Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

) pa je blo čist ok...plenička se lepo zloži skupi, pa je...pa še zmeri je manj obavtno, kot če bi široko povijala ( mi ni blo treba), pa vsaj kej maš za prijet v roke...kar se pa motorike tiče...sem že tudi jaz to slišala, sem v razvojni vprašala, pa mi je rekla da nikakor...da edino če so res kakšne hude težave ( čisto specifične), takrat odsvetujejo, kar tako povprek pa ne in da so te plenice super...mi smo mel neki razvojnih težav, pa punčka super napreduje in lepo in po pravilih osvaja razvojne mejnike... od nekje 4,5m se obrača iz hrbta na trebuh in obratno, potem se je začela postavljat na vse štiri, zibat, pol je puzala po tleh, zdej šiba po vseh štirih, samostojno se vsede, vstaja ob opori ( brez da bi jo kdo enkrat samkrat postavil na noge), stara pa je 8m....pa skoz je v bombažnih...
. Premočijo mi Moltex skoraj nikoli (mogoče kakšna izjema, se skoraj ne spomnim) pa jih redno uporabljamo tudi ponoči. Dobra stran Moltex je, da gel v njih ne pride v direkten stik s kožo, ko sem preizkušala plenice Pampers sem namreč redno pobirala želatinaste kroglice s kože pri previjanju. Moltex so tudi edine, ki mi ne smrdijo (dokler jih dete dobro ne napolni...
) Sicer nimajo elastičnih trakcev za zapiranje pa jih očitno ne pogrešamo, ker zgoraj nikoli nič ven ne priteče. Edina mala pomanjkljivost, ki pa sem jo opazila šele nedavno je, da na sprednjem delu za zapiranje različne velikosti nimajo različnih slikic
. Tako včasih težko ločim med velikostima 3 in 4, ki jih trenutno uporabljamo in tlačim preveliko plenico na premajhno rit ali obratno...