|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 7:50:06   
1vetrnica
user posted image

dobro jutro, drage dame, eno kavico za vse nas.

zoja: vse naj za tvojo prvo svečko, da boš zdrava in  predvsem vesela punčka.user posted image
mojca  b: tudi tebi vse naj, predvsem pa tisto, kar si najbolj želiš. user posted image

Nočka je bila ok. Moja dva sta se zrihtala in sva ju z bejbiko pospremile do vrat. Pojedle sva zajtrk potem pa greve mal u šoping. Verjetno v qulandijo mal pogledat, če imajo kaj lepega.user posted image user posted image

Hvala bogu, da je danes petek. Želim vam vseem leeeeeeeeep dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 8:44:39   
hariba
mojcaB vse naj naj za kristusova leta user posted image .
Ob 9h ima pa Zoja posvetovalnico, jo bo moj peljal.
Lep dan želim vsem!

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 9:39:35   
BarbaraE
Dobro jutro!!

Ja, res je, HBDJP!! Mene danes že spet nekaj glava boli, očitno od računalnika, ali pa ker mora priti user posted image , oz. bi morala priti že včeraj. Tokrat upam, da bo taka kot nazadnje - v mejah normale, kar se dnevov tiče, drugače je imam itak za vzorec - hvala mireni!  Vidim, da vas je med nami tudi nekaj, ki imate to zadevo.

Danes bom pa morala že malo za torte začet gledat. Sicer že vem, kje jo bom naročila, le za obliko in velikost se moram še odločit. Glede na to, da bomo praznovali od obeh roj. dan in še to 2x (enkrat za frende in drugič za žlahto), bomo najbrž kar dve naročili.

Aja, lep začetek dneva vam želim. user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 10:26:06   
bojana1
Dobro jutro!
Vetrnica-hvala za kavo ,je prav pasalauser posted image
Mojca B-vse naj naj ,pa da bi bila zdrava in srečna,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Thumbelina-september bo hitro tu,ko bi stran pogledala.Zdej ko bodo lepši dnevi,boš z svojima sončkoma zares začela uživati.Meni je kr mal žal ,da nisem do septembra doma,pa čeprav se že veselim službe.
No včerajšnji dan v vrtcu je bil malo boljši.Dosti manj joka in seveda niti ena buška.Je pri Luka še malo problem hoja.Ker se kar zagaja ,doma smo še mi gledali na njega,tam pa kar ornk pade in seveda ta velike buškeuser posted image .Pa noter še nekot gre ,sam ko grejo ven na igrišče ko ni raven teren ,pa ,...user posted image user posted image Je res mal straha dobil pri hojiuser posted image Sem opazila,da ga zdej kr v stolček dajo ,pa jih upazuje pri igri.Upam,da bo kmalu čisto stabilen.Drugače je pa kar v redu.
No čez en teden pa jaz v službouser posted image Madona je pestro,bom verjetno mal čudno gledala,ko so nam blagajne zamenjali,pa upam da bodo Euri laufali,da ne bom kaj pobrkljalauser posted image Imam pa srečo,ker imam vredu šefico,...ima sama dva otroka in je razumevajoča.
Sedaj pa grem pod tuš!
Lepo se imejte,danes bo še čuden dan,vikend pa baje lepuser posted image papa-ah sem čist na otročjeuser posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 10:41:36   
BarbaraE
bojana1 - lep in miren začetek službe ti želim, pa da ti prvi dan čim hitreje mine. Je pa res smešno, da čisto ven padeš iz ritma, pa si le 1 leto odsoten. No, samo saj se hitro spet navadiš in je vse OK.

Jaz sem pa lačna! A je še katera? Aja, razlog za mojo lakoto pa je očitno ogled internetne strani od ene slaščičarne (torte, pa to). user posted image  Upam, da mi ne bo začelo preveč na glas krulit, ker se bodo stranke prestrašile. user posted image

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 10:47:37   
bojana1
Barbara-hvala lepa!A ti si pa že v službi?

