Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
imaš moje ZS...

!
, ker pa se nikakor ni hotela obrnit, da bi ji izmerla glavico moram drugi teden it spet na UZ. 45 min sva jo gledala na UZ in bila navdušena nad našo punčko, ko pa nama je na 3D UZ še pomahala pa se je moj skoraj razjokal, ful je blo lepo!
si neplačan dopust težko privošči.
tudi čutijo in to od začetka, ko se tebi še sanja ne. Vem iz prve.
) z zelenjavo iz voka na olivnem olju. Čist simpl in hitro.
Zdej pa še vedno spi....
Patronažna seveda ni vedela, da me je 10 min prej videla v živo in da se midve poznava.
. Glede patronažnih pa saj veš v vsakem poklicu so takšni in drugačni. Opravljanje pa je sploh domena karakterja. Kaj češ, eni se ne zavedajo da v določeni službi ne moreš kar neumnosti govoriti preden vklopiš možgane. Pa tako kot si rekla kaj jo to sploh briga.
! Ne vem, če ne bi na tvojem mestu klicala v ZD in jim povedala svoje, da si malo olajšam dušo! Naša si ni - razen tega, da je omenila, da je pri nas ena mamica z dojenčkom, privoščila nobenega ogovarjanja oz. razlaganja o drugih družinah.