|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečina v nogi
19.3.2008 11:48:15   
zapi
Pozdravljene,

zanima me če ima katera, oziroma je imela po porodu bolečine v nogah, še posebno v mečah. Sem osem tednov po porodu in imam že nekaj časa bolečine v nogah, še posebno v levi meči, včeraj sem opazila da mi je malo otekel gležen. Priznam, da sem od tretjega tedna večino časa na nogah in od takrat se je ta bolečina tudi pojavila, sedaj je vedno huje. Kaj mi svetujete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečina v nogi
19.3.2008 11:50:21   
2.2.
ne v mečah nimam bolečine imam pa po porodi kar veliko bolečino v kolku-levem. če sedim na tleh se ne več tako zlahka vstanem, ker me zelo zaboli.

(odgovor članu zapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečina v nogi
19.3.2008 11:55:23   
zapi
Za bolečine v kolkah sem slišala, da so rade po porodu in da s časoma izginejo. Sam vprašanje kdaj bodo naše bolečine izginile user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolečina v nogi
19.3.2008 13:02:38   
2.2.
ja zdaj je že dobro leto po porodu in me še skoz boliuser posted image

(odgovor članu zapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bolečina v nogi
18.4.2008 1:36:34   
lejla14
Jaz sem tri mesece po porodu in imam še vedno bolečine, ne v mečih, ampak začetku stegen, tam kjer se stikajo noga in trup.  Takoj po porodu sem imela tam tudi tako otečeno, da mi nobene spodnje hlače niso bile prav in so me tako tiščale, da sem na njih raje rob odrezala. Potem so sčasoma te bolečine izginile, pojavile pa so spet pred kakšnim tednom. Pojavijo pa se ko dalj časa hodim ali če sedim na trdi podlagi. Včasih pa ko ležim in potem vstanem se skorajda opotekam, tako mi vse nekam čudno otrdi. Mi pa so tudi meni otekale noge in sicer malce nad gležnji - a so to meča?Skratka zdajle, ko sem prebrala, da tudi druge podobno teži, mi je kar malo lažje. Obenem pa upam, da kmalu mine oz. da bo nekoč minilo. Meni koristi počitek, ležanje z dvignjenimi nogami...

< Sporočilo je popravil lejla14 -- 18.4.2008 1:40:43 >

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bolečina v nogi
18.4.2008 8:10:00   
zoya24
Oj,

tudi mene že od poroda, (11 tednov) skoraj ves šas bolijo noge, oziroma meča, obe hkrati, res je pa da nimam zatečenih, sem zdanjič pušenjaku pislala na to temo, pa je rekel naj probam z kalcijem, magnezijem in železom, da zanjo noge bolet zaradi pomanjkanja rudnin, no trenutno je malo boljše, kak dan me pa bolijo za znoret. Upam, da bo kmali boljše, ker je ta zadeva kar moteča, vsaj zame.

(odgovor članu zapi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bolečina v nogi
18.4.2008 11:50:00   
Naja30
Mene tudi bolijo meča in sicer je taka sevajoča bolečina, ful smotano. Prav v meča. Kolki pa itak user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 11:55:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zapi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?