Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
kar med malco ta malo popazil, da sem jaz lahko šla k"ta pravemu frizerju". Kot da oni včeraj ni bil pravi
Jih bo Marko Matjaž še slišal. Da ne povem kaj vse so mi predlagali pri frizerju danes. Saj ne vem če sem zjutraj napisala....me je še s strojčkom včeraj vrezal po vratu.... Eh...najbolje čim prej pozabiti
Lahko s paličnim potem zmiksam, ne? Bom ji kmalu dala verjetno. Če ji bo dobro, ji lahko pozneje to tudi malo v sadje vmešam, ne?
država! Samo če pogledam da vrtca 100% ne bom dobila, bom pa zgleda itak mogla bit doma. Najboljš da še enga
nardimo.
Sem komaj sedaj pogledala na seznam.
. Ko sem Borčija dajala spat, sem prav z zavistijo pomislila: blagor tebi, dete moje, ko greš lahko spat, mene pa čaka še gora dela
vsako jutro na tešče to pila.
.Tista noč zgleda,da je bila le tak malo,da si detece in mamica nabere moči za naslednji zobek........tak zdajpa dovolj,kdo bo te tolko bral.....nočko pupe