DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža NA POMOČ!!!!!!!!!!!!!!!! Rabim kopalke, kje jih naj kupim?????Katera ve kje jih že imajo???? Jojjjj, kolk sem blond , ORANŽA, jest sem bla prejle v Beti v Kranju in sem sprobavala kopalke in majo res ene dobre za žensko, ki ma kaj za pokazat zgoraj . Kako se nisem spomnila in te poklicala, pa še zadnjič si me spraševala ! Jest sem si jih kupla, pa mi niso pretirano všeč, te k so pa za "big bubis" so pa fulll dobre! Tko da pojdi v ponedeljek pred plavanjem, je pa to v Supernovi!!!!(ker je lanska kolekcija, so - 40 %) Tanayya, zdaj ko imaš pospravljeno pa pridem na kavo ! Pa ko si v formi za pospravljanje, daj pridi še k meni, da do četrtka vse pospraviva ! Kolk si dala za kopalke, če ni skrivnost? Pavlyna čestitam za zobek!!!!! TinTin, ko boš prišla k meni, te pa lahko peljem k Janovi mami , mogoče bo tud on tam , saj se peljem mimo njihove hiše ko grem domov! Sliva, roža ki jo je mož domov prinesel je kot nekakšna palma, mislim da se ji reče Beaucarnea, če ti je kaj znano, mi sporoči, kako se skrbi zanjo!!!