Sunny Morning
|
Sem vas med prazniki samo brala, edino mesečne RD sem voščila, ker me je moj "obtožil", da sem zasvojena z internetom. Nikakor mu ne morem razložit, da sem cel dan sama z Nejo in da me ve najbolje razumete, ker ste na istem kot jaz. Se bo že navadil. Danes smo imeli na Dolenjskem prelepo dopoldne in sva ga z Nejo takoj izkoristili. Sva šli v Nm v Muellerja po plenice in hrano, v Pikapolonici sva kupili bodije brez rokavov (sem že pozabila katera mi je svetovala...TRIŠ si bila ti? Hvala.), še v Spar sva šli po kruh...Neja je spet vse prespala. Sva pa srečali en kup ljudi in so bili čisto navdušeni nad njo. Smo pa imeli cele praznike obiske in je bila reva čisto zmedena. Je spet dobila en kup daril in cotik. Zgleda, da so jo čisto zmedli, ker imava zdaj že tri noči zaporedoma veselice. Spet ponoči jeva in se vmes konkretno pokaka...konkretno pomeni do vrata, ne do podpaske Sva se dve noči zaporedoma totalno preoblačili, ker je bilo toliko, da je vse ušlo iz plenice. Nekako smo uredili hranjenje in zdaj kar lepo papca na 3-4 ure in največkrat zmaže med 150-200 ml. Se ji tudi pozna na teži. Zdaj ima že 6500g in je že pošteno težka. IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Aja, pa v vrtec ga grem vpisat, v NM imamo vpis od 25.3. do 4.4. če katero zanima. Jaz sem prošnjo za vrtec v Vavti vasi oddala že v začetku meseca, pa najbrž ne bomo dobili prostora in bo morala biti do naslednjega septembra doma. Meni se zdi še bolje, samo moj nekaj protestira, ker bo moral mami razložit zakaj je pri moji mami v varstvu. Spet te "tašča" težave. martinca ne obremenjuj se preveč, ker Patrik poje "samo" 90 ml. Neja je še nedolgo nazaj tudi tako jedla. Ne moreš od njega, ki se je hrane tako branil pričakovat, da bo zdaj pa kar naenkrat pojedel 200 ml. On rabi nekaj časa, da se navadi in ujame ritem...važno da napredujeta in da gre na bolje. Kmalu bo tam kot so vsi ostali, samo ne obupajta. piškamiška lepo, da si se oglasila. Pridi večkrat, ker te včasih pogrešamo. Sem se pa ravno tako kot ostale kar , ko sem gledala slikice tvojih junačkov. Kar ne morem verjet, da tvojega Matica res ni več. Zdaj je mali in čuva vse nas.