Naš Bor je v zadnjih 14 dneh postal pravi sinček pobalinček user posted image . Se na veliko dviguje, pa ful v bratca rine, ko pride v njegovo bližino se začne na veliko smejat in navdušeno gledat pa po njemu grabit user posted image . Že jasno pokaže, kaj bi rad, če bi lahko, bi jo kar odrajžal k Anžetu user posted image .

tko, šibam nazaj k knjigi,
pridne bodte, se vidimo v četrtek.

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
   RE: Desetke007
15.3.2008 23:16:35   
noa1
Še jaz se malo javim....sem bila perj prekinjena.

Majazarja: bravo za zobek (pa tudi Kasjii oz. Elianu čestitke)

Tave: moja ima tudi najraje mojo brado za dlesni drgnit....si me pomirila, ker sem že mislila, da sva edini

Teka: bravo za pilates...je moral bit Maks priden, ker drugače te ne bi več spustili same od doma (malo heca). Pa eno veliko user posted image , da se čim prej pozdravite (pa brez teh neprijetnih krčev seveda).

Alina_alin: hvala za slike

Pandica: ja smo šli tako na hitro gor, ker sva se šele ob 16.00 spomnila. IKEA je odprta do 18.00, mi pa smo bili tam ob 17.30.....zato pa ni bilo gužve. Jaz tudi nisem navajena biti skoraj sama v IKEI...je res zmeraj gužva...še posebej v soboto. Ko boš nabavljala se kar pripravi, da stvari kar poidejo v enem dnevu...kaj dnevu...v par urah. Midva sva na novo opremljala stanovanje lani in se je dostikrat zgodilo, da je kaj pošlo...in to niso bile malenkosti. Mi imamo veliko stvari za ta malo iz Ikeje, dekice, predalnik, ....pa brisače za male so mi full fajn, ker so čisto normalne velikosti in imajo trikotnik za glavo...jih bo lahko še zelooo dolgo uporabljala. Njene sobice pa še nisva opremila, ker sedaj tako spi še v spalnici.

micla in 2ursae: full sta pridniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vaju prav občudujem...jaz se sploh ne morem zraven spravit. Sedaj, ko Ajša prej zaspi, se bom tudi jaz prisilila, da še kaj naredim preden se izteče porodniška.

tako...sem se razpisala....sedaj pa grem tudi jaz počasi spat
nočko

< Sporočilo je popravil noa1 -- 15.3.2008 23:18:30 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
   RE: Desetke007
15.3.2008 23:35:14   
janja
Še jaz. Danes bom pa očitno zadnja.

Očitno je Urban včeraj preboleval eno krajšo virozo. Ponoči je potem še kar spal. 2x se je zbudil in podojil, pa je bilo vse v redu. Tudi danes čez dan je bil kar v redu, edino nosil bi se skoz. Je pa kriza, ker sem mu včeraj dala zvečer Aptamil, pa zdaj ne vem, a je alergičen nanj.user posted image Je bilo pa na koncu bruhanja ogromno sluzi. Mislim, da sem ga že zadnja 2 dneva poslušala kako hrope, pa še bolj neješč je bil, tako da mislim, da je šlo res samo za virozo.

jasna - ja alergija ni bila dokazana. Naredili so mu kožne teste in odvzeli kri, pa ni pokazalo ničesar. Razen to, da ima povišano vrednost za razvoj alergije. Zdaj bodi pa pameten.user posted image

majazarja - čestitke za 1. zobek user posted image user posted image user posted image

Še čestitke Doni (mišk) in našemu Urbanu za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
   RE: Desetke007
15.3.2008 23:37:24   
janja
Še o palačinkah - jaz imam najraje take s sladkorjem in limono. Da kar teče od njih. Pa tudi gratinirane skutine niso slabe. Njami. 