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 11:12:30   
BarbaraE
Bojana1 - Jap, že drugi teden zaključujem. user posted image  Na srečo delam le po 4 urce in mi res hitro mine. Sem bila prej brez zaposlitve, zdaj sem pa za začetek prišla za 4 ure, dokler ne gre kolegica v penzijo. Sem pa prišla na delovnem mesto, kjer sem bila pred porodniško, tako da ni panike.

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 12:45:23   
Anonimen
ojla aprilčke!
kje naj začnem?? no ja, noč malo boljša, ko smo obrnili ta večji posteljo in ji ni odeja lezla ponoči dol - se je pa zbudila že ob 6 in ni mogla spat in me je začela zgečkat po podplatih - sem skoraj popuser posted image , pa sem se zadržala, saj ni mislila nič slabegauser posted image . no smo pa potem še malo poležavli do 7, ko se je treba vstat in it zrihtat za v šolo.
mala pa se mi je začela nekaj zbujat ponoči - vsaj 2x. prej sma imele bujenje okoli 1 ali 2 ure ponoči in je dobila nekaj za pit (al čežano ali pa sem jo včasih nafintala z mlekomuser posted image ) in smo spali do zjutraj - sedaj pa se obvezno prvo rundo že zbudi pred polnočjo, potem pa okoli 2 spetuser posted image .
ja, pa danes imamo tudi nekaj dnevno spanje zmrdano - dopoldne sploh ni hotela iti spat ob njenih urah, sem pa rekla, ok, potem pa bomo imeli skupaj kosilo in potem spat. ampak je pri kosilu že bla tako zmantrana, da pojedla ni nič, sem jo odnesla v posteljo in sedaj spi. kaj bo pozneje jedla mi še ni jasno, ker je bla špinača (da smo pojedli še ta zadnje pirheuser posted image ), ki pa je ni dobro podgrevatuser posted image . grem pa skuham neko juhco pa se še pozneje kaj javim, če bo čas, ali pa zvečer

aja, pa MOJCA B - vse najlepše za tvoj rojstni dan, pa da bi se ti uresničile vse tvoje željeuser posted image
user posted image

(odgovor članu Mojca B)
  Neposredna povezava do sporočila: 4058
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 13:04:43   
smotka lonib
hojla!

vidim, da ste se kar razpisale. jest sem že zjutraj ob 07.30 odšla od doma. ta stasrejša sem v šolo peljala, Zalo pa k mojim, da sem šla k frizerju. mami sicer pravi, da je super frizura, da mi paše, sama se pa sploh ne morem navadit. je Vanja rekla, ko serm jo šla iskat v šolo, da sem smešnauser posted image . bomo videli kaj bo reku mož.

popoldne grem pa za Zalo kupit darilo, pa še druge stvari. torto sem naročila navadno okroglo oblito s čokolado (notri bo sadna). sem pa prosila mojo prijateljico, ki tam spejema naročila)je bila moja poročna priča), če mi lahko na torto dajo čim več različnih živalic iz marcipana. je Zala ful navdušena nad živalmi. sem ji hotela naročit torto v obliki čebelice, pa je prevelika, ker bomo samo mi, moja starša in moja prijateljica. moj brat z družino že 6 let ne pride k namuser posted image . ne bom pisala zakaj, ker bi porabila 3 strani. pšač ne razume, da ne delam tako kot si on zamisli in ga ne kujem v oblake. kaj čmo tako je živlčjenje. mi je pa hudo.user posted image

MopjcaB!

vse naj naj za 33. r.d.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . za vsako leto eno rožico.


_____________________________

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 13:53:41   
zalbi
uh - da se na hitro javim.

ZOJA - vse najboljše za prvi rojstni danuser posted image user posted image user posted image

mojcaB - tudi tebi vse najlepše, naj ti vsak dan sije sonček....

julija - saj se ne motim, vse naj naj za zadnjo obmesečnicouser posted image .

