Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* . tamalega sem dala v posteljo, tamali pa zabičala naj ga pazi. ko sem se vrnila, je Zarja sedela na moji postelji (ob njegovi) in mu "brala" pravljico. sem se skoraj zjokala. Danes je meni tudi bilo tako toplo pri srcu - je Črtomir vprašal zjutraj: Mami, zadj sem že zdrav, lahko Irajo malo polubčkam? Tako da te popolnoma razumem, Magi* SD - kaj te zanima v zvezi z regresom. Daj na ZS pa ti bom odgovorila. Ja, jaz sem pokaisrala pljučnico in sedaj počivam doma. Sem pa bila 2 dni tako uboga, da sem se komaj do WCja privlekla. Dojiti malčico pa je bil tako ali tako svojevrsten izziv. Danes imam samo še 38 temperature in se že skoraj odlično počutim. Pri 40 pa sem bila kar uboga. Sem na konjskih antibiotikih, pol ZD in bolnišnice v MS je sodelovalo, katere mi predpisati, glede na to, da dojim. So me kar hoteli prepričati, da naj neham dojiti, ampak jaz se ne dam, potem pa so imeli malo dela. Sedaj imam Zitripan, eno na 24 ur, 10 dni. Vidim, da ste pridne in da lepo pišete, vaši malčki super napredujejo. Ela, loncica, želva - ko pridem na vaš konec, moramo obvezno na kavo. Mislim pa, da bo to kmalu, ker moramo h kolegom na obisk v Logatec. In upam, da se takrat vidimo. Glede oblačil - jaz Živi oblačim vse barve, pri Črtoju pa sem malo vseeno gledala, da nanj nisem spravila kakšne roza ali vijolične. V rdeče pa sem ga rada oblačila.
< Sporočilo je popravil Raho -- 10.4.2008 8:32:34 >
|