|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pliko , pramette...
7.2.2005 18:17:11   
bikica30
Živjo!
Rabim pomoč. Še vedno ne razumem razlike med plikom P3 in pramette od peg perega. Ali je razlika le v tem, da ima pliko še lupinico v kompletu? Katerega mi bolj priporočate od samega začetka naprej (PDP konec aprila - začetek maja).
Kolesa se vam zdijo v redu? Meni pri obeh zgledajo tako majhna :zmeden:

Pa še to. Mi lahko katera pove ceno za enega in za drugega. Je v Avstriji kaj ceneje?

Hvala najlepša:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pliko , pramette...
7.2.2005 18:21:58   
bikica30
Dodajam še vprašanje: če pramette nima v kompletu lupinice, ali kupiš kakšno drugo oz. ali se sploh da namontirati gor lupinico?!?:zmeden:
Hudo zmedena in nevedna...:rozica:

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pliko , pramette...
7.2.2005 18:32:43   
p@tricij@
spodaj sem ti dala link, v kateri lahko vidiš kakšna je razlika med plikotom in pramette. mi imamo pramette in vem, da se nanj lahko montira lupinica, za plikota pa ne vem.
je pa pramette super.:bravo:


http://ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=28836&idk=100

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pliko , pramette...
7.2.2005 18:41:59   
binica
Pozdravljena bikica,
tudi sama sem bila neodločena med obema modeloma, pa sem se n koncu odločila za komplet Pliko P3, ki ima že lupinico, pa navetto,... Malo sem spraševala po trgovini in je tako, da sta zagotovo oba ok, prednost pri Plikotu je pa zagotovo ta, da lahko uporabljaš navetto tudi kot posteljico čez dan in ni potrebno, da je na ogrodju od vozička, saj ima svoje nogice, pa še zibelka je lahko.
Kar se pa lupinice tiče, gre na oba modela.
Pliko P3 komplet stane pri nas cca 155.000 SIT, v Italiji veliko ceneje - 455 EUR. Pramette je v Italiji 299 EUR, cene pri nas pa ne poznam. Za Avtrijo žal ne vem.
Upam, da sem ti kaj pomagala. Če te še kaj zanima, mi piši na privat, pa ti bom vse razložila!

Binica in :duda:

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pliko , pramette...
7.2.2005 23:01:42   
Reneja
Prejšnji teden sem se tudi sama v Peg peregovi prodajalni odločala med njima, pa mi je prodajalka svetovala pramette, ki naj bi bil nekoliko izpopolnjen pliko. Prednosti pramette pred plikom: dodatna blazina, ki omogoča povsem vodoravno lego dojenčka (ne potrebuješ košare); obrljivost ročajev v obe smeri, nekoliko večja kolesa ... Če te zanima še kaj več lahko pokličeš v njihovo trgovino št. 01 231 3969 in povprašaš. Cena kompleta pramette z dežno zaščito, lupinico znese nekaj čez 100.000 SIT (upoštevan gotovinski popust 5% in 5% popust trgovine peg peego)

Lp R.

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pliko , pramette...
8.2.2005 17:25:18   
edsson
Pozdravljena

Tudi midva, z mojo drago, sva se odlocala med dvema modeloma firme Peg Perego: Pliko ali Pramette. Glavna razlika med njima je ta, da lahko Pramette vozicek uporabis najprej v lezecem polozaju tako da te otrok gleda oz ti njega (kar pravijo da je zelo priporocljivo) v nadaljevanju ko je pa otrok starejsi in ze lahko sam sedi, pa enostavno spremenis iz lezecega polozaja v sedecega. Otrok pa gleda stran od tebe, v smeri voznje. Pri prikotu otrok ze v lezecem polozaju gleda stran od tebe, v smeri voznje. kar pomeni, da zaradi pokrivala ne vidis kaj se dogaja z otrokom v vozicku in moras kar naprej kontrolirati med vmesnimi postanki med voznjo:grrr:.

Pri nama je bil to eden glavnih razlogov zakaj sva se odlocila za Pramette.

Zdaj pa verjetno se najvaznjejse :Cena?? Pri nas je takole: Pliko je cca od 48000 do 64000 sit oz dolocen model 54000 sit (poglej na www.mami.si) pramete pa 78000 sit pri soncku na interentu (www.soncek.si) oz 82200 pri www.mami.si (to je peg peregotova trgovina na celovski , malo naprej od tivolija proti.

ker sem bil tudi jaz malo radoveden kje je najugodnejse, sem poklical se v Trbiz (Italija) v trgovino Preseren, kjer govorijo tudi slovensko, in stane Pramette 267€ (cca 64000 sit za enako opremo):bravo:. gospa je imela trenutno samo safari barvo , nova posiljka z drugimi barvami pa pride po 20.2.05.

se zanimivost: pliko (letnik 2000, vendar nov) stane pa 160€ (cca 39000 sit). dodatno lupinica stane pri nas cca 30000 , gor pa nislim da 115€ (oz 105€ nisem najbolj preprican, prej 115€ kot 105€)

podatki so 'frisni' od sobote 5.2.05
se telefon od trgovin epreseren: 0039-04282405

in urnik za soboto:
9-12.30h in od 14.30 do 19.00.

v ponedeljkih je zaprto!!!

lp

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pliko , pramette...
8.2.2005 18:18:57   
bikica30
Vsem hvala za odgovore, še posebej edssonu za precej izčrpnega. Zdaj ko (končno) razumem razliko med modeloma, se bolj nagibam k pramette. Sploh glede na to, da se bodo naši prvi sprehodi z vozičkom začeli sredi-konec maja in globoka košara ne bo prišla tako v poštev.
Zdaj pa še nekaj: katera lupinica gre na pramette. Vem, da gre primo viaggio (ki gre tudi na plika). Še katera mogoče?
Sploh pa: ali velikokrat dajete lupinico na voziček ali jo uporabljate večinoma le za vožnjo in prenašanje?

Tisti, ki ga imate: ali so kolesa v redu tudi za bolj off-road poti, meni se namreč zdijo tako majhna...:zmeden2:

Tisoč vprašanj...:) še enkrat hvala in LP :rozica:

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pliko , pramette...
8.2.2005 20:44:52   
Anonimen
mi imamo pramette in lupinico v isti barvi primo viaggio in smo zeeellloo zadovoljni!

Bojana

(odgovor članu bikica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   pliko , pramette...
9.2.2005 20:28:46   
taca
Hojla bikica!
Naj še jaz napišem par besed.
Tudi mi imamo pramette in smo zelo zadovoljni.
Naš mali se vozi v njem že od septembra in je zelo zadovoljen, jaz pa tudi.fajn je, ko ga lahko stalno gledam ali spi ali ne in se lahko z njim pogovarjam. Pa še fajn je zdaj, ko je bolj slabo vreme in mu veter ne piha direktno v obraz, ker je obrnjen v nasprotno smer.
Imamo tudi lupinico, ki pase gor tako da ga lhko daš iz avta direktno gor, če slučajno spi, da ga ne prestavljaš, ali pa če greš v trgovino.
kolesa so sicer res manjša, kot pri trikolesniku, vendar so vrtljiva, tako, da se z lahkoto obrača. Fajn je za vožnjo po trgovini, ker se lahko med policami enostavno obrneš. Ni ravno za vožnjo po hosti ali kakšnih velikih luknah, je pa normalno za makedam.
Tud jaz sem ga šla iskat v Trbiž k ga. Prešeren in je bil ful cenejši kot v LJ.
Tolk še od mene.
Cao. Taca

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?