Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
na srečanje, a je kar predaleč danes

(bo moral bit moj dragi z mano na bolniški, da bo na Živo pazil)
jaz imam dve punčki. Oba sva se nekako nagibala k temu, da bova imela dva otroka, več ne. Kmalu za tem, ko sem rodila tadrugo je moj prišel z idejo, da bi še imeli kakšnega. Samo sem ga kar postavila na realna tla in se je ohladil
ok pa ena genialna iz mojega loga prvič mamice. danes sem si naredila gost mangov sok in ga pijem in mi pade na pamet, da je pa to v bistvu GH. Seveda vzamem žličko in dam poskusit še mojemu sinu. Ta nekaj pomenca z tistim nedoločenim izrazom napol gnusa in jaz se lotim dalje svojega sokca. Potem pa kar naenkrat glasen jok. Seveda sem mislila, da sem mu naštimala krče. Ampak potem sem ugotovila, da mali razgrajač hoče še manga. Sem mu skuhala pol jabolka in pogrela s par žličkami manga in je snedel pol malega lončka. Vsakič, ko sem se malo ustavila, je kar jokal dalje. Si je celo sam potisnil žlico v usta, če nisem bila dovolj hitra in brcal z nogicami od navdušenja. Zgleda, da je pripravljen na GH samo ne je razkuhanih jabolk
se vidi da mam same računalničarje doma okol sebe. Pa ene 5 računalnikov tut
On že ve kaj je dobro.