lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Jutro ! omni - iskrene čestitke!!! Ufff... js si kr ne morem predstavljat, da bi imela kar tri naenkrat.. Želim ti čim bolj mirno , pa da boš čim dlje z nami.. čeprav do 30.9. verjetno ne bo šlo. taja - js zaenkrat nimam problemov z zobmi al pa dlesnimi... moram potrkat. Mam pa problem s spanjem Nikakor se ne morem fajn naštimat, da bi lahk zaspala - na hrbtu me duši, na trebuščku si ne upam, boke pa imam že čist "zrabljene" in pol se kr premetujem iz enega na drugega... no po nekem času mi končno uspe zaspat, a ponoči se zgodba ponovi, saj se zbudim, ker moram obvezno na wc.. tko da, sem se danes zbudila ob 4.30 in nisem mogla več zaspat A ima katera kak pameten predlog?? ... drugače pa komaj čakam, da mine ta teden.. da bo petek, ko imam koooooooončno pregled [/quot Naj te ne bo strah spati na trebuhu, ni nič narobe, če te ne moti. Tvoj je zaščiten in ga ne moreš poškodovati. Jaz sem danes dobila materinsko blazino. Ti jutri poročam kako sem spala. Je pa res, da jaz osebno rada spim na boku, in sicer tako, da imam med nogami kovter in z rokami objamem blazino. Zelo podobno kot se uporablja to blazino. Ta blazina naj bi omogočala boljši spanec zaradi lajšanja napetosti v hrbtu in nogah. Uporabna pa je tudi za kasneje.