|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
30.3.2008 22:12:07   
nf
A tebe tudi zeza a? user posted image  Meni gre to tolk na živce. Če se ima za ulit, naj se ulije!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
31.3.2008 7:27:46   
METULJ1
tudi 2. ciklus jemanja ni prinesel nič novega. Včeraj me je obiskala user posted image , tko da greva z mojim v nove boje (12. krog). Za ostale, ki je ne čakate še vedno močno stiskam pesti.

Pozdravčki

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
31.3.2008 8:52:21   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

tudi 2. ciklus jemanja ni prinesel nič novega. Včeraj me je obiskala user posted image , tko da greva z mojim v nove boje (12. krog). Za ostale, ki je ne čakate še vedno močno stiskam pesti.

Pozdravčki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bbo sedaj v aprilu sigurno kaj pokazalo.veliko sreče pa veselo slončkat

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
31.3.2008 9:49:56   
nf
Ah ja, mene je pa danes zjutraj user posted image  ujela v vseh svoji hudobiji.
Punce, če nimate nič proti, bom jaz še kar malo tu svetla, ste taka fajn družba user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
31.3.2008 10:24:19   
Anonimen
Maša, nisem pozabila nate in še vedno držim pesti! user posted image

Srečno tudi ostalim puncam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
31.3.2008 10:24:45   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Ah ja, mene je pa danes zjutraj user posted image  ujela v vseh svoji hudobiji.
Punce, če nimate nič proti, bom jaz še kar malo tu svetla, ste taka fajn družba user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti se nam kar pridruži bo pa ta mesec.veliko sreče in da bi kmalu kaj pokazalo.vsem nam

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
31.3.2008 10:46:29   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Srečno tudi ostalim puncam. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

madonca, kaj čas leti...se spomnim kdaj si povedala da je test pozitiven, zdaj je pa tvoj škratek že pol leta star!!!

Hvala, Tiana!!!

moja M je danes prišla...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
31.3.2008 12:15:59   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

user posted image user posted image user posted image

madonca, kaj čas leti...se spomnim kdaj si povedala da je test pozitiven, zdaj je pa tvoj škratek že pol leta star!!!

Hvala, Tiana!!!

moja M je danes prišla...

zate in ko bo mimo hitro slončkat.mi ćže veselo slončkamo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
31.3.2008 12:58:11   
nf
Katera je pa naslednja, za katero navijamo?

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
31.3.2008 13:52:38   
Naska
no, jaz grem torej tudi v drugi ciklus... pri meni je tako, da sama jem tablete - dve na dan - zjutraj in zvečer in me g. nič ne pregleduje... torej če izračunam, kako je prišla tale user posted image po 30 dneh (ciklus se je torej za 4 dni podaljšal) naj naslednje NE bi prišla 28.4.
toliko če me boste dajale na spisek...
user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
31.3.2008 13:53:40   
janney
Ojla punce I am back to the club!

No ne še čisto, še čakam svojo user posted image  ta mesec -da malo osvežim spomin ta mesec nismem jemala K. ker sem si zdravila mehur z antibiotiki ker pa sem jih nehala jemati že med prejšno user posted image  sva vseeno probala tudi brez K. ker mi je zdravnica zagotovila da gre ta antibiotik iz telesa po dveh dneh- no in sedaj čakamo rezultate mi pa že dva dni zamuja tako da upam upam upam na user posted image  in to brez K. 

Sem pa upala da bo kje kakšna nova nosečka v klubu !!!!!user posted image user posted image user posted image  No ampak glavo pokonci in v nove boje

lp
Janney   

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
31.3.2008 15:09:39   
lučka 25
METULJ, nf, maša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nf, ti še kar ostani z nami, si tudi ti dobra družba. user posted image user posted image user posted image

janney, dobrodošla nazaj. Upam, da vama je uspelo ta mesec, brez kemije, in da zagledata user posted image user posted image . Če ne sedaj pa potem naslednji ciklus s pomočjo kemije oz. klomifena. Jaz že navijam. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa še vedno čakamo rezultat od waiting, biba 77 in andre3a.
Naslednje so navrsti za testiranje 4.4.: roth, pike, Lu33, lunica85 in cari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nato 10.4. neela in S1902 user posted image user posted image potem pa sem počasi na vrsti že jaz (kako le bom zdržala še teh 14 dni user posted image )

Grem jaz malo kuhat in nabirat moči za user posted image , ker imam danes O user posted image user posted image

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
31.3.2008 15:51:39   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

(kako le bom zdržala še teh 14 dni user posted image )
Grem jaz malo kuhat in nabirat moči za user posted image , ker imam danes O user posted image user posted image

