|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vožnja v avtu in bruhanje
4.4.2008 0:15:24   
matic01
Zdravo

Najin skoraj 10 mesečni Matic je začel bruhati med vožnjo z avtom. user posted image Odkar ima nov sedežek ga to muči. V lupinici je bruhal le 1x, ma takrat se je prej lih fajn najedel in smi šli po ful ovinkih. Noče niti zaspati, in tako ga pustiva lačnega, če hočeva kam iti, kar je seveda problem. Potem je slabe volje, ker je lačen. Ko bi vsaj zaspal, pa se zelo razburi in začne tako jokati da je groza. Ko ga vzameva ven, pa se umiri in zaspi v naročju. user posted image Kar seveda ni varno. Tako da so postali izleti oz. obveznosti, ki vključujejo avto prav mučne. Ko se zbruha mu je boljše. Ali je mogoče katera uporabljala pri tako majhnem tabletke proti slabosti v skrajni sili? Kaj mi priporočate?user posted image

Lep pozdrav
Tatjana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vožnja v avtu in bruhanje
4.4.2008 0:20:05   
živa
Da te potolažim, imamo enak problem. Mali je star 2 leti in bruha v avtu. Jaz sem bila zelo proti tabletkam proti slabosti, pa sem mu jo na dolgih turah po navadnih cestah (ne avtocestah, tisto še kar gre) začela dajat po četrt in je bolje, vsaj ne bruha več, pa še zaspi v avtu, ker si po tabletkah zaspan. Po mojem mnenju se otrok manj matra, če mu daš tablet, kot če mu je slabo in bruha. Daj mu četrt tablete. Meni je svakinja dala Dramin, jih uporablja pri svojih otrocih.

Lp,

živa

(odgovor članu matic01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vožnja v avtu in bruhanje
4.4.2008 0:34:01   
matic01
Ziva zdravo!

Jaz se nisem še nič posvetovala s pediatrom, ma morava nekaj nardit. Bruha tudi na avtocesti. Težava je tudi ta, da noče biti privezan, in se kar naprej giblje in napenja.Tako mu je potem še slabše. Zadnjič sva naredilal 7 km, pa mi je bruhal. Sem prav živčna, ko greva-gremo kam z avtom.user posted image user posted image
Od katere starosti naprej si mu dalal tabletko? Jaz z njimi nimam nobenih izkušenj.

LP Tatjana

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vožnja v avtu in bruhanje
4.4.2008 0:43:05   
živa
Hoj!

Jaz se tudi nisem s pediatrom posvetovala user posted image , vedno pozabim na to, ko sem tam. Prvič sem mu pa dala tableto pri letu in pol. Pri 15 mesecih mi je začel šele bruhat, pri 8 mi še ni, ko smo šli na morje, kier je takrat še več spal v avtu. Nazadnje je tudi meni bruhal po 5 minutah počasne vožnje po ovinkastem makadamu, revež.

Mislim pa, da je svakinja svojemju otroku dala tablete, ko je bil mlajši od našega.

Vprašaj najprej v lekarni, kaj priporočajo.

Evo še link, ko sem jaz tožila o takih težavah, imaš tudi nekaj nasvetov:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1700992&mpage=1

Lp,

živa

(odgovor članu matic01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vožnja v avtu in bruhanje
4.4.2008 10:56:43   
tinas
Mi se ogromno vozimo in je naša (2 leti) ful navajena. najraje se odpravimo na pot, ko je ura za spat in je potem vsem najlažje.
ko smo se letošnjo zimo opravili na smučanje (4 ure vožnje) sem pametno ugotovila, da bo otroku mogoče dolgčas in kaj če bi ji namontirali DVD, da bo risanke gledala. NAPAKA! 2x mi je tako pobruhala avto, groza! pa še sneg vsepovsod, pa mraz, da je nisem mogla dat ven, da bi jo lepo preoblekla in počistila!
nikoli več ji nismo dali dvd-ja in nikoli več ni bruhala.
torej: ali ima tvoj otrok kaj takega npr. kaj obešenega na hrbtu prednjega sedeža, kar potem med vožnjo gleda? lahko, da je to vzrok. odstrni mu vse, naj gleda raje ven.
naša tudi včasih teži, da noče v sedežu sedet. a to pri nas ni opcija. NIKOLI je nisem vzela iz sedeža med vožnjo. ustrajaj, da mora ostat notri. če ga enkrat ven vzameš si pečena. bo točno vedel, da če bo težil, da ga boš ven vzela. in ti bo vsakič bolj najedal. NE SE HECAT Z VARNOSTJO OTROK!

srečno
t


(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?