|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba po carskem rezu
7.2.2005 13:26:05   
marta2

Kdaj po carksem rezu z nekoliko komplikacijami (nekrčenje maternice) je dovoljena telovadba? Pred nosečnostjo sem hodila na body step, v nosečnosti so mi prepovedali telovadbo, takoj po porodu sem izgubila vse pridobljene kile in še malo:love:, zdaj po dveh mesecih in pol pa so se kile začele nabirati nazaj:zmeden:. Rada bi imela spet čvrste noge in trebuh.

Kakšne so vaše izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   telovadba po carskem rezu
7.2.2005 13:33:14   
Anonimen
Jaz sem imela CR pred skoraj tremi leti, pa, kot kaže, nikoli več ne bom "kot nova". Če kakšen dan Tiborja preveč nosim, me naslednji dan zelo boli trebuh, na mestu, kjer so verjetno bili notranji pivi. Kašljati leže na hrbtu ne morem, tudi kihati ne. Če dlje časa ležim na hrbtu, se sploh ne morem premakniti, tako me boli trebuh. Ampak to je pri vsai dugače. Po moje lahko telovadiš, kolikor zmoreš. Do bolečine. Če te pa samo malo zaboli, pa nehaj, pa naslednji dan, če te ne bo več bolelo, dalje. Sicer to velja za vaje za trebuh. Počepe po moje lahko delaš. Sicer pa, če se čutiš sposobno za telovadbo in nimaš nobenih bolečin, po moje lahko. Seveda pa začni postopoma.

(odgovor članu marta2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   telovadba po carskem rezu
7.2.2005 16:40:36   
dory
Kakor se pocutis...mogoce se je dobro pazit vsaj prvih 6 tednov pol pa odvisno od pocutja...jaz sem 9 mesecev po CR pa tud mislim,da nikol vec ne bom ista...

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   telovadba po carskem rezu
7.2.2005 18:54:21   
Anonimen
Po moje je čisto individualno. Jaz sem pet dni po carskem že skakala naokoli.

(odgovor članu marta2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   telovadba po carskem rezu
7.2.2005 21:02:35   
mehurčica
Jaz sem 9 mesecev po porodu s CR začela spet hodit na aerobiko(s prijateljico, ki je imela CR par mesecev za mano). Tudi trebušnjake sva na veliko delali. Sicer sem ta mesec bolj malo hodila, drugače pa hodim na fitness sedaj. Ponavadi delam kardio, ker bi rada shujšala. Se mi pa kak dan ne da in delam tudi malce za mišice.:) Trebušnjake in hrbtne pa delam skoraj vedno.
Še malo pa bom fit, kot sem bila pred nosečnostjo.:sloncek:

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   telovadba po carskem rezu
7.2.2005 22:03:03   
frecy
Dan!!!

Punce, jaz bi vas pa vprašala, kdo vam je kaj delal CR, in ali je to veliko odvisno od zdravnika. Jaz sem malo študirala na dr. Pušenjaka, ker ga vse tako hvalijo.

Jaz namreč že vem da ga bom imela (zaradi zdravstvenih razlogov), pa me je kar mal strah, saj sem si vedno želela rodit po naravni poto. More bit občutek ko takoj dobiš :duda: na trebuh fenomenaln. No pa kar je treba je treba, bom že tudi ta CR potrpela.

Lp

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   telovadba po carskem rezu
8.2.2005 9:33:07   
Anonimen
Frecy, a pa imaš možnost, da bi se odločila za delno blokado, tako da si vseeno pri zavesti in doživiš tisti prvi trenutek, ko ti pokažejo otročka, ki se je pravkar rodil? Jaz bi se odločila za to možnost, če bi rodila še enkrat in bi morala na CR. Ker mi je res žal, da tega nisem doživela.
Kar se pa tiče tega, če je razlika, kdo ti dela CR, pa ne vem. Sem imela samo enega.

(odgovor članu marta2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   telovadba po carskem rezu
8.2.2005 19:18:24   
frecy
Sem mojo G vprašala kaj je bolš, al cela al delna, pa je rekla da je fejst odvisn kje ga delajo oz kako ponavadi delajo CR v določeni porodnišnici. Tak da ne vem. Je rekla pa tud da je zaradi nekaj stvari vredu, če pa gre kaj narobe je pa sranje, tak da spoh ne vem kaj bi. Mam pa še nekaj časa in se še bom mal pozanimala.
No hvala zaenkrat in lep pozrav.

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?