2ursae
|
pri nas je tud slabo vreme, Anže je siten kot muhca, ga vse spravi s tira . Zdaj se odpravljamo v bosansko restavracijo, ima moj stric rd in časti (ful imam rada, da mi kdo plača hrano ) ... lani ob istem času smo sedeli zunaj v kratkih rokavih . Kje je pomlad ... če prav razumem, se je na Štajerskem izgubila ? Vanila, dobrodošla . Sprašuješ glede avtosedeža ... moj Bor je tud v težki kategoriji (pri 4,5 m je imel čaz 8kg, zdaj jih 9ma zihr okol 9), pa je še vedno čisto lepo pospravljen v lupinci. Upam, da bo še zdržala kakšne 3 mesece. Kolk je pa stara tvoja Živa? Moj Anže ima 2 leti in pol . Sporočam, da je padla še ena izključnodojilna trdnjava . Bor je dobil že korenčkov sok pa jabolčnega tud. Sicer ne vem, a se to že šteje za GH (sok je le samo sok ), smo pa vsekakor začeli. Na izi. Je pa seveda čist preč od veselja, 2 dni je dobival korenček, danes je pa prvič poskusil japčka in je ga je snedel tako natančno, da ni bilo po slinčku skoraj nič umazanega ... s korenjem ni bil tako šparoven. Drgač pa Bor zna že cel kup novih stvari - obračanje v vse smeri, se zna že prav daleč prikotalit , predene predmet iz roke v roko, se plazi ritensko ... imam vse v blokcu napisano . papa, se še tipkamo. Upam, da se imate lepo na srečanju .