Drgač pa se pri nas dogaja na polno - Sara je dobila bližnji vrtec - tako da sem včeraj na hitro urejale zadeve - unga prejšnega sem mogla odpovedat - pa takoj danes na pogovorno uro z vzgojiteljico in v torek štartava...user posted image user posted image user posted image . Ful sem bla vesela, k so me klical da sva dobile tukaj v bližini, ni najbližji, je pa zelo malo razlike, tako da mi je super - v bistvu mi je bilo že na začetku vseeno al tega čisto blizu, ali pa tega k je sedaj dobila.

Tako, sedaj pa kuhat... se javim kasneje....


_____________________________

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 18:00:38   
hariba
O na 2.stran smo že padle.
Juliji za 11 mesecev!user posted image user posted image user posted image
lonib koliko boš pa dala za torto, če smem vprašat? Jaz sem tudi naročila torto pri najboljšem slaščičarju v Celju, ampak je tudi cena najboljšauser posted image .  No meni se kar draga zdi, ampak naj bo za 1.rojstni dan, pol ne mislim več takih slavij delat, zdaj bo tudi zato, ker ko bo moj imel čez 14 dni rojstni dan ga ne bo doma. Nas bo skoraj 30 in gremo v gostilno na večerjo, je moj včeraj zvečer rezerviral tam kjer dela njegov kolega. Doma naju ne bi prišlo dosti ceneje, pa še ful bi  jaz dela imela, pa v garaži je še zdaj malo premrzlo za vzunaj pa tudi ni, pa še moj v nedeljo odhaja, jutri dopoldan ima še nujne opravke, mafija pa pouk tako, da mi še oni ne bi mogli pomagat.
Naročila sem pa črni gozdiček, v obliki pikapolonice, za 18 kosov, cena 52€.
Zojo je moj v posvetovalnico peljal, so rekli, da zelo dobro hodi, velika je 80 cm, tehta pa 9100 kg kar so rekli, da je malo mejno za njeno višino. Je pa od vseh mojih otrok največja pri enem letu.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 18:55:42   
zoom zoom
Ojla,

pri nas je noro. Tamala puza kot nora.

Danes sva imeli RA, velika 79 cm, težka 10200g. Bila je pohvaljena, pa celo nič ni jokala, ampak se malo smejala in malo dr. grdo gledala, tako da se ji je ona morala smejat, ker je bila tako smešna.

Moram končat.

Lp

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 19:36:17   
smotka lonib
hariba!Zalina torta bo okrogla, za 16 kosov, cena pa okoli 22 EUROV. so bolj poceni torte, ker jo kupim v industrijski prodajalni Mlinotest Peks. če jo isto naročim v Mercatorju, pride dražje.
kar se tiče velikosti, mora bit tvoja Zoja res suhcena. Naša Zala ima isto težo kot tvoja Zoja, samo naša je velika samo 74 cm. meni ni nič rekla, da je ppremajhnauser posted image . so ti pediatri malo čudni.



_____________________________

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)


(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 19:37:43   
katja pv
Mi smo imeli tudi katastrofalno noč. Se je Matija zbudil okrog 4h, ker ga je tlačila nočna mora in potem se je pri naju samo nekaj premetaval, brcal in stokal, tako da sploh nismo zatisnili očesa. Čista grozljivka. Na srečo je pa Ana spala do 8h.

Danes sva z Ano imeli kontrolo pri fizioterapevtki. Nekatere stvari gredo na boljše nekatere pa še ne. Nama je pokazala še nekaj vaj tako da se morava kar truditi. Sploh glede sedenja med nogami - jo moram nenehno popravljati in prestavljati v bočni sed.

Srečanje MB: predlagam, da se dobimo v torek ob 10.30 v Evroparku v igralnici. Če pa kateri ne odgovarja pa kakšen drug dan.

