KAHLO
|
OJ moje pupe!!! Danes je spet en tak naporen dan, komaj zdaj sem prišla do tega da vam nekaj napišem Berem da si pišete kakšna oblačilca nosite, pa res omenjate neke male številke!?!? jaz drugih hlač kot nosečniških sploh več na sebe ne spravim, ni šans da bi odpsredaj mela kake gumbe ali pa zadrgo na hlačah.....sicer sem si kupla nosečniške hlače v številki k sem jo mela prej, pa zdaj nevem ali mam to srečo, da mi samo trebuh raste bedrca pa še nič ali pa še tud tisto pride, drgače trebuha pa jaz več ne moram skriti, ko me vidijo se prvo vsi v njega opičijo, sicer nimam še nič nosečniških majc, ker sem že prej nosla te tunike k so do pod zizik oprijete pol pa samo padejeo....tako da so mi zdaj še bl všeč k prej k mi se zdaj tako lepo bušija primejo ali pa mam te ta dolge oprijete mikice....skratka kar pogumno kažem moj trebušček, sem si tako bl všeč, kot pa če mam kaj žaklastega na sebi!!! mi je pa full zanimivo to da trebuh raste in raste, na tehtnici pa se je kazalček premaknil samo za eno kilo (no saj hvala bogu, bo pol tlko manj dela). Bom mojga naštimala da me za vikend kaj slika in bom skušala dat slike v albumček....a je že dala katera kakšne slike v albumček!?! Kaj se moje tašče tiče, se še kar zastopiva, ampak moram rečt da bi bilo čist drgače če bi se vsak dan videvale ali pa bl pogoste, tako pa je dan dva na mesec čist zadost......me full moti, da me priganja da moram jest, pa kaj moram jest, pa z njenim načinom vzgoje otrok se jaz čist nič ne strinjam, in je že zadnič prjavla da ne smeva bit stroga pa take neumnosti..............predvsem pa me je strah tega, on svojemu vnučku in vnukinji ki je stara komaj leto dni daje te trde bombone za lizat, k zajokata al pa začneta fehtat, in sem rekla da jaz tega ne bom pustila pr moji pupi......ampak,sem pol ugotovila, da ji sestra od mojga reče da naj ne daje mulcem teh bonbonov pa jim pol kr na skrivaj............no in skratka me je strah da bo še moje na te cukre napelala, sicer sem pa že svojmu rekla da bo mogel to z mamo razčistit, k najna pupa ne bo teh cukrov jedla pa amen!!!!! zdaj sem pa se že malo preveč razpisala!!! Me to you......za spanje pa bo mogoče dober recept intenzivno cartanje s tvojim lubijem
|