Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, pa je še v živo nisem spoznala. Kaj šele bo. (Raho, kar pazi se, ker si res v nevarnosti
) In se mi zdi ena izmed redkih ljudi, ki so res na mestu. In zelooooo pogrešam vse njene poste - le zakaj več toliko ne piše?
).
. Zdaj mi je žal, da sem to sploh komentirala. Najbolj grdo je pa to, da si se očitno res samo zaradi tega komentarja na novo registrirala.
nikakor ne bo mogel dobiti porodniške še za tiste tri mesece. Še za očetovski dopust so mu komplicirali sto na uro.
). Pa tudi sedaj bi delala kakšne parkrat na teden. Moram priznat, da pogrešam družbo in da ne uživam 100 na uro doma sama z
.Recimo, da sem bila prej bolj ozka v pasu, pa večjo rit in boke, zdej se je pa to zamenjal.Me je v rit pobralo.Za joške, pa to sploh ni za govorit.Imam kar velike mlekarne, kaj bo ko se bodo pa spraznile, si ne upam misliti.Vrjetn bova s Hokejistko skupi lajat začele, hov hov