Tako: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

Janney, navijam, da si že srečka!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
31.3.2008 18:21:46   
pike
zdravo soborke
no moj test je bil 27. dan ciklusa negativen vendar bom ga še vseeno ponovila 4.4.2008. zadnja M je bila namreč 4.3.2008. Cikle sem mela kar dolge (tudi 55 dni). Ali je to sigurno, da če sem O imela nekje od 18-20 marca bom v primeru da ne zanosim M dobila nekje okrog 4-8 aprila? Joj kak je hudo če nimaš rednih user posted image . Upam, da mi bo K vsaj cikle skrajšal, če že druga ne. Drugače pa sem O.K. malo sem se že pripravla, da bo treba pogumno naprej kakor mnoge tukaj, ki se borimo za isto - postati mamice. Lepo vas pozdravljam in upam, da nas vse borke kmalu preseneti user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
31.3.2008 20:30:34   
trinity22
ojla soborke

za vse vas, ki va sje grdoba obiskala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za ostale pa navijam in držim pesti, da nam čimprej uspeuser posted image user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
31.3.2008 20:32:05   
trinity22
da ne bo pomote, tudi za vas, ki vas je grdoba obiskala navijam in držim pesti, da bosta čimprej user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
31.3.2008 20:56:29   
ledenka
trinity user posted image  sam pozdravit sem te prisla

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
31.3.2008 21:22:40   
neela

Da se mi slučajno kam drugam ne zgubiš....jaz bi te že pogrešala! user posted image Bomo pa ustanovile nov klub - ex-klomifenke! user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
31.3.2008 23:06:42   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

(kako le bom zdržala še teh 14 dni user posted image )

Tako: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bom upoštevala tvoje napotke. Se ne bom nič branilauser posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
31.3.2008 23:07:49   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Da se mi slučajno kam drugam ne zgubiš....jaz bi te že pogrešala! user posted image Bomo pa ustanovile nov klub - ex-klomifenke! user posted image

Sem istega mnenja in se bom zato kar podpisala pod tako dober predlog. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 31.3.2008 23:08:30 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
1.4.2008 6:28:03   
neela
Dobro jutroooo!!!!
Sem samo na hitro skočla na RR, da vidim, če je že katera user posted image ! user posted image user posted image user posted image Kdaj bo že ta 4.4., da se bomo lahko skupaj veselile novih rozik?!?!? Uh, sem nestrpna, ne?user posted image

Lep, pa ne preveč šegav, 1. april vam želim!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
1.4.2008 7:03:35   
Anonimen
Dobro jutro.

user posted image user posted image user posted image  za vse, ki vam ta mesec ni uspelo!! Verjamem, da vam drug mesec bo. user posted image

In drugače? Kako se počutite? Vas je že kdo nasral kaj za 1. april? Jaz se moram spomnit nekaj za mojega user posted image . user posted image

Drugače je pa danes 2. dan po prenehanju jemanja K. Počutje je tako čudno - skos mam vročinske valove, tako da nekaj časa odpiram okno, nekaj časa pa zapiram.user posted image  Pa FUL slabo spim. Se še kateri to dogaja? Ponoč se skos zbujam - možno da tudi zaradi vročinskih valov - in ne morem zaspat. Danes sem se celo zbudila, ker sem se obrnila na trebuh in me je v joškah zabolelo.. Mam ful napete, trde. Špikanja pa še ni. Včeraj je bilo malo sluzi, ostalo pa nič.

lepo se imejte.user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
1.4.2008 7:34:59   
janney
Dobro jutro punce!

Danes na 1.4.2008 (ni šala user posted image ) sem naredila testek BC in je bil pozitiven user posted image  tako lepi dve črtici, ampak v soboto bom delela še CB!In to je ratalo brez K. - povem pa še svoje mnenje glede koliko časa K ostane v telesu jaz mislim da še ker so me je v času O ravno tako boli jajčniki- pred začetkom jemanja K pa me ni nikoli tako močno bolelo.

TAKO SEM VESELA ČEPRAV ČISTO ŠE NE VRJEMEM!

No še malo znakci: samo joškice so me še bolj začele boleti ko bi morala priti user posted image .

Popoldan doma bom obesila še slikco da boste še ve povedale svoje mnenje! 

Punce jaz si želim da bi se mi še kakšna pridružila in stiskam pesti da v čim večjem številu.

Janney

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
1.4.2008 7:44:56   
Lu33
Dobro jutro!

Janney - čestitam!!!!! Verjamem, da je to to!!user posted image user posted image
Pa na kakšen zanimiv dan - če bi komu povedala, ti še verjeli nebiuser posted image .

Moja user posted image  se bo verjetno v roku dveh dni vlila.  Sem že ene par dni čist mozoljasta, pa tud joške so me nehele bolet - sam še čist mal meuser posted image , pa tud zvija me že po malem. tako kot vsak mesec...
Tako, da skoraj nimam več upanja, da bi ta mesec kaj bilo.

Pa nič zato, bo pa letnik 2009.

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
1.4.2008 8:41:36   
Fargesia
Janney, čestitam!!! (mislim, da se iz takih stvari tukaj gor ne bi hecala, a ne?n) ISKRENE ČESTITKE!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Sex
urska*

Kako ste se počutili med sexom??

super (53%)

slabo (5%)

pasalo mi je (29%)

zanosila sem (14%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!