_____________________________

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 19:44:40   
katja pv
Popravljen seznam:

bojana1user posted image Luka Simon 23.3.2007 (R: 49 cm/3230g; 9M: 74 cm/9925g)
hariba user posted image Zoja 27.3.2007(R: 54 cm/3227g; 1L: 80cm/9100g)
smotka lonib user posted image Zala 29.03.2007 (R: 54 cm/3970g; 9M: 72,5cm/8400g; 1L 74cm/9100g)
BarbaraEuser posted image Nejc 01.04.2007 (R: 51 cm/3230g; 9M: 74 cm/9300g)
katja pvuser posted image Ana 02.04.2007 (R: 51cm/2950g; 9M: 74 cm/8490g)
EU mommyuser posted image Tina 02.04.2007 (R: 54cm/4000g; 9M: ? cm/?g)
valika user posted image Lara 03.04.2007 (R: 57cm/4170g; 9M: 75cm/9800g)
janca77 user posted image Tilen 03.04.2007 (R: 55cm/3990g; 9M: 77cm/10,30kg)
marijaa user posted image Patrik 03.04.2007 (R: 51cm/3710g; 9M: 73cm/8700g)
Gaja* user posted image Gaja 05. 04. 2007 (R: 47cm/2570g; 9,5M: 70,5cm/7770g)
JAPE user posted image Klara 10. 04. 2007 (R: 53cm/3750g; 9M: 70cm/7030g)
Sabriuser posted image Taja 11.4.2007 (R: 49cm/2810; 9M: 70cm/8800g )
aischa user posted image Anja 11.4.2007 (R: 45 cm/2140g; 9M: 68cm/8300g)
mojčca user posted image Matic 13.4.2007 (R: 50cm/3340; 9,5M: 74cm/9400g)
ALESSA user posted image Anel 14.4.07 (R: 52cm/3930g; 9,5M: 75 cm/9620g)
katikasuuser posted image Žiga, 14.4.07 (R: 56cm/4390; 9M: 77cm/9500g)
lilka user posted image Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 9M: 72,5 cm/9190g)
zoom zoom user posted image Taja 16.4.2007 (R: 53cm/3630g; 9M: 75,5 cm/9310g)
laaara user posted image Iris 16.4.2007 (R: 51cm/3370g; 10M: 75cm/10,10 kg)
*piškotek*user posted image Nejc 17.4.2007 (R: 52cm/2920g; 9M: 74,5cm/9150g)
thumbelinauser posted image Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g; 9M: 73cm/7910g)
MojcaB user posted image Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; 9M: 70cm/8120g)
SARANIK13user posted image Sara 20.04.2007 (R: 51cm,3190g; 6,5M: 67cm/7100g)
Kaštrun user posted image Lučka 22.4.2007 (R: 51cm/3600 g; 9M: 71cm/7735 g)
tejkag user posted image Lana 23.4.07 (R: 51 cm/3600g; 9M: 73cm/10,25kg)
Tinkibinki79 user posted image Aljaž, 26.4.2007 (R: 57cm/4140; 8M: 76,5 cm/10,62 kg)
Zalbi user posted image Sara 26.4.07 (R: 51cm/3510g; 9M: 73,5cm/9160g)
Taška30 user posted image Julija 28.4.07 (R: 53cm/3030g; 9,5M: 72cm/7600g)
emina83 user posted image Ajša 28.04.2007 (R: 50cm/3260g; 5M 1t: 68,5cm/7830g)
juniorka user posted image Nelson 29.4.2007 (R: 51cm/3550g; 9M: 78cm/11kg)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 20:32:22   
taška30
Čer,
danes sva bili pri varuški in je bila ............. katastrofa.user posted image
Ob prihodu je bilo še kar v redu, čeprav se me je ves čas držala ko klop, no, malo je šla tudi k varuški v naročje brez joka. Potem sem se jaz poslovila na hitro in šla. Po 20 minutah sem poklicala in že po telefonu slišala jok.user posted image  No, ko sem prišla nazaj, je bila čist objokana, flekasta, kar hlipala je, ko me je zagledala planila še v hujši jok, potem se je nadalnje 15 minut stiskala k meni in hlipala.user posted image  Da se ti srce razpara. Malo sva še počakali, da se je umirila, potem pa šli.
V ponedeljek bo tam kakšni 2 uri, ker moram jaz vmes k zdravniku in ne vem če bom prej gotova, že zdaj me je groza.
Eh, ja, enkrat bo že.user posted image  Sicer sem pa pričakovala, da bo Julija trši oreh za uvajanje kot je bila Manca, pri kateri je šlo brez joka.

