|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Voziček Brevi Ovo
25.3.2009 19:50:07   
kpmk
user posted image Ja jajčka je čist fajna, edina slabost na sploh pri vozičku oz pri jajčki je da je ne moreš dat na isofix sistem in pol v avtu, no pa sej jo pa privežeš pa je ravno tko ok,... ja Brevi ma res full lepe stvari in mislim da tudi zelo praktične da res zelo upoštevajo praktičnost. tudi mi2 že imava Brevijevo stajico,.... in je full lepa pa še praktična je ker ma še neko podlogo,... No iz moje strani vse pohvale Brevi-juuser posted image user posted image

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Voziček Brevi Ovo
1.4.2009 17:08:39   
miska2004
Evo punce, sporočam, da sva ponosna lastnika Brevi Ovo vozička v rdeči barviuser posted image  Kupila sva ga pa v Italiji, za 464,90 EUR, na naslednjem naslovu: http://www.happybaby.it/ashop/ItemDetail.asp?IDItem=221&IDCategory=81&

Je bil v akciji, zdaj vidim da je malo dražji. ampak še vseeno precej cenejši kot v SLO. Aja, znajo pa samo italijansko, in dostavljajo samo po Italiji.

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Voziček Brevi Ovo
23.5.2009 12:27:34   
Ksantipa77
Punce, a se sedežni del čist poleže? Pa če sem prav brala, se sedežni del obrne v obe smeri, kajne?

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Voziček Brevi Ovo
23.5.2009 12:39:41   
**NiNa**
oj oj
Ne sedežni del se ne poleže čisto, ampak tako da se cel sedež prekucne nazaj ( tako nprimer kot pri Buzzu). Je pa res, da se obrne v obe smeri in to čisto preprosto user posted image

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Voziček Brevi Ovo
4.6.2009 23:08:18   
alena*
Ima katera ta voziček? Zanima me, kdaj ste zamenjale košaro za športni del - ta se namreč ne poleže čisto vodoravno, ampak je otrok v podobnem položaju kot v lupinici - sedežni del je nekako udrt.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Voziček Brevi Ovo
5.6.2009 15:17:15   
**NiNa**
oj oj
Moja je zdej stara  dobrih 5 mesecev pa jo imam še vedno v košari (punca je velika 67 cm). Sem že nekajkrat zamenjala košaro in dala gor športni del pa mi nikakor ni bilo všeč kako sedi v njem (pa čeprav že mesec lepo sedi ob opori). Moti me, ker kar dol leze, pa na eno stran visi. Zadnjič sem jo fino založila z dekico pod ritko pa okoli pasu pa je bilo malo bolje. Ko sva prišli nazaj iz sprehoda sem ponovno namontirala košaro ( to je bilo 14 dni nazaj) in jo še vedno vozim v njej. Res se občasno dviguje, pa jo takrat kar v košari lepo posedem pa malo založim pa ful uživa, potem po cirka 5 minutah jo pa lepo nazaj poležem, da se hrbtenica lepo spočije. Čez kak teden bom ponovno zamenjala pa bomo videli, če je zdaj že kaj bolje.

(odgovor članu alena*)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Voziček Brevi Ovo
7.6.2009 17:01:16   
danc
hey!
kaj mogoče katera ve ali bi se dala košara od brevija na voziček quinny spravit?????
košarico bi mi namreč dala prijateljica ki je ne potrebuje več, sama pa sem že kupila quinny buzz...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Voziček Brevi Ovo
25.7.2009 22:30:11   
combe
Pozdrav!

Tudi midva sva že skoraj 100% odločena za brevi ovo, pa me samo še zanima, kako ste kaj rešili zadevo z lupinico v avtu, ker se ne da na noben podstavek dat? Ali se vam zdi da je dost varna pripeta samo s pasom?

lp

(odgovor članu danc)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Voziček Brevi Ovo
7.8.2009 14:53:12   
marantz
Punce, kako se pa ta mala sprednja koleščka obnašajo na makadamu in na kakšnih slabših poteh? A se jih da kej blokirat, da ne plešejo?

