|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
4.4.2008 17:34:22   
Lu33
pike ČESTITKE!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
4.4.2008 18:05:45   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: atina1

IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

IZVIRNO SPOROČILO: atina1

lunica 85 kak dolgo ze delata suser posted image  nauser posted image  ?

midva skoraj dve leti
od avgusta 2006,kmalu bo tudi 2 leti.samo imam sedaj občutek da bo.vem da bo.

no kar se pa tiče klomifena:po9kliči svojega Gin povprašaj .jst sem jih jemala od 5 dne M in do 9 dne po dve(ena zjutraj ,ena popoldan-večer)odvisno kako ti G predpiše.

lp pa vse naj naj da bi čim prej zagledala potem +

Sorry, da ti nisem prej odpisala.
Ja jaz imam tudi taki obcutek da zdaj pa bo, upam da se bo kaj prijelo(saj mam vsak ciklus take obcutke in vse znake noseckeuser posted image znake user posted image user posted image user posted image  ) SEM VEELIK OPTIMISTEK.user posted image

Srcno ti zelim in vse drugi da cimprej zagledate user posted image user posted image  (s tem mislim tud na sebe)user posted image

LP

ANITAuser posted image

ta mesec mi bo uspelo,saj bo to najlepše darilo za moj rd ,ki sem ga imela 2.4

no pa lep pozdrav in vse bodite čim bolj optimistične in upajte,verjemte tako kot jaz in atina1

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
4.4.2008 20:04:03   
PENCA
Bravo Janney in Pike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No me gremo pa počas za vama.
Zaenkrat nimam nobenih znakov, da bi prišla user posted image . Bomo videli, še dva dni počakam. Pol pa upam, da se preselim s seznama user posted image .

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
4.4.2008 21:01:00   
S1902
neela ja naslednje za test sva midve, če prej ne pride ta grda gospa user posted image  
a upam da naju ne obišče.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
glede znakov pa je tako počutim se zelllooo butasto, sem utrujena, na cajte mi je slabo, najhuje pa je z cicami bradavice me bolijo ali pečejo nevem več sama kaj, ko sem bla prvič oz. drugič srečka user posted image  me niso cice nič bolele in ne pekle, a vsakič je baje drugače, pa zgaga me pečeee user posted image

bomo videli za par dni kako bo, upam na najboljše

držim pesti za vse, še posebaj zate neela da končno ugledamo user posted image  ali user posted image  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
4.4.2008 21:06:44   
S1902
roth in inda1 kjeee sta user posted image  user posted image  user posted image  z vajinimi novicami, sem radovednica in rada bi prebrala lepe novice ,saj mi te novice dajejo upanje za vse nas. user posted image  user posted image  user posted image  

lp

(odgovor članu S1902)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
4.4.2008 21:33:58   
lunica 85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pčakam,čakam,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S1902)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
5.4.2008 8:04:10   
pike
tudi jaz m očno držim pesti, da bo v aprilu  vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pošiljam še cel kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1407
5.4.2008 9:40:12   
tasa.m
Tudi jaz bom začela ta mesec z klomifenom, najprej moram počakat, da pride user posted image , potem pa v akcijo, ali mogoče katera ve zakaj ne pride do ovulacije. Ker pred KT sem imela user posted image  na 28 dni, zdaj pa od 33 do 42, ali je razlog v KT.

Držim pesti za vse, da čimprej zagledate user posted image user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
5.4.2008 9:48:11   
tasa.m
Janney, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image , sem prebrala, da si iz Mengša, jaz se bom pa v roku štirih mesecev preselila tja.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
5.4.2008 9:50:19   
tasa.m
Pike, tudi tebi čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image .

Za vse pa še za srečo, da to čim prej postanemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
5.4.2008 10:48:07   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

Tudi jaz bom začela ta mesec z klomifenom, najprej moram počakat, da pride user posted image , potem pa v akcijo, ali mogoče katera ve zakaj ne pride do ovulacije. Ker pred KT sem imela user posted image  na 28 dni, zdaj pa od 33 do 42, ali je razlog v KT.

Držim pesti za vse, da čimprej zagledate user posted image user posted image .

