|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
29.3.2008 8:14:36   
SANEK1
Pa še to, Češnica, ko se Živa zbudi ji bom takoj posredovala to lepotouser posted image user posted image user posted image
Res sem pravega zeta izbralauser posted image
Kar se pa drugih tiče-gledajo lahko, šlatajo pa neuser posted image

Pa seveda Špelo morem tudi pohvali, ker je prabva lepoticauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
29.3.2008 8:24:19   
Ajvy
freycha...vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
29.3.2008 8:46:46   
Freycha
hvala babike za čestitke. Ste me prav ganile, res! user posted image user posted image

Sanekova, a ti je to kaj znano? user posted image

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
29.3.2008 8:48:46   
yudit
Dobro jutro pri nas je sonček kaže da bo vreme vrediuser posted image , mala še spi nikoli še ni spala tak dolgouser posted image .Pijem prvo kavico tak da sem si še lase umila, pol pa grema na en sprehod na sončka. Freycha vse naj boljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
29.3.2008 8:50:24   
yudit
ooooo Dita je prava cortka user posted image user posted image user posted image freycha kaj ma to na glaviuser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
29.3.2008 8:54:03   
Anonimen
freycha to je spet skor za na csd primeruser posted image user posted image to da ji podvezica fu paše, še ne opravičuje dejanjauser posted image

jutro babeuser posted image

ronči brez panike, nam te kušnlauser posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3331
29.3.2008 8:56:48   
tinispela
Jutro! Hvala za komplimente za Špelo, ja očke pa ima po atiju! Se bo kteri ženin javu?user posted image user posted image  Mi smo lepo spali, brez svečke, tak da so se zobki za nekaj časa umirili. Zjutraj sva jedli namočene prosene kosmiče s sadjem, bom vidla če jo bo kaj zvijalo.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
29.3.2008 9:19:40   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

freycha to je spet skor za na csd primeruser posted image user posted image to da ji podvezica fu paše, še ne opravičuje dejanjauser posted image

jutro babeuser posted image

ulla mah danes mi je oproščeno, ane?user posted image

sam ji pa res ta podvezica full paše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
29.3.2008 9:39:03   
Češnca
Helou!

Anžeja sva ravno dala spat in se z medvedkom pogovarja, dere "baba, bau, bau, bua, bua". user posted image

Ronči super za službo user posted image user posted image user posted image . Te pa popolnoma razumem... Mah, jest bi bla kr skoz doma! user posted image  Sem pa tud držala pesti za izpit.

Freycha teb se pa dogaja. Sam je res luštna! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
29.3.2008 9:55:16   
SANEK1
Freycha, ni kaj se vidi da je Dita čisto po mami.user posted image user posted image user posted image
Hitro je začelauser posted image user posted image user posted image

Kaj pa moja pesmicauser posted image  Nič komentarjauser posted image user posted image user posted image user posted image
sem jo samo zate spesnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
29.3.2008 10:00:02   
kapica
Freycha, vse najboljse za rojstni dan tudi od mene in moje druziniceuser posted image user posted image user posted image user posted image . Da se imas lepo in lepo praznujesuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
29.3.2008 10:04:52   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

Jutro! Hvala za komplimente za Špelo, ja očke pa ima po atiju! Se bo kteri ženin javu?user posted image user posted image   

Tinispela...moj mali je baje še frej....user posted image  user posted image ...je tanajtalepši fantek daleč naokol...user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
29.3.2008 10:11:49   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Freycha, ni kaj se vidi da je Dita čisto po mami.user posted image user posted image user posted image
Hitro je začelauser posted image user posted image user posted image

Kaj pa moja pesmicauser posted image  Nič komentarjauser posted image user posted image user posted image user posted image
sem jo samo zate spesnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jooooojjjj sorry, tak sem zmašana cela, da sem pozabila komentirati. Sem te hotela vprašati, če si to sama spesnila al si jo od kje pobrala

Hvala N. user posted image user posted image  zlata si user posted image user posted image  Super si to spesnila!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
29.3.2008 10:20:00   
siskamiska
Freycha starinauser posted image   to je pa samo zate

user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
29.3.2008 10:40:02   
SANEK1
Freycha, ni kaj. Še kdajuser posted image user posted image
Danes se fajn mejte, uživaj maximalno, pusti se razvajat, strečt....
Zvečer pa razturajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
29.3.2008 12:15:58   
corfu
Freycha, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
29.3.2008 12:16:48   
corfu
Jaz bi pa še enkrat prosila za kak recept z ajdovo in proseno kašouser posted image  prosimuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
29.3.2008 12:51:35   
anja7
Freycha VSE NAJ, NAJ,...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
29.3.2008 13:22:16   
madejka
Freycha VSE NAJBOLJŠE, na še nadaljnih 3x tolko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image let! (Kaj pomenijo pa si sama dešifrirajuser posted image )

soooonček je, soooonček

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
29.3.2008 13:29:04   
madejka
Aja samo, da poročam. seveda da je mali ponoči zakuhal (kak le ne bi, saj sma sama domauser posted image ). Zahvaljujoč Calpolu sva vsaj malo spala. Dans je pa že bla pediatrinja tu pa pravi, da mama oba virozouser posted image Calpol v primeru visoke vročine, Slezov sirup za blaženje kašlja, dost fiziološke v nos in veliko tekočine pa bo.user posted image Tak... pa smo prvič bolaniuser posted image Samo sma vseeno oba dobre volje in se cartama na veliko.
Tak, da me dans ne bo kaj dost verjetno tu.
Je pa že babica na poti s sirupom in soseda bo prinesla kosilo (kak gre meni lepouser posted image ).
Lep dan babike!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
29.3.2008 17:37:04   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

Jutro! Hvala za komplimente za Špelo, ja očke pa ima po atiju! Se bo kteri ženin javu?user posted image user posted image   

Tinispela...moj mali je baje še frej....user posted image  user posted image ...je tanajtalepši fantek daleč naokol...user posted image

Super, vsaj en je še frej, kaj veš....

Mi smo bli mal na sprehodu, pa po atija smo šli na Ptuj, pa spali smo 1 uro, zdaj pa non stop po meni laziuser posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
29.3.2008 17:50:10   
Freycha
hvala babike za lepe želje!

Najboljše ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
29.3.2008 17:52:51   
madejka
In kak kaj praznuješ?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
29.3.2008 18:13:21   
Freycha
Sedaj smo bili na družinskem kosilu, zdej pa si malo spočijemo in gremo na bowling in na pir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
29.3.2008 18:51:14   
Freycha
morm pa Dito pohvaliti. Smo bili več kot štiri ure v gostilni, pa ni čisto nič sitnarila (malo je zatečkala, ker je bila že lačna, pa sem jo nahranila in spet sam smeh naprej), full se ji je dogajalo, samo smejala se je in zabavala vse prisotne. Res, tak sem ponosna nanjo, da je v družbi vedno tak pridna, pa nasmejana, pa nič je ne moti. Super dete je!!user posted image user posted image user posted image user posted image

pa moj dragi mi je tudi tako lepo presenečenje pripravil. Zjutraj sem dobila čestitko za rojstni dan na radiu. Škoda le, da me niso zbrali, da bi šla na izlet v Verono(?) za en dan. Po obilnem in odličnem kosilu je pa natakar pripeljal torto, za katero sploh nisem vedela, da bo user posted image  Pa tut najboljšega v.d. možeka imam!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?