Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

In videla, da praznuješ danes! Želim ti vse naj naj in da se bo družinica povečala še za enega zdravega in srečnega člana
Pa pridi naj večkrat pogledati in poročati, ok?
oziroma mogoče tudi rizično nosečnost, je zelo striktna in tudi stroga, saj rada poskrbi da se vse nosečnosti srečno končajo. Očitno imam srečo z izbrano G.
lepo ugnezdil in da mi ni potrebno več ležati, naj pa vsaj še en teden ne pretiravam s kakšnimi aktivnostmi. Čez teden ko sem ponovno prišla na pregeld, pa je rekla, da kar naj grem z možem na kakšen sprehod...Postopoma, kolikor mi bo telo dovolilo...Tako da meni se je en teden ležanja zelo obrestoval. Sedaj pa čakam še 10 dni do naslednjega pregleda, ko bo videla kakšno lego ima posteljica in mogoče bova z
dobila dovoljenje za
...Za enkrat nama še odsvetuje...In sva rekla, da za našega
. Ne obupati!!!
Želim vam lepe velikonočne praznike, velikonočni zajček pa vam naj prinese veliko lepih pisank
upam da si vpihnila vse svečke