Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, zdaj pa odkrivam nove razsežnosti uporabnosti te zadeve. pa če je zadevo res tako izi narest, bi pa poizkusila. Če mi ne bo šlo, mi pa še vedno ostane ... nakup v trgovini 
. Upam, da še od cepljenja, da ni kaj hujšega.
.
kratijo noči, da je to normalno, saj je tudi Brina začela ponoči jesti in tako je, če je le možno, zraven mene v postelji, kjer se samo podojima in spima naprej. Včasih pa to ni možno, ker je Blaž pri nama in ni prostora še za Brino. Takrat pa pač vstanem in jo podojim sede ali pa grema spat v dnevno sobo.
. Pa res sporoci nam ceno, da dvignem denar.... sicer je pa v koloseju itak bankomat...
Mala se mi ful smili.
. Jok in stok, pa jo meče od spanja ampak spat pa ne. Potem jo moram nosit dokler čisto ne omega. Zvečer pa je bilo včeraj tudi katastrofa z uspavanjem