(odgovor članu combe)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Voziček Brevi Ovo
8.8.2009 9:58:57   
**NiNa**
oj oj
Bom odgovorila, kar vsem trem
danc: ne, mislim da se ne da montirat, ker sem jaz imela maxi cosi lupinico, pa se je ni dalo montirat na podvozje, zato mislim, da tudi košara nebo šla gor.
combe: glede podstavka sploh ni problem, saj ima  zelo malo ostalih lupinic podstavek. Jaz npr. sem imela maxi cosi lupinico pa tudi brez podstavka. Lupinico normalno pripneš samo s pasovi. Varno user posted image , veš tuki ti pa lahko rečem samo to, vsaka lupinica tako s podstavkom kot brez njega je varna dokler se ne zaletiš. Na "kreš testih" se je res izkazala za bolj varno, če ima še podstavek, ker je pač lupinica pritrjena na podstavek le ta pa na karoserijo avtomobila. Podstavek je smiselen samo v primeru, da imaš v avtu isofix, v nasprotnem primeru je neuporaben in zato nič bolj varen.
marantz: sprednja koleščka se da zaklenit, tako da so fiksna in se ne obračajo. Jaz tudi občasno vozim po makedamu in slabših poteh pa gre lepo. Edino kakšni robovi ali pa večje skale ga pa čisto zaustavijo, je pa res, da jaz koles nikoli ne fiksiram, če bi jih, verjetno nebi imela teh težav. 

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Voziček Brevi Ovo
12.8.2009 15:07:12   
MC09
Hej! Jaz sem tudi Celjanka in bom verjetno naročila Brevija, sem se že julija zaljubla v njega v trgovini v Italiji, pa je moj reko, da za user posted image pa ne bomo meli rdečega user posted image . Sem pa našla na strani http://www.newbabyland.com/ s poštnino vred za 520€, barvo po izbiri.

Kako ste zadovoljne z njimi? Bi jih še enkrat naročile al so kake fore, ki niso vidne na prvi pogled?

Pa glede torbe me zanima, mislim, da je ni zraven v kompletu, imate kako drugo, ste si jo dokupile?

Hvala in pa pa

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Voziček Brevi Ovo
14.8.2009 12:30:25   
**NiNa**
MC09: Ja jaz bi ga verjetno šeenkrat kupila, čeprav moram priznati da mi je ta implastov tudi zelo, všeč sam ga v živo še nisem preštudirala user posted image , ker ni potrebe. Torba pa je v kompletu zraven, pa prav super je. Zraven dobiš še prevleko za dež, pa pregrinjalo za noge za športni del.
Nič novega od že napisanega se še ni pojavilo kot napakauser posted image .

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Voziček Brevi Ovo
16.8.2009 20:00:27   
kekec in mojca
Mogoče imam eno rešitev za vas glede lupinice. Na začetku sem pisala, da je voziček identičen vozičku Baby welt moon T oz. S (ne vem točno kateremu - eden je štirikolesnik, drugi pa tri). K temu vozičku se dajo dokupit adapterji za lupinico maxi cosi cabrio fix.

Mogoče bi ti adapterji pasali tudi na ta voziček? Adapterje so prodajali v Baby centru, mogoče jih imajo na zalogi...


_____________________________

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Voziček Brevi Ovo
20.10.2009 15:11:19   
Mariposy
Hojla punceuser posted image
Z mojim sva tudi že skoraj prepričana da bova kupila brevi ovo.Edini je še ostal v slo v rdeči barvi in sva ga rezervirala saj so ga znižali res da je razstavni model, ampak nič za to na 489 evrov kar pa je tudi zelo ugodno user posted image
Glede lupinice pa je tako da noben sistem (isofix) in podobno ne obstaja za namestitev le-te v avto.Ampak mene to niti tako ne moti saj od začetka ko je user posted image v lupinici tako mora nekdo (vsaj priporočljivo je) sedeti pri njem.
Upam da se bo še našel kakšen komentar na ta voziček da točno vse preštudiramouser posted image
Lep pozdravček


