|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
21.3.2008 7:10:24   
waiting
Jaz cakam ta mesec da dobim user posted image in potem v Aprilu
naj bi imela laparo.
Meni ni noben narocil nobenih kontracepcijskih
tablet ali kaj drugega in da pridem tja pa me posljejo domov
o groza bolje da sploh ne pomislim user posted image
ze tako se mi vedno bolj dozdeva da bi postala enkrat mamica bolj znanstvena fantastika
kot realnost.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
21.3.2008 8:14:37   
stella81
Čao punce!

Tudi jaz se pridružujem klubu klomifenk, klomifen jemljem tri mesece, lani sem zanosila ko sem prvič jemala klomifen. Na žalost se je končalo z ssuser posted image .
Sedaj pa delamo naprej.
Na user posted image  delava tri leta!

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
21.3.2008 8:43:25   
roth
pozdravljena STELLA81,

(odgovor članu stella81)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
21.3.2008 8:47:30   
roth
Malo sem vas prišla pokukat zdaj grem pa na kavico,user posted image

(odgovor članu roth)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
21.3.2008 8:57:20   
Cari
Ja pozdravljena Stella81! Držim pesti, da ti tokrat uspe in rodiš zdravo user posted image .

Drugače pa punce, ali je ss pogost po jemanju klomifena? Samo tako, če ima katera informacije, če je pogostejši kot pri zanositvi brez klomifena? Je že katera kaj slišala o tem?

Cari

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
21.3.2008 9:15:52   
jenyj
No jaz sem včeraj zvečer naredila test first sign duo ampak ni nič pokazal. Sem ga pa tako delala iz golega firbca, ker če si računam menstruacijo na 28 dni potem bi jo morala dobit v ponedeljek. Tako da upam, da še ni bilo dovolj hormona da bi ga zaznalo.
Bom šla pa po clear blue danes in ga delala v ponedeljek - ker enostavno ne bom zdržala.

Držite se! In lepe praznike!

Lp

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
21.3.2008 9:20:56   
stella81
hej jenyj zgleda da sva na istem, tudi jaz sem včeraj delala test in mi je pokazal rahlo črtico, ampak danes sem zjutraj spet naredila test spet čisto rahla črtica, ampak sem začela mal krvaveti, pa ne vem ali je vgnezditvena al pa je prišlauser posted image , huh, želje so po moje prevelike!

Držim pesti da bomo kmal vse tukaj user posted image .

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
21.3.2008 9:21:11   
Cari
Tudi tebi lepe praznike, pa da bi bil ponedeljek zelooo prazničen user posted image

Cari

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
21.3.2008 9:23:03   
Cari
Mene pa še nakaj zanima, in sicer kako hitro delate test ali ste ga delale, p akaterega in pa kakšen je bil rezultat?

Jaz sem vsak mesec preveč nestrpna, se mi zdi, pa se moram mal spravit k sebi in si dat čas. Sem zasledila nekje, da naj bi se delal šele ko ti 1 teden zamuja....

Cari

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
21.3.2008 9:24:50   
Cari
Stella81, a ti je prejšnjič uspelo prvi cikel s klomifenom? Ali so te spremljali z UZ? Pa kakšne folikle si imela in koliko?

Cari

(odgovor članu stella81)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
21.3.2008 9:30:31   
jenyj
Za clearblue test sem prebrala na internetu, da bi se naj delal prvi dan, ko ti izostane menstruacija. Piše pa tudi, da pokaže nosečnost tudi prej, vendar ga ne priporočajo delat - ker se veliko nosečnosi konča predno se sploh začnejo in je potem razočaranje še večje. Kar ne vemo pač ne boli.
Ampak mene pa tako radovednost daje, da se mi bo zmešalo. Drgače pa so prsne bradavice že 10 dni občutljive.

Lp

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
21.3.2008 9:32:04   
stella81
ne prvič takrat ko sem zanosila ni blo nč UZ, ta mesec pa sem imela UZ in sem pridelala en folikel mislim da je bil 19mmvelik ampak sem bila tri dni pred ovulacijo (tako je rekel Reš)

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
21.3.2008 9:37:19   
Cari
stella81, kateri dan pa si bila na UZ? Jaz sem bila 12 in 14 dan in je bil 12 dan velik 13mm, 14 dan pa 24 mm in je bilo baje 24 ur pred O.

A folikel pa je bil le 1? Moj je bil tisti na L, je bil pa na D še en večji pa nekaj manjših, a so na D izginili al kaj, ko mi je rekel da je tokrat na vrsti L...

Cari

(odgovor članu stella81)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
21.3.2008 9:38:00   
Cari
Zate Jenyj pa držim pesti da si srečka user posted image .