Pozdravljena tasa.m v našem klubu!! user posted image user posted image user posted image
Ne vem ravno, če ti tudi kdo od doktorjev ve povedat zakaj ne pride do O. To je pač mati narava, ki nas dela vsakega unikatnega. Ponavadi punce, ki jemljejo KT imajo redni ciklus, saj to naredi kemija. Je pa res, da v času jemanja KT ne gre za klasično M. Baje pa je možno, da punce, ki imajo reden ciklus (brez KT) ni nujno, da tudi imajo O - je pa dosti večja verjetnost, kot pri nas, ki imamo naravne cikluse zelo zelo neredne, ali pa teh sploh ni. Tukaj je verjetnost odsotnosti O dosti večja. In večina od nas članic je v klubu nerednih ali celo odsotnih O, ki smo pristale na K. Enim uspe user posted image ravno s K, druge pa potem potujemo v postopke naprej (umetne oploditve). Tako pač je....
Želim ti, da boš s K zadela 'v polno', in da uspeš čimprej ugledat user posted image !!!

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
5.4.2008 10:52:44   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: S1902

neela ja naslednje za test sva midve, če prej ne pride ta grda gospa user posted image  
a upam da naju ne obišče.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
glede znakov pa je tako počutim se zelllooo butasto, sem utrujena, na cajte mi je slabo, najhuje pa je z cicami bradavice me bolijo ali pečejo nevem več sama kaj, ko sem bla prvič oz. drugič srečka user posted image  me niso cice nič bolele in ne pekle, a vsakič je baje drugače, pa zgaga me pečeee user posted image

bomo videli za par dni kako bo, upam na najboljše

držim pesti za vse, še posebaj zate neela da končno ugledamo user posted image  ali user posted image  

Jaz se zaenkrat še vedno uspešno izogibam user posted image , čeprav pa tudi čisto brez kakršnihkoli znakov, ki bi karkoli nakazovalo. Kaj ti že imaš kakšnega user posted image ? Ko si pisala, da ko si bila prvič oz. drugič user posted image in praviš, da nisi imela nobenih znakov, si me ful razveselila, saj si mi malo dvignila upanje. Namreč, v veliki večini punce pišejo, da imajo pred ne-prihodom user posted image boleče prsi in še kakšne druge znake, da so user posted image - jaz pa nič; kot bi bila ravno po M.
No, vsekakor bomo videli 8.4., kajne?

(odgovor članu S1902)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
5.4.2008 13:06:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke vsem puncam!!!!!!!!!!! user posted image

Jaz mam pa danes 15. dan ciklusa in se mi je pojavil rjav izcedek. kaj bi to bilo?? user posted image user posted image  Me pa nič ne špika, nobenih znakov..

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1413
5.4.2008 16:14:41   
lučka 25
tasa.m, pozdravljena med nami. Naj ti s pomočjo K uspe čim prej zagledati user posted image user posted image . Jaz že navijam. user posted image user posted image user posted image

biba12, lahko da je vzrok za tvoj rjav izcedek ovulacijska krvavitev. A te je G kaj spremljal z UZ? (sej mogoče si že povedala pa sem jaz ozabila ali spregledala).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
5.4.2008 17:10:32   
Anonimen
lučka, ja,.. G je rekel, da naj bomo ta vikend pridni, ker mam folikel velik 2 cm in bo ovulacija. Potem je res možno, da je to to. Ugotavljam da očitno še nikoli nisem imela O, ker se mi to še nikoli ni zgodilo. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1415
5.4.2008 19:54:10   
lunica 85
veliko vsem nam klomifenkam ki čakamo ta mesec na veliki+user posted image

komaj čakam da je ne zagledam in da vam sporočim veselo novicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
5.4.2008 20:03:50   
lučka 25
biba, kot kaže je bila potem to res ovulacijska krvavitev. Držim pesti, da vama je uspelo in bosta zagledala user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

neela, S1902 vidve sta naslednji za testiranje. Držim pesti, da vama uspe in se preselita na spodnji seznam med nosečke. user posted image user posted image user posted image

lunica 85, lepo da navijaš za vse nas, da nam uspe. Si prava navijačica, ki nas ves čas spodbujaš. En user posted image  hvaležnosti. Se ti pa pridružujem in glasno navijam za vse nas tudi jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 1417
5.4.2008 21:05:52   
LUNA06
Pozdravljene!

Sem čisto 'frišna' klomifenka, v tem ciklu začnem jemati Klomifen.Me pa zanima, če je zelo pomembno, da se držiš datumov?Nej bi vzela prvo tabletko 5.dan ciklusa.Problem pa je v tem da ne vem kdaj točno nej štejem za začetek ciklusa. Nekaj dni pred M imam namreč rjavkast izcedek.Kaj predlagate, da počakam na tisto 'pravo barvo'?

Pozdravček in vsem želim da čimprej ugledati magični dve črtici!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
5.4.2008 21:38:19   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Pozdravljene!