_____________________________

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Voziček Brevi Ovo
14.11.2009 18:18:48   
tjasa
Hojla! Jaz sem danes ugotovila, da obstaja ta voziček in sem hitro šla iskat kaj menite o tem vozičku. Ne vem, ampak jaz še nisem zasledila dost teh vozičkov po mb, a že dolgo obstajajo? Moj bi rad imel oranžno barvo, mene pa bolj zanima rdeča, ampak je nimajo v pikapolonici. Mi pove katera menenje glede barve? Pričakujeva fanta., ampak se mi zdi rdeča dobra barva.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Voziček Brevi Ovo
16.11.2009 12:28:06   
**NiNa**
tjasa: rdeča barva je taka malo bolj zamolklo rdeča ni taka živa rdeča. Meni osebno ravno zaradi tega ni bila najbolj všeč. No zanimivo, vidva pričakujeta fantka pa bi rada imela rdeč voziček, mi pa sicer nismo vedeli kaj bomo dobili pa smo kupili svetlo modrega, imamo pa sedaj punčko user posted image .
Oranžna je tudi lepa, malo bolj žive barve. Mogoče bi pa v mb v pikapolonici vprašala kje v slo ga imajo, pa bi ga šla tja pogledat, saj v končni fazi slovenija ni tako velika. Srečno pri izbiri in naj mali škratek uživa v vožnji!

(odgovor članu tjasa)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Voziček Brevi Ovo
22.11.2009 17:46:34   
alena*
Ali kdo ve, če je možno dobiti rezervne dele za ta voziček oz. če kje obstaja servis? Prvo levo kolo grozno škripa, nič ne pomaga, pa tudi obrača se ne lepo. Je pa res, da smo toliko km naredili s tem vozičkom, vsak dan cca. 10 do 15 km že 10 mesecev.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Voziček Brevi Ovo
26.11.2009 21:49:06   
Dragana28
Jaz sem uporabnica Brevi Ovo vozička 4 mesece in sem full razočarana nad njim. Zdaj se kregam z servisom na Ptuju, ker mi nobene reklamacije ne priznajo.

Nagaja zapiranje
Strgala se mi je pena na ročaju
Piska mi v trgovini HM (sem poskusila z čisto praznim vozičkom in piska)
Po 14 dneh sem reklamirala strehico na lupinici

In zdaj se moram z njimi ukvarjat kot, da nimam dosti drugega dela, ampak bom vztrajala.

Moje mnenje je, da je cena definitivno 100x pretirana in sam voziček ne nudi toliko, da bi lahko imel takšno ceno.


(odgovor članu alena*)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Voziček Brevi Ovo
27.11.2009 8:27:58   
alena*
Ma jaz drugih problemov nimam kot ta kolešček. Kje si pa izvedela za za servis?

(odgovor članu Dragana28)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Voziček Brevi Ovo
27.11.2009 22:17:09   
Dragana28
Kar na sedež sem poklicala in so me potem vezali na Appolo servis. Lahko pa prosiš nekoga, ki ima reklamacije čez in te prevežejo.

(odgovor članu alena*)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Voziček Brevi Ovo
2.12.2009 9:34:51   
alena*
Na kateri sedež si poklicala?

(odgovor članu Dragana28)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Voziček Brevi Ovo
5.12.2009 0:37:15   
Dragana28
na Sedež podjetja Pikapoka d.o.o, Ptuj 02 749 32 60 ali 02 749 32 61

(odgovor članu alena*)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Voziček Brevi Ovo
7.1.2010 20:45:43   
pegica_mucek4
Nama je tudi všeč Brevi Ovo in nama je všeč rdeča in svetlo modra barva. Svetlo modro barvo sva vidla v Pikapolonici, rdeče pa nimajo. Zanima naju, če ima kdo voziček rdeče barve in bi se midva pri njemu lahko oglasila in pogledala kako izgleda?

(odgovor članu Dragana28)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Voziček Brevi Ovo
7.1.2010 22:45:19   
Dragana28
še vedno trdim, da je Brevi Ovo jajc..........in ni vreden 700 eur. 350 OK, ampak 700eur?????'

(odgovor članu pegica_mucek4)
Neposredna povezava do sporočila: 74
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?