_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
   RE: Desetke007
16.3.2008 7:12:23   
2ursae
oooooooo, danes sem pa jaz prva user posted image . Sej ne mislit, da sem ravno vstala - tamali je začel čivkat že pred šesto user posted image , pa je bil tako moker, da sva kar vstala, zdaj pa spet spi. Jaz si delam čaj, pol se grem pa mal učit user posted image .

pa da ne boste rekle, da sem škrta s fotkami, dam eno v duhu Cvetne nedelje:
user posted image

skuha pa naj katera druga user posted image , ki ima že praxo.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 16.3.2008 19:44:18 >


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
   RE: Desetke007
16.3.2008 8:09:11   
*kinnie*
Dobro jutro!
Eno user posted image za vas....
Meni so pa očitno prišle neprespane noči do živega. Vse kar se spomnim je, da je mali ponoči jokal user posted image in da sem vstala....kdaj kako zakaj kje pa nimam pojma. user posted image Enostavno zjutraj je mali splal pri meni, na sredini postelje (vsaj to), jaz pa zvita na robu postelje. Še to ne vem, kako je vzglavnik prišel na sredo postelje (ga dam ponavadi tako, da zaščitim malega, da ga ne bi kdo poležal). Prav nič se ne spomnimuser posted image .Me je kar groza, ko pomislim, da bi ga lahko poležala.

Dona in Urban, vse najbolšeuser posted image user posted image


Micla in 2ursae: res sta pridniuser posted image user posted image user posted image Jaz že eno leto nisem naredila nič za fax. V nosečnosti se mi ni dalo, ker sem vse sproti pozabila, potem sem imela neke zadolžitve, februarja pa ko sem hotla štartat, pa ni bilo več rokov. Sedaj pa čakam junij user posted image
položnice pa kar prihajajouser posted image ,

no grem malega poštimat




(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
   RE: Desetke007
16.3.2008 8:11:20   
lane31
Dobro jutro user posted image ....
Saj e vem kje naj začnem,ste se tolk razpisale user posted image
Še posebej sem vesela Bora,ozr. 2ursae....sem te kar pogrešala.....saj bi vse user posted image  rada spoznala v živo,a moja največja favorita (pa brez zamere) sta Bor in Dona -tiste čupice me prav vlečejo...je pa kislina morala bii opasna v user posted image user posted image

Sanosan.....veramem, da si danes že boljšepa vseeno eno user posted image

ZARJA......huraaaaaaaaaa za zobek.....majazarja poročaj kako je spanje zdaj

Noa1.....a ti še tudi študiraš ???
Joj je fajn po Ikeji špancirat pa okice na pašo gnat,si mi lušte naredla-čeravno nič ne rabim tam zapravim kolikor pač imam z sabo.....zato preventivno vzamem čim manj user posted image

Pandica.....jaz sem se včeraj tudi mastila z jagodami,ki so mi začuda bile celo dobre- rada imam tiste prave domače,ko tak njami dišijo....pa črešnje-še malo pa bojo user posted image user posted image

Mama06.....sta mogoč probala vodo user posted image

Teka.....hura za vsako bolečo mišico user posted image  in za Maxa,da je bil tako pridtkan- sicer sploh ne vem zakaj ne bi bil,ko pa je edini ki prespi 3h srečanjauser posted image ....evo ti recept za uspavanje user posted image -babe na kup da čvekajo-on pa-- mami zbudi me ko grejo user posted image user posted image

Janja.....je povsem možno da je bruhal od virozice-kaj pa blato-kakšno je.....običajno so pri alergijah krvave nitke

Micla......hudo user posted image  oven in tehtnice......smrtonosno user posted image .....no jaz pa sem dobila svojeglavega škorpiončka od preudarnega, razmišljujočega kozoroga in to mami vodnarki-ki ji je itak vse ravno user posted image ...

