Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.No,vendar kljub temu najdem čas,da pokukam med vas,to mi je kot ena sprostitev.
je naš Lovro čisto pri vrhu lestvice (se mi zdi, da ga nadmaši samo Magijin Taras
). Kar se kg tiče je sigurno že čez 7kg, po dolžini je pa tudi že ornk dec. Danes sem ga (tako bolj po domače) namerila 68cm
. Ampak bo verjetno kar držalo, ker so mu bodiji 68 ravno prav. Tako bodo naslednji nakupi sigurno št. 74. Pregled in cepljenje imamo pa drug teden.
,ima še ena obsevanja,še vedno je priklenjena na posteljo,zelo težko požira,ker je izgubila refleks požiranja in tudi občutek za čas in deloma sočutje do drugih,baje je to zaradi raznih zdravil,drugače pa nas pozna in se tudi pogovarja..Je še vedno v bolnici.Tako zelo jo pogrešam.....
na bolniški, so morali nekoga zaposliti, da me nadomešča. Ta oseba me zdaj nadomešča tudi med porodniško. Mi je pa res že zdaj prav sila, ko se spomnim, da bom morala spet v službo. Res pa mi je žal, da nekatere ne morete uživati celo leto s svojimi