kekec in mojca
|
Joj, drage moje... midva sva se zarad praznikov letos kar malo sprla... Ful mi ni za it k njegovim, on bi pa tako rad šel... Sem vprašala, zakaj moramo res vsako leto it nekam, zakaj ne moremo enkrat za praznike bit doma. Saj vem, da sem malo krivična, predvsem zato, ker letos mojih staršev ne bo za praznike doma in ne bomo šli k njim na velikonočni zajtrk. Zdaj bi pa rada ostala tudi jaz doma. Ma - če sem odkrita, mi nikam ni za hodit. Tečna sem ko sto hudičev, počutim se prav zoprno neznosno. In potem naj še hodim okol, da se bom še skregala s kom? Dvomim, da bodo razumeli moje hormone. Noro mi je, da se v tej neudobni vožnji vozim tako daleč, medtem ko bi ona dva veliko veliko lažje prišla sem. Ampak to pač ne gre, ker... hm, zakaj že? Če sem pa odkrita, četudi bi hotela prit sem na obisk, bi jaz spet jamrala, ker mi ne bi bilo najbolj prav. Blah... če bom taka še cel mesec, je bolje, da grem že jutri rodit. Že vem: v soboto zvečer bom začela jamrat, da me nekaj ščiplje in da imam popadke, pol bom pa mojega na kavč prikovala. Pa ponoči bom ga prakrat šla zbudit, da imam popadke na 10 min... Naj me potem pelje 70 km daleč, če si upa. Ko bo šlo za res, tega tak ne bo hotel naredit. Itak sem htela že Frutko nafehtat, da bi me njen peljal v SG rodit, ker ima že izkušnje z vožnjo rojevajočih nosečnic.
|