|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
28.3.2008 11:10:16   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

IZVIRNO SPOROČILO: nf

Maša koliko časa pa ponavadi čakaš na IUI?
Punce a mogoče veste, kaj sledi potem po K? Verjetno je najprej laparo, potem pa že kak postopek (IUI)?
jaz sem najprej začela lansko leto s klomifenom.potwem laporo in sedaj spet klomifen,imela sem pregrado in PCO.potem so verjetno preiskave in že IUI.

lp

Hvala Lunica za odgovor. V kolikem času pa se je vse to odvijalo?

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
28.3.2008 14:54:08   
Arual
Ojla.
Sem bla danes zadnjič pri ginekologu ta ciklus.
Ovulacija je bila zdaj dan al dva nazaj tako da zdaj lahko samo čakamo, če smo kaj pridelali.
Je tudi g rekel, da drži pesti, da je sedaj ratalo.

Nič punce, držim pesti za vse nas,user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
28.3.2008 17:44:31   
neela

jaz sem najprej začela lansko leto s klomifenom.potwem laporo in sedaj spet klomifen,imela sem pregrado in PCO.potem so verjetno preiskave in že IUI.

lp

user posted image user posted image user posted image ej, jaz ne grem več na klomifen nazaj!!!! Niti pod razno. Zagrozila bom G, da hočem takoj po laparo na komisijo na umetno. Mene počasi že leta bašejo....sploh, ker si želiva imeti 3 user posted image !

Maša - bodi pogumna!!!
nf - vidim, da sva medve nekako 'in sink'.....točno isto jaz sedaj razmišljam, kot bi sebe brala...k vragu opazovanje vseh znakov in neznakov user posted image , ker potem nas itak ta user posted image   user posted image zafrkne in se zopet pojavi. Jaz bom verjela šele, ko na kakšnih 3 CB vidim jasni +.

lunica 85 - počakaj, da mine kakšen teden po zadnji tbl K. Takrat se začne veselo napenjanje in špikanje. Takrat pa le veselo v user posted image .

cari in pike - držim pesti in navijam za vas - četrtoaprilke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1253
28.3.2008 20:15:16   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: Cari

maša82, ne bit žalostna. Kaj pa je še en mesec v primerjavi z veseljem, ki te čaka? Ko boš čez nekaj mesecev gledala nazaj, se ti bo zdelo prav smešno malo časa. In takrat upam da bomo že vse user posted image .
se podpišem.glavo pokonci.

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
28.3.2008 20:41:02   
S1902
cari jaz sem bila 2x noseča prvič sem imela S.splav,drugič pa sem zanosila s pomočjo K v drugem ciklusu in imava z user posted image  malega user posted image  ki je prava nagajivka.
nisem imela vgnezditvene krvavitve tako da nevem kako je s tem, obakrat sem delala test Cb in sem zadovoljna z njim, nikoli ne kupim drugega testa.

tudi jaz ne dajem preveč pozornosti na user posted image  znake saj vse vpliva na nas, najbolj vreme ki je prav cudno.user posted image user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
28.3.2008 20:50:22   
S1902
neela glavo pokonci in optimistično naprej pa kak K midve 10.4. zagledava user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .
ha ha ha jaz sem mojemu rekla da bova imela 5 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa je začudeno pogledal pa je rekel da raje 3, tako da do 3 sigurno greva, sedaj še dva ker na srečo nama je ratalo in imava navihanko user posted image  user posted image  

oprosti neela vem da se ne sprašuje ampak koliko si pa stara? jaz sem 28 
ce imajo zvezde pri 40-41 letih prvo user posted image  imamo se cas.
lp 

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
28.3.2008 21:04:18   
nf
Jaz bi tudi imela 3 user posted image  user posted image  user posted image  
Punce, a veste k je Bety upa razlagala o ovulacijskih testih, kako lahko tudi pokažejo nosečnost, preberte si to: http://www.peeonastick.com/opkhpt.html No, seveda sem bila ravnokar šibka in naredila en ovulacijski test, ki je bil glih pri roki. In sem zagledala rahlo črtico! Prejšnji mesec ni bilo niti sledu o črtici!! A mislite, da bi to lahko bil uvod v user posted image ?

(odgovor članu S1902)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
28.3.2008 21:17:48   
S1902
nf mogoče pa si res srečka user posted image , joj si prav želim da bi bla. da naredi že ta pravi test in nam poročaj.
držim pesti user posted image  user posted image  user posted image  in ti pošilja tri user posted image  user posted image  user posted image  za srečo in da v tebi raste mala pikica user posted image  ali pa dve pikici, user posted image  user posted image  user posted image  .

lp

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
28.3.2008 21:18:24   
neela
nf - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....kako ti privoščim, da je to to in da si user posted image !!!! Držim pestke na rokah in obeh nogah...user posted image user posted image user posted image ...kdaj pa uradno test delaš???