Sem čisto 'frišna' klomifenka, v tem ciklu začnem jemati Klomifen.Me pa zanima, če je zelo pomembno, da se držiš datumov?Nej bi vzela prvo tabletko 5.dan ciklusa.Problem pa je v tem da ne vem kdaj točno nej štejem za začetek ciklusa. Nekaj dni pred M imam namreč rjavkast izcedek.Kaj predlagate, da počakam na tisto 'pravo barvo'?

Pozdravček in vsem želim da čimprej ugledati magični dve črtici!
štej od prvega dne ko zagledaš kak izcedek,ker sem vprašala svojo g ko sem pričela z jemanjem klomifena.pa je rekla takoj ko opazim kak flek,samo v primeru drugega ciklusa,nj prej naredim test da ne bom slučajno noiseča in bom šew naprej jedla klomifen.no pa veliko sreče.komaj čakam +

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
5.4.2008 23:21:20   
neela
LUNA06 - welcome to the club!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti, da bo tvoje bivanje v klubu čim krajše in da se čimprej preseliš na drugi forum user posted image ...da boš čimprej rozika...user posted image user posted image user posted image ...

PENCA - kako je s tabo???? Pripravljena na test? Kdaj nas boš razveselila z novico o +????? Držim pesti in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo!

S1902 - kompanjonka, kako? Se še vedno uspešno izogibaš user posted image ? Jaz ja....in srčno srčno srčno upam, da tokrat pa res ne pride.

lučka25 - hvala za tvoje res lepe želje. Želim si, da bi bile vendarle uslišate....za naju obe z S1902.
user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 5.4.2008 23:23:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 1420
6.4.2008 9:34:57   
Anonimen
O, Luna.. user posted image  Kako kaj? Kako mali Mark? (saj nisem zamešala, kajne? user posted image )

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1421
6.4.2008 13:32:36   
lunica 85
gremo klomifenjke veselo delat teste ,saj bo ta mesec ves v roza.komaj čakam moj dam d ko bom delala test,če je res prej ne bo.upam da ne,
no pa lepo nedeljo želim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
6.4.2008 14:23:52   
janney
Punce ki ste blizu svojih dni testiranja držim pesti da zagledate velik velik +. Tiste ki pa ste v času user posted image  pa pričarajte user posted image .

Pa pa in lepo nedeljo vam želim ( jaz sem danes dopolnila 5 teden, včeraj pa preverila še z CB in prikazal se je debel + tako da nimam več dvomov)

Janney

Neposredna povezava do sporočila: 1423
6.4.2008 16:47:59   
S1902
neela ja jaz imam malo navihanko staro 14 mesecev, pravi sonček. user posted image  user posted image  user posted image
trudila sva se 5 let pa nič G pa je govoril da je vse ok, pa mi je prekipelo in sem rekla naj mi da napotnico in grem dalje na pregled in sem šla v LJ k dr. Tomaževiču, ki pa je na tistem starem UZ-ju takoj videl da imam blokado
maternice in policistična jajčnike, kar pa moj G ni videl pa ima nek boljši UZ.
tako je moj user posted image  šel na spermiogram 2x vse je bilo ok in zato sem jaz šla na hitrem na laparo in histero.
Tomaževič je rekel da lahko takoj ko dobim user posted image  začneva delatuser posted image  in res jaz takoj naslednji mesec zanosim in v 12 tednu imam spontan splavuser posted image  user posted image  user posted image
a smo se pobral pa naprej. no in v bolnici  so mi rekli dr. ko sem imela SS da bi morala počakat vsaj 6 mesecev po takem posegu.

in sva pazila 6 mes. nato sem šla k mojemu G saj sem imelauser posted image  na 3-6 mesecev in mi je dal K jemala sem ga 2 ciklusa in ja bila je user posted image

in sploh nobenih znakov nisem imela pa brez bruhanja res boljše ne bi moglo bit.

sedaj sva se odločila za še user posted image  a negre če nimam rednih user posted image  tako da upam da bo s K spet ratalo.

tako da tudi če nimaš znakov si lahko noseča user posted image  user posted image  

kdaj pa si imela prvi dan hudobe user posted image , jaz 4.3.
sem se kar razpisala

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
6.4.2008 16:55:35   
S1902
neela ja še vedno se izogibam hudobi user posted image  tako kot ti, molim na naju ne pride napast user posted image  user posted image  user posted image

lučka25 hvala za lepe želje, tudi jaz upam na najboljše.

lepo nedeljsko popoldan in še lepši večer vsem

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Katera oblika imena je nalepša?
Beckie

Katera oblika imena Erik vam je najlepša?

Erik (69%)

Eric (4%)

Erich (1%)

Ta ime mi ni všeč (26%)

Število vseh glasov: 582

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!