Cari

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
21.3.2008 10:01:58   
pike
zdravo punce,
Jaz imam zdaj ta ciklus spodnji del trebuha zelo napet, verjetno zaradi Klomifena.
Vsem želim lepe velikonočne praznike in da boste pridno barvale jajčka.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
21.3.2008 10:09:31   
Petra1111
Hej punce, kako ste? Vsake toliko časa pogledam tale klub, da vidim, če je kakšna nova srečka user posted image . Ma, sploh ne morem brez vas.
Jaz čakam na 1. UZ, ki ga imam šele konec naslednjega tedna. Upam, da bo vse ok.
Želim vam lepe praznike in pa, da se mi čim preje pridrižite na seznamu nosečk.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
21.3.2008 10:10:30   
Petra1111
Aja, še to.. meni je klomifen ostal, tako da, če ga katera rabi, naj se mi javi na ZS.

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
21.3.2008 11:05:52   
Detece
Pozdrav klomifenke!

Evo zdaj pa vem kaj to jeuser posted image . Včeraj sem bila na pregledu pri ginekologu po 8 mesecih (tako dolgo se z dragim trudiva) in jajčnik (imam samo še enega) je policističen, zato mi je za dva meseca predpisal klomifen - 2 tabletki na dan. Grem si danes v lekarno po njih in upam, da mi bodo še enkrat razložile kako in kaj je s to zadevco.
Punce upam, da nam uspe.

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
21.3.2008 11:20:58   
waiting
IZVIRNO SPOROČILO: Cari

Drugače pa punce, ali je ss pogost po jemanju klomifena? Samo tako, če ima katera informacije, če je pogostejši kot pri zanositvi brez klomifena? Je že katera kaj slišala o tem?

Zal sem jaz slisala, da je veliko vecja verjetnost ss
ob uporabi klomifena,
ne vem tocno zakaj, ampak sem slisala da naj bi tanjsal sluznico
in da je to vzrok vecjega stevila ss.
Samo o tem sploh ne smemo razmisljat.

Jenyj jaz mislim da si prekmalu delala test
in imas se vedno 100% moznost da si user posted image
naredi test v ponedeljek in nas razveseli z lepo novico user posted image user posted image

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
21.3.2008 11:21:19   
lunica 85
no da vam se še jaz malo javim.upam da vse ki boste delale ta mesec teste da vam pokaže veliki +,me bomo pa počakale na april,moj mesec.

tudi mene zanima ali je veliko ss (za tiste,ki ste jemale klomifen in potem zanosile)?

no lp

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
21.3.2008 12:42:37   
Arual
Ojla-
Da se še jaz malo javim. Sem bla pri G in na UZ, 14 dan ciklusa 2 folikla, ened 23.5 drug pa 11. user posted image Tako da zdaj veselo slončkat v nedeljo pa kontrola.user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da nam tokrat pa le uspe.

Lp

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
21.3.2008 12:44:59   
roth
IZVIRNO SPOROČILO: stella81

hej jenyj zgleda da sva na istem, tudi jaz sem včeraj delala test in mi je pokazal rahlo črtico, ampak danes sem zjutraj spet naredila test spet čisto rahla črtica, ampak sem začela mal krvaveti, pa ne vem ali je vgnezditvena al pa je prišlauser posted image , huh, želje so po moje prevelike!

Držim pesti da bomo kmal vse tukaj user posted image .

stela81 ti si pa meni sumliva mislim da si ti srečka,to je bila verjetno vgnezditvena test nepokaže kar tako črtice razen če si dobila stopko pol pa kaže lažen pozitiven test

(odgovor članu stella81)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
21.3.2008 13:13:30   
Anonimen
Jaz te dni nočem nič mislit ali je ratalo ali ne. Nimam še nobenih znakov.
pravzaprav me zanima, kdaj zacnejo biti prsa občutljiva po ovulaciji. Saj jih imam ponavadi vedno, ampak se nisem nikoli zavzela kdaj se to zgodi.
Lepe praznike vam želim in polno upanja, da bomo nekega dne tudi mi vesele mamice.

(odgovor članu roth)
  Neposredna povezava do sporočila: 1123
21.3.2008 14:02:41   
Lu33
Pri meni postanejo občutljive že naslednji dan po ovulaciji. Ampak čisto malo bolj občutljivejše nato pa se občutljivost povečuje do takrat ko se orng ulije M, pol pa počasi nehajo bit (ene tretji-četrti dan ciklusa).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
21.3.2008 15:34:58   
roth
če ima katera iskušnje z klomifenom+ovitrelle naj mi kaj napiše,ker jas ta mesec sem dobila to inekcijo nasledni dan po uz, ko sta bila folikla velika19,05 mm in 20mm,baje treba imeti na dan ko si daš ovitrelle spolni odnos in še nasledni dan,ene pa pravijo da čes dva dni treba imeti odnose,zdaj pa nevem a opstaja več teh inekcij ali kakouser posted image

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?