Tako na hitro.

MojcaB, vse najlepše in najboljše ti želim za rojstni danuser posted image , zdaj si me ujela.user posted image

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 20:51:59   
Anonimen
ojla!
moje obe frajlici že spita, jaz sama pred PC...
joj, taška, res se ti srce para, ko so ti mali lumpi tako navezani na nas.... sma se z mojim ravno včeraj pogovarjala, kaj naj. ali naj si sedaj sploh iščem kako službo, ali naj še malo počakam. ker po eni strani to pomeni uvajanje v vrtec - babica potem odpade, ker mi sigurno ne bo s srečo postlano in bi dobila službo v ono stran - to je 20 km stran. da pa bi jo najprej peljala tja, potem pa kam na drug konec v službo - to pa bi bila oslarija in samo vozačkanje in zapravljanje časa v bistvu.
in ko vas tako berem, kako se vam otročki jokajo v vtrcih in pri varuškah, me potem kar mine, da bi ji to "storila". pa si še mislim, eh par mesecev naj bo še doma, saj se mi v bistvu nikamor ne mudi... razen sma se pogovarjala, da bi se morali nekam na večje seliti, pa ne vema kje bo kaka služba, da bi se potem raje tja selila... eh eno živo sranje.... tako da včasih se ponoči zbudim in ful razmišljam, kaj naj naredim in kaj bi bilo bolje za nas, za evo, za laro,...... in potem sploh ne pridem do nobenega pametnega zaključka....user posted image

Julija - vse najlepše za zadnjo obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4067
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 21:00:21   
Anonimen
no, naj se še malo potožim - moškiuser posted image
včeraj nisem mogla pisat, ker mi je sedel zraven na kavču in bi utegnil kaj prebrat... ja, mojemu tudi včasih manjka, kako je že thumbelina enkrat rekla, multitastinguser posted image . sem bila včeraj tako jezna na nejga, ko ris.... on lepo evo tušira in  mu zazvoni telefon in jo pusti celo namiljeno samo v banji in gre telefornirat. jaz pa sem laro spravljala spat. in on govori in govori, eva uboga revica pa se potem pač sama stušira do konca. in ko stopim v kopalnico POPLAVA - po celi kopalnici, vse cunje ki so visele na obešalniku mi je stuširala - v glavnem katastrofa.... (ja to je tudi enden od razlogov, zakaj jo 6-letno še vedno raje jaz tuširam in reskiram teh 5 minut - ker drugače bi bila vsak večer poplava v kopalnici). saj sem mu pozneje rekla, da bi njegovo telefoniranje lahko počakalo tistih 5 minut in bi evo zrihtal od konca, ne pa da takoj ko zazvoni, leti ko muha brez glave na telefonuser posted image - jao kot da je to najpomembnejša stvar na svetu...
jaz pa ponavadi sploh ne vem kje imam telefon in mi je to španska vasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4068
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 21:01:54   
Anonimen
sem pozabila

srečanje MB - meni je vseeno kateri dan, tudi torek je OK, ker kot sem že rekla, ima eva naslednji teden plavalni tečaj in bo prišla vsak dan domov komaj ob 16 uri , tako da se že veselim enega izleta v MBuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4069
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 21:31:08   
Anonimen
evo, sem se že stuširala, tu pa še vedno zatišjeuser posted image

thumbelina, prosila bi te, če lahko še enkrat nalimaš ono slikico gor, ko si kupila za matevža ono glasbeno klaviaturo ali nekaj takega. me namreč sprašujejo, kaj naj lari kupijo za RD, pa bi jim kar to naročila...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4070
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 21:32:21   
Anonimen
no, vidim, da imam samogovore, zato se poslavljam in grem spat

LAHKO NOČ VSEM

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4071
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 21:56:42   
smotka lonib
Kaj spet ni nobene tuki goruser posted image ? Pol pa kr grem.
NOČKO.