S1902 - pa sej niti nisem pesimistična in ne žalostna, samo odločila sem se, da bom začela G malo gnjavit, ker se mi zdi absurdno toliko čakanje....zapovrh sem danes po dnevniku slišala, da je 18.4. baje zdravniška stavka, jaz pa imam ravno takrat pregled v neplodnostni....Čakaš 3 mesece na termin in potem štrajkajo....pa za popiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, stara pa bom čez dober mesec 31....pa še nobene nosečnosti in nobenega sončka v mojem naročju...user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
28.3.2008 21:59:24   
Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: Cari

maša82, ne bit žalostna. Kaj pa je še en mesec v primerjavi z veseljem, ki te čaka? Ko boš čez nekaj mesecev gledala nazaj, se ti bo zdelo prav smešno malo časa. In takrat upam da bomo že vse user posted image .
se podpišem.glavo pokonci.

ja...ampak po 24 mesecih je vseeno težko...upam da bo enkrat...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1260
28.3.2008 22:01:43   
Fargesia

Punce, a veste k je Bety upa razlagala o ovulacijskih testih, kako lahko tudi pokažejo nosečnost, preberte si to: http://www.peeonastick.com/opkhpt.html No, seveda sem bila ravnokar šibka in naredila en ovulacijski test, ki je bil glih pri roki. In sem zagledala rahlo črtico! Prejšnji mesec ni bilo niti sledu o črtici!! A mislite, da bi to lahko bil uvod v user posted image ?

nf, upam, upam, upam, da je to pravi uvod!!!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
28.3.2008 23:26:21   
lunica 85

čestitke,bravo pa bo le ena srečka nosečka,no že dve,tri

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
29.3.2008 10:11:36   
Anonimen
nf, tudi jaz ful držim pesti!!!!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni se je user posted image  šele danes malo umirila - 1 teden sem jo imela.user posted image user posted image  Pa to ful. Še nikol nisem imela tako, tako, da je res čudno.

Klomifen jemljem še danes in jutri, v četrtek mam po vsej verjetnosti UZ. Znakov takšnih in drugačnih ni nič - se ne počutim nič drugače, kot sicer. user posted image  

a ve ste vse mele kakšne znake?

Neposredna povezava do sporočila: 1263
29.3.2008 10:22:18   
nf
Dobro jutro punce!
Danes sem spet ponovila ovulacijski test in je bila spet rahla črtica. Pismu moram si nabavt en tapravi test, ker zdej sem pa res že mal firbčna user posted image  Drgač se pa počutim isto kot pred M, tko da še vseeno ni kej dosti upanja.
Dans je pa tak sonček da je kar treba it ven! Midva greva kot vedno nekam v hribe. Uživajte! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
29.3.2008 14:23:03   
lučka 25
Ojla!

Se že dolgo časa nisem nič javila, ker sem imela polno dela v službi in še malo sem dala možgane na off glede RR.. Jaz se približujem ovulaciji (upam, da res tudi bo) in danes mi je padla BT in še pred 1 uro, ko sem bila na WC, sem v sluzi zasledila malo krvi. Upam, da je to to. Bega me samo to, da mi ovulacijski testi že 4 dni ne pokažejo druge črtice, niti rahle. Bom videla kako bo kaj v naslednjih dneh.

nf, upam da boš zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

klomifenke, naj se začne čas za user posted image user posted image  in vse našo user posted image  pošljimo na zeloooo dolg dopust. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
29.3.2008 17:45:42   
Anonimen
Da se še jaz malo javim. Nobenih znakov nimam, niti bolečih prsi, tako, da ne vem, kaj se z mano dogaja ta mesec. Občasno me boli spodnji del trebuha, kot bi mi hotelo bit slabo in to je vse.Verjetno bom test delala kasneje kot 4.4., ker se mi po klomifenu ciklus podaljša na kake 33 dni.
Odštevamo dneve...

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1266
29.3.2008 17:52:34   
Fargesia
nf, kdaj pa "uradno" delaš test?

Lučka, user posted image , ne pa tuki gor viset!!!

Inda, držim pesti!

za vse nas držim pesti!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
29.3.2008 18:02:19   
atina1
Dober dan punce!user posted image user posted image

A se vam lahko pridruzim, ker sem tud na klomifenu?