Sanwebdra.........hehe zdaj pa z lahkoto napišem tvoj nick...-prej sem vsaj 3 krat preverila če je prav....nič ne skrbi boš vse not spravlauser posted image

Srečanje MB- jaz tudi ne vem če bi ta teden.....priprava na praznike,čiščenje ipd user posted image  a lahko po praznikih......sem pa včeraj zvedla da dragi dela cel dan na veliko noč user posted image
Mali sem včeraj skuhala celo jabolko in dodala melono....je vse zmazala do podna in natanko čez 1h jokala za flašo- zmazala vso
Kako dolgo so vaši siti po obroku GH user posted image user posted image user posted image  Moja največ do 2h-če zmaže cc180 kašice user posted image user posted image user posted image Normalno ali ne user posted image
Danes je ponoči spet slabo spala od 4h narej,ko je spanec bolj rahel...ker njena sestra smrči da še mrtve zbudi .....vstale sva ob 6h user posted image ,zdaj pa spet spi .....bo boljše nocoj
Toliko iz sončnih Ruš....lepo nedeljo- cvetno (2Ursae hvala za presmec user posted image )

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
   RE: Desetke007
16.3.2008 8:14:47   
lane31
KINNIE....mamice to počno rituiranouser posted image ......brez skrbi da si dobro poskrbela za user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
   RE: Desetke007
16.3.2008 8:26:02   
mama06
Dobro jutro!

Včeraj sem vas uspače samo preletet, saj se nam je cel dan neki dogajalo.

Zarja in majazarja bravo za zobek. Ja tretji pri oktoberkahuser posted image user posted image


Vsem slavljencem čestitam!!!



user posted image

lane31 - včeraj je bila ktastrofa za spanje, tako, da o "posebnih ukrepih" sploh ni bilo časa za razmišljat. Spimo še vedno ne, saj se na eno uro sigurno zbujamo in "popravljamo spanje".


Zajtrk:
Mesejedci

user posted image



Za "zeliščarje"( brez zamere - joke)user posted image
user posted image

ali

user posted image  


Kar se tiče nebesnih znamenj. Dragi je dvojček, tako, da sem že diplomirala iz spreminjanja mnenj in menjavanja odločitev. Mislim, da hujših niuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 16.3.2008 19:48:52 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
   RE: Desetke007
16.3.2008 8:28:17   
mama06
Še nekaj:

želim vam lep dan in da se vse naspimouser posted image .

Zunaj sije sonce in komaj čakam, da se naša dva zbudita, da se najemo in gremo ven. Kosilo pa je pri taščiuser posted image user posted image user posted image ,.
Včeraj sem jaz kuhala z vse, za danes pa smo se povabili k njima.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
   RE: Desetke007
16.3.2008 8:28:32   
maja zarja
Dobro jutro čvekice!user posted image .....kak pridno tipkate...komaj sledim.

Tekauser posted image user posted image user posted image .

Noa in Alin-alin vidve pa nehajta stakimi debatami(beri:palačinke in nutela...)ker se jaz kar redim tu zraven računalnika  .......njami....user posted image

Aha zdaj pa ,da poročam o našem spanju.......se je zbudila ob 2.00 in pila čajek ter masirala sem ji dlesni z Dentinoxom v roku pol ure je zaspala........naslednje zbujanje pa ob 5.00......user posted image user posted image user posted image .......jokala ampak potem se je najedla malo pocartala in zaspala do 7.30........tak,da sicer je bilo bolje kot zadnjih nekaj noči ampak tak kot je bilo pa še vedno niuser posted image ....morda bo pa zadaj še en zobekuser posted image .........iiiii pas bo za Veliko noč zajček

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
   RE: Desetke007
16.3.2008 8:47:13   
lane31
Mama06.....tista 3 slika zgleda tak dobro.....kaj bi to bilo
Majazarja....a vi boste pa kar nadaljevali z rastjo zob user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
   RE: Desetke007
16.3.2008 9:14:22   
suzanamai
Ditta jaz uporabljam tisto kašico, ki ima že mleko notri. Enostavno ji namešam 5 zvrhanih žlic v cca. 150 ml vode, vodo prevrem, ohladim in nato zamešam notri. Zoja ne mara, da je pregosto ali preredko.

Majoli me veseli za Maksa, če prav razumem tudi krčkov nimata več. Pokliči kaj za kakšen sprehod.

