|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj zavračnje GH??
24.3.2008 14:47:21   
ALEKSA13
Zanima me, ali ima katera podobno izkušnjo?
Moj sin je star 7,5 meseca, z GH sva začela pri 5 mesecih. Zadnji mesec je začel prav lepo jesti, imava 2 obroka (včasih 3, če noče mleka) GH, dopoldne sadje, popoldne kosilo. Pojedel je ponavadi cca 200  ml GH na obrok in včasih še več.
Zadnji teden pa ful slabo poje, sadja še poje malce (ampak nič proti prej), ali pa skuto, ostalega (kosila) pa noče. Enostavno noče odpreti ust!! Karkoli mu naredim. Npr. danes je imel že 3 obroke, vendar samo mleko, ker kosila spet ni hotel. Pa tudi pri mleku se moram kar potrudit (ga malo prisilit), da ga spije. To se mi res zdi čudno, da je kar naenkrat nehal jesti GH?! Bolan ni, je dobre volje. Ima sicer že dva zobka in mislim, da so na "pohodu" novi. Ali je možno, da se vse to dogaja zaradi zobkov? Prosim kak nasvet ali vašo izkušnjo, da se malo potolažim. HVALA! lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj zavračnje GH??
24.3.2008 15:13:52   
Lunc_a
Ja ,je možno da zaradi zobkov.
pa otroka nič ne sili user posted image

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zakaj zavračnje GH??
24.3.2008 16:17:16   
Naja31
Možno, da so zobki, mogoče se kaj loteva....

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zakaj zavračnje GH??
24.3.2008 18:22:10   
Paštetka
Včasih brez razloga nočejo jesti. Tako kot takrat ko imajo npr. preskok v rasti in bi samo jedli, tako se zgodi tudi, da pač tudi po 2 dni skoraj noče nič pojesti oz. veliko manj.
Če pije mleko mu daj mleko, ali pa namesto mleka daj kakšen gosti obrok.
ČE so zobki mu probaj dati kakšen hladen obrok več (puding, jogurt, skuto...), to jim zelo paše za dlesni. Nič hudega, če bo imel 3 mlečne obroke in nobenega zelenjavnega kakšen dan.

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zakaj zavračnje GH??
24.3.2008 21:45:52   
SOULatka
ja..nas mamice skrbi...moj tudi včasih noče skor nič, kaj mu dam....včasih celo banano poje, ali pa sploh noče ust odpret...ga ne silim, če vidim, da noče...on ž ve verjetno...imajo različna obdobja, kot mi...po moje

_____________________________

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zakaj zavračnje GH??
26.3.2008 14:48:22   
sergi
Pri nas je isto. Jaz sumim da so zobki kaj druga ne more bit. Takrat ko pač noče jest je ne silim, ji dam samo mleko, popoldan pa kakšno skutko s sadjem. Smo že imeli obdobje ko je 1 teden jedla samo gosto hrano, mleka ni hotela razen 1x ponoči, drugi teden je pa bila situacija obratna. Se ni nič za sekirat če kakšen dan več je drugi pa manj samo da raste, res je tudi mi nimamo vsak dan istega apetita.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?