Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Za zihr pa se slišiva ok?
,danes pa jaz kuham
,postrezite si jo,zdraven pa paše še en dober svež krosan..............jutro,jutro............
. Že cel teden perem cunjice - najprej tri stroje cunjic, potem pa še en stroj plenic, pa en stroj odejic, pa posteljnina.
se mi pa sam smeji in že
, ker so vse povsod te cunjice - me čaka še likanje, preden jih pospravim.
na sumu, da se je obrnila navdol - drugače miga in te kosti so me začele bolet, oboje hkrati. A proti temu kej pomaga?
, naslednji pregled 14.4.
In vam prav zavidam, ko se tako dobite v Rustiki, sama sem žal kot pingvin in ne morem nikamor. Sem čisto zakrnjena.
Sramne kosti in dimeljske vezi bolijo za znoooret.
noro je to.....boki bolijo....sploh ne vem kkao bom še....
Včeraj sva bla na materinski, smo se samo razdelili v dve skupini, drug tedn začnemo, traja 4 dni, pa konc. Super, ne? Pol pa še dve predavanji, o dojenju in ea. Sej bo. Jaz delam še 3 tedne, potem pa tudi dopust, čeprav se mi, moram povedat po pravici, že zdaj nič ne da. Joj, sem se spomnila, da je danes že plača - juhu. Bom šla lahko malo zapravljat.
Spet nobena noče čvekat...