Lp

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
29.3.2008 18:07:09   
lunica 85
klomifenke veselo v akcijo,da bo april polniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
29.3.2008 19:00:28   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • Efi - 5.ciklus (3.IUI)
  • maša82 - čaka na IUI(5.ciklus - 24 m)
  • janney -  pavza (drugače 5.ciklus)(15m)
  • lučka25 - 2.ciklus (drugače 5.ciklus) (35m)-13.4.test
  • neela - 6.ciklus  (21m) - 10.4. test
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • waiting - 4.ciklus - 28.3. test
  • kitka1 - 4.ciklus
  • nf- 4.ciklus -  30.3. test (19m)
  • PENCA - 4.ciklus - 6.4.test
  • roth - 4.ciklus -4.4. test
  • reby - 3. ciklus(laparo 7.3.- čaka na pregled)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 3.ciklus
  • bozza - 3.ciklus
  • S1902 - 1.ciklus (drugače 3.ciklus)- 10.4. test
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • biba77 - 2. ciklus (IUI) - 27.3. test
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • snežinka7 - 3.ciklus IUI
  • stella81 - 3.ciklus
  • pegas - 2.ciklus
  • METULJ1 - 2.ciklus - 31.3.test
  • bayb77 - 2.ciklus
  • andre3a - 1.ciklus-20.3.test  ?????
  • pike - 1.ciklus - 4.4. test
  • trinity22 - pavza zaradi ŠVN (1.ciklus)
  • pa3cija - 1.ciklus
  • Mona Liza - 1.ciklus
  • jenyj - 1.ciklus
  • Lu33 - 1.ciklus - 4.4. test
  • Arual - 1.ciklus
  • inda1 - 1.ciklus - 4.4. test
  • lunica85 - 1.ciklus
  • Cari - 1.ciklus - 4.4. test
  • Detece - 1.ciklus
  • Hator - 1.ciklus
  • biba12 - 1.ciklus
  • mimikimi - 1.ciklus
  • atina1 - 1.ciklus

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE user posted image
  • stunfek - 4.ciklus (test 14.2.)user posted image
  • mmanca - 1.ciklususer posted image
  • nosečka maja - 5.ciklususer posted image
  • amor realuser posted image
  • Bety upauser posted image
  • Petra1111 - 5.ciklususer posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)
  • bozza

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. maša82 (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. lunica85
12. Hator

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
29.3.2008 19:02:15   
Fargesia
o madonca, tole pa je bilo enega branja in popravkov...uf...

dobrodošle vse nove, upam da vam čimprej rata!!!

jst sem bla najprej na K, potem laparo, nato 4 mesece nič, naato spet 3 mesece K in zdaj čakam na IUI...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
29.3.2008 19:54:47   
Naska
ojla, sploh nisem vedela da tudi tale forum obstaja - no super, bom imela kaj za brati. jaz tudi jemljem te tablete - in sicer ta mesec prvič. m - mi zamuja par dni - vendar test ni  nič pokazal - morda je to povezano s tabletami??? 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
29.3.2008 20:52:13   
Fargesia
Naska, a te dam na seznam?

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
29.3.2008 21:29:56   
Naska
hej, lahko me daš...
sem pa kar malce zinila, ko sem malo brala za nazaj, da se ciklus podaljša, če jemlješ klomifen, jaz pa sem upala... no v glavnem jutri je 30 dan - recimo da v ponedeljek spet testiram. drugače pa nekih znakov nimam - mi je občasno slabo, samo lahko je tudi kaj drugega, pa zadnjič sem bila kar boga - bruhanje ipd - samo predvidevam, da sem nekaj staknila -ali je to mogoče lahko reakcija na klomifen.
no pa ženske, bila bi vam hvaležna, če mi kakšno stvar razložite - kako je s tem klomifenom pa kaj je to laparo ipd...

držte se!user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
29.3.2008 21:31:11   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: Naska

ojla, sploh nisem vedela da tudi tale forum obstaja - no super, bom imela kaj za brati. jaz tudi jemljem te tablete - in sicer ta mesec prvič. m - mi zamuja par dni - vendar test ni  nič pokazal - morda je to povezano s tabletami??? 
dobrodošla med nami ki bomo kmalu srečke user posted image ,pridruži se user posted image user posted image pol bojo pa dvojčki.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

romantika
hibela

Ali s partnerjem raje večerjata ob svečah ali luči ???

ob svečah ker varčujeva z električno energijo (9%)

ob svečah ker je to bolj romantično (29%)

ob luči ker je to bolj sexi (16%)

ob luči koga briga elektrika (47%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!