Valči takoj ukrepaj, saj mora biti zadeva še vroča, drugače se boš pomirila in pozabila na vse. Tega si pa ne smeš dovoliti, saj je tako zdravnice ravnanje nedopustno.

Mama06 midve imava dudo, ki pomag pri izraščanju zob. Dejansko je grizalo v obliki dude od TommyTipe, dobiš pa v Baby centru. Zoji pomaga kadar jo mučijo zobki, vendar je potem čisto divja, prava mala pošastuser posted image

Jasna konjiček 1Auser posted image user posted image user posted image

Živepo čimprej se porihtajuser posted image


 Tave lepo, da si se javila. na palačinke lahko prideš tudi k meni. Jaz delam jumbo palačinke z nutello in banano. Garantirano še ene ne boš zmazala. Jaz jo naredim tako, da ko palačinko obrnem že namažem polovico z Nutello in nato čez narežem banano, potem jo zložim na trikotnik in navalim. V ponvi jo pa mažem zato, ker nimam tako velikega krožnika (fi 50), pa še fino se nutella in banana pogrejeta.

Maja - Zarja - bravo za zobka user posted image


_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
   RE: Desetke007
16.3.2008 9:43:01   
suzanamai
Joj punce moje, mene same tehtnice obkrožajo (mož, tast, svakinja, ta boljš frendica, pa še sem dobila tehtnico), jst pa oven, ki imam rada vse pošlihtano in zrihtano za par dni vnaprej, oni pa taki neodločneži, da znoriš. Me prou zanima kaka bo moja pupa.


Micla sem se prav nasmejala, pri nas je ravno obratno. Mož je oven, midve Zojo in njegov brat pa tehtnice. Se je kar za glavo prijel, ko sva izvedela pdp. Jao še ena vaga, za znoret.user posted image

Drugače smo pa že v petek šli malo uživat. Mai je imel včeraj tekmo v Kranjski Gori, pa smo izkoristili in šli že v petek k mojim staršem. Čvekali smo do 2h zjutraj ob dobrem sirčku, domačem vinu in pršutu. Zjutraj pa v Kranjsko, kjer je bil čudovit sončen dan. Mai je bil izgleda preveč pod pritiskom, ker je imel preveč navijačev in je v prvem teku padel, tako da je bil na koncu na nehvaležnem 4. mestu, sem mu pa zrihtala vsaj tolažilno nagrado, tako da se je revež pomiril. Je pa na srečo v skupnem še vedno na drugem mestu, tako da če bo vse po sreči in bo na naslednji tekmi med prve tri, bo v skupnem na stopničkah, kar je najbolj pomembno, saj si full želi, tisit kristalni kipec. Drugače mu ga bom pa sama naredila pa bo volk sit in koza celauser posted image .

Sem pa tudi jaz prišla na svoj račun in si privoščila dopoldansko karto, ter sem dirkala gor in dol po smučišču kot otrokuser posted image

Nazajgrede smo se spet ustavili pri mojih na vrhunskem kosilu, saj je imel oči rd. Moji mamici pa res kapo dol, njena kuhinja je zakon. Še dobro, da sem vsaj nekaj pobrala od nje, ampak tako dobro pa mislim, da ne bom nikoli znala kuhati. Vedno nekaj novega, pa bolj francoska kuhinja...njami...

Zoja je bila tako utrujena, da jo je že ob 5h popoldan zmanjkalo in se ni zbudila niti med oblačenjem, ne doma, ko sem jo položila v posteljico. Spala je do 5h zjutraj, potem pa akcija in mi je pela in se smejala ter zvijala kot kača do 7h, ko sem le uspela vstati. Sedaj je pa dol padla.

Nosek je še vedno katastrofa, drugih težav pa na srečo nimava. večer ji dam po eno kapljico razredčenega operila, tako da vsaj noralno diha ponoči. Čez dan pa revico zalivam s fiziološko in vlečem ven...

Toliko za sedaj, sedaj grem pa v miru prebrat za nazaj, saj sem le na hitro vse preletela, kar ste naklofale.