_____________________________

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
   RE: aprilski lumpi 07
28.3.2008 22:00:27   
thumbelina
Valika: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169797
Res kul zadeva. MOja dva se totalno pulita za tole. Je skoraj vsak dan kreguser posted image user posted image user posted image .

Ja pa multitaskinga moški res nimajo. Naš če že skuha in otroke popedena, je pa kuhna cela bomba. Al pa naredi glih tisto tanujno, pozabi pa vitamine dat, pa Matevžu sok z železom (imam enga od HIppa k zdrži tri dneve v hladilniku) in če ni v vidnem polju, pač ne obstaja.... Ahh bo že. Še dobr da mi je voljan pomirkat ju, da kakšen dan izginem...

Jok pri varuški - moja taprva bejba je tulila kot da bi jo iz kože dajali. Tudi ko smo jo v vrtec dali je jokala. In to eno leto, vsako jutro isto. No potem ji je pa nekaj kliknilo v glavi in zdaj ko je bolna me na kolenih moleduje, da bi šla ona v vrtec. Če ni pridna ji zagrozim naj bo pridna če ne bo za kazen doma in ona pravi da to pa že ne in je pridnauser posted image user posted image

Tako jaz zdajle pečem kruh, jutri se nam obeta delavni dan, vrt uštimat... V nedeljo se nam napovedujejo obiski, tako da bo kr pestro...

Nč grem jaz.
Pa pa.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
   RE: aprilski lumpi 07
29.3.2008 7:03:23   
thumbelina
Jutro zaspanke. Jaz sem že od 6.00 pokonci, ampak sem kr naspana, ker je bila noč super brez motenj.

user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
   RE: aprilski lumpi 07
29.3.2008 8:26:38   
lilka
Dobro jutrouser posted image !

samo, da se javim, brat nimam časa vsega.....

Res je nori tempo zdej ko je služba, Tinka se vstaja ob pol šestih že cel teden, potem ji naredim flaško, se grem oblečt, zrihtat, namazat, oblečem še njo, se obleče še mož in gremo v spodnji štuk k babiki, jaz morem 15 čez šest že od doma. Domov pridem okol pol štirih, se najem, pol pride mož se naje, pol smo še kakšno dobro uro skupaj, pol se pa že tuširamo in spat, midva pa tudi malo po osmi uri, cela crknjena....user posted image

Aja, Tinka je v reviji Mama, na 44 strani slika ko je bla 4 M starauser posted image

V služb je fajn, samo zelo naporno, pa direktor je postal siten kouser posted image

Danes ima babika rojstni dan in gremo ko prideta ona in moj mož iz službe na kosilo, jutri gremo pa praznovat 1. roj. dan od Tinkine prijateljice, pa bo konec vikenda.....

Naslednji teden jo bo mož spet uvajal v vrtec, zdej je bla doma, ker še vedno kašlaja oz izkašljuje....

Vabila za rojstni dan: sem v službi našla od delovne terapije narejene srčke iz blaga, ful so lepi in ročno narejeni,pa ubšivani z bež, pa gmbek na sredi, sem samo prilepila gor listek za napisom:pridi z mano praznovat moj prvi roj. dan(.........)...Tinka, pa bom to poslala naslednji teden.


ZOJI:user posted image S TINKO POŠLJAVA BALONČKE IN POLJUBČKE....
 
 
Mojca B: vse najboljše:user posted image
 
Šibam, se je Tinka zbudila.....bodite zelo lepo, pa pogrešajte me kaj.....user posted image


_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Astrološko znamenje otroka vam pove, kako ...
Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem z...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?