martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita Gruška, preliv je bil takooo tekoč. Kako ti uspe torto namazat? Sej nisi stepla smetane, ali pač? Eh, vaja dela mojstra. Bom mogla pa večkrat probat. Joj, kako nam bo hudo! Namazat? Saj nič ne namažeš .... Ko je pečena torta še v modelu jo samo preliješ s čokolado in pustiš, da se strdi .... (V MODELU!!!) Šele, ko jo ponudiš, jo daš iz modela ven... takrat je pa čokolada že čisto strjena .... A štekaš? Jst sm jo pa že včeri dala iz modela in danes mi ni bli jasno kako naj jo na vrhu namažem, ker je tako tekoče?! In je curljalo in kapljalo.... Ja kaj pa okoli torte, a ni bla nič namazana??? Se ne spomnim...sem jo pri tebi prehitro pojedla! Ker je čokolada tako tekoča, da curlja in kaplja, pricurlja tudi okoli torte ... Boš pa za drugič vedla ... OK. Vse jasno, sam še to mi razloži. Če jo ohladiš v modelu, kako jo pol iz modela prestaviš na pladenj??? Je pa takoooooo dobra!!!!!! Gruška, a si spregledala moj zadnji klic na pomoč??? Eh, kaj čmo, mam dve levi roki za take reči....se pa učim... GRUUUUUŠŠŠŠŠŠŠKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAA?????!!!!!?????? Earth calling! .... sorry, sem bla začasno suspendirana ... .... ma ne vem kakšen model imaš ... moj že ima spodnji del (pladenj) , pa samo "odprem" model in na tem pladnju narežem .... nič ne prestavljam nikamor ... razen na krožnike Ma meni ni nič več jasno. Jaz mam model , tisti iz teflona, ga odprem, gre rob stran, a pol pa naj torto kar na tistem dnu od pekača pustim? Pa saj tam se ne sme rezat? Kaj pa če bi jo dala rada ne en lep pladen za na mizo? Take torte res ne bi rada skrivala v kuhinji?! Veš, lahko kupiš tak plastičen nožek, ki je primeren za rezanje peciva v takih pekačih...od WMF-ja. svašta....bom šla pogledat, hvala manca.
|