Uživajte



_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
   RE: Desetke007
16.3.2008 10:13:07   
suzanamai
Joj punce, ravnokar sem čekirala maile in dobila sem snowalert za Veliko Planino. Vse do petka bo gor snežilo, tako da nas verjetno tudi tukaj v dolini čaka slabo vremeuser posted image . No ja bomo vsaj bordali še lahko...

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
   [Brisano sporočilo]
16.3.2008 10:16:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu suzanamai)
  Neposredna povezava do sporočila: 4771
   RE: Desetke007
16.3.2008 10:49:25   
sanosan
Dober dan!

Hvala vsem za lepe želje, je očitno pomagalo. Danes sem se zbudila zelo lačna in sem najprej pojedla eno banano in nato lineks potem pa še zajtrk in je vse vredu. Danes bom še preventivno jedla lineks, da se zadeva čisto uredi, potem pa začnem z malo bolj lahko hrano in več gibanja. Sma se z user posted image  pogovarjala, da bi začela na fitnes hodit, ker ga imamo čisto blizu, tako da se boma verjetno šla ta teden zmenit.

Tudi z našega konca vam želimo lepo cvetno nedeljo in če boste hodili kaj zunaj, si v žepe naložite kamenje in pazite, da vam vozičkov ne odpihne user posted image  (pri nas namreč piha kot user posted image ).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
   RE: Desetke007
16.3.2008 13:04:04   
*kinnie*
ojla
Lane31: ja, verjetno sem mu res zagotovila dobro, samo me je zdaj prav groza, ker se čisto nič ne spomnim. Gotovo je kriv dormeouser posted image user posted image

AD3 kapljice: a čisto vse dajete te kapljice? Verjetno sem edina trola, ki jih ne dajem. In jih nisem dajala pri prvi, ker jo je po njih zvijalo.  Držim se tistega načela, da je 15 min sončka dovolj za tvorbo D vitamina. Mi smo z otroci ogromno zunaj,...(si malo lajšam vest). Mah ne vem, izredno sem skeptična do vseh teh dodatkov.


No pri nas je začelo deževati.....

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
   RE: Desetke007
16.3.2008 14:07:18   
lane31
AD3......zdaj ji redno dajem.....predvsem zato ker obupno hitro raste in da ne bi bilo res kakih posledic na kosteh
Pri nas pa full piha......smo bili zunaj je bil sicer sonček a nič prijetno

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
   RE: Desetke007
16.3.2008 14:42:09   
mehurčica
Halo punce. Nimam časa kaj na dolgo pisat. Samo tole kar sem pred kratkim zvedela od bubi. Sem jih pa menda dajala do 1.leta pri Davidu in sicer Oleovit D3, ker po njih ni imel krčkov. Tudi Eni jih dobiva.

Kopirano:
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Glede vit D : AD3 ni potrebno dodajat če je otrok vsaj malo na soncu. Dnevna količina, ki je enakovredna kapljicam je 15 min ( to velja za odraslega, žal ne vem kako je z otroki, ni pa več , kvečjemu manj).


Tole pa ne bo čisto držalo. Vitamin D je treba dobit v telo s hrano, ta pa se pretvori v aktivno obliko šele pod vplivom UV žarkov. Zato rabimo vsaj malo sonca na dan.
Če  niti neaktivne oblike ne dobi v telo, potem mu noben sonček ne pomaga. Žal. Tako da jaz sem zagovornik vsaj D3 kapljic, če že AD3 ne.
Spet pa je res, da je za zimske otročke problematično, če niso nič na svetlobi, ker se aktivna oblika ne tvori.


Lane31, ti si enkrat rekla za boleče kolke, ne? Mene boli desni še vedno, ampak samo med spanjem.

Čestitke za nove zobke!user posted image

Mai, čestitke za 4. mesto.user posted image Vem pa kako je bit četrti.user posted image

No, midva z Davidom sva zdaj spet smučala čez vikend. Še moreva izkoristit zadnje bele krpice.user posted image

_____________________________

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?