Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Kr na enkrat se mu je vse zaštofalo in ni mogle več dihat
. Smo komi s fiziološko mal omehčali. Zdej mu pa jaz tega sluza ne morm vn spravit
,da se ga čim prej uspete rešit.
pokonci, samo stisneš in gre not. Potem pa tako sam nekaj naredi, ko vdihne gor. Par minut za tem, ko sem mu dala kapljice, je pa fajn kihnil in je šlo kar precej samo ven. Pumpica pri Timu ni bila najbolj uspešna. Blažu sem vse živo potegnila iz nosa z njo. Moraš jo pa v dlani stisnit in potem dati v nosnico. Ko imaš tisti mehki del v nosnici, pa spustiš in se sluz potegne oz. posesa v samo pumpico. Če je sluz že trda in zelo gosta, potem to s pumpico ne bo šlo. Morda jo boš privlekla bliže ven, potem pa si lahko malo tudi s palčko ua ušesa pomagaš. Meni je to pri Timu uspelo.
.
. Malo me jezi, ker eni zdravniki pravijo tako, drugi pa drugače.
Je P pregledala vse mogoče in je rekla da je sluznica povsod ok, pljučka so tudi ok, tako da štejemo da je zdrava, kljub smrkanju.
)
.
.Zdajle so se ji v 14 dneh vidno podebelile nogice, podbradek in na trebuhu so se ji šlaufki naredili.
. Se vidi da ga prvič praznujem.
, mam zdej neki upanja da bomo mi tud, pa sej mogoč do naslednjega tedna sploh ne bo več sluza mel.