|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
11.4.2008 14:17:10   
bambi14
Sem poslala povpraševanje in bomo vidle kak odgovor bomo dobile.

V povpraševanju sem napisala:

Pozdravljeni,

zanima me tisk na nosečniške ali navadne majice. Smo dekleta na forumu ringaraje AVGUSTOVKE 2008, naši trebuščki hitro rastejo, zato si želimo to tudi pokazati z enotnimi majicami,(cca. 100 kom).
Na vašem naslovu:
http://nosecnice.moj-album.com/album/7558043/
sem našla kr nekaj zanimivih primerkov majčk, vendar sem opazila, da je napis vedno v enotni barvi. Nas bi zanimala kombinacija sličice in tiska na eni majici,
-spredaj spodaj napis in nad napisom barvna sličica.

Ali je to možno izvesti in koliko bi bila cena ob takšni količini naročenih nosečniških ali navadnih majčk z rokavi ali samo z naramnicami.

Prosim, da mi opredelite ceno za posamezno majčko. Že v naprej se vam zahvaljujem za hiter odziv in vas pozdravljam v imenu vseh AVGUSTOVK 2008.

S spoštovanjem,

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
11.4.2008 14:17:44   
gajka
naty13 in Erin - a vidve sta pa kar svoje srečanje organizirali? Sta res očitno dosti čvekali in sta še sonček s Štajerske pregnali! user posted image  Madonca, pa saj to se je še rimalo! user posted image

sayuri - kako te lahko vikend spravi v slabo voljo? user posted image  Mene od vsakega ponedeljka dalje samo še misel na vikend pokonci drži! user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
11.4.2008 14:22:13   
anita goitan
obupen dan je, danes sem doma in sedaj šibam kuhat, bo pa riž z bučkami in porom, pa palačinke
no pa vsem vam dober tek tiste ki ste ravno pri kosilu ali pa še boste, čau

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
11.4.2008 14:22:35   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
sayuri - kako te lahko vikend spravi v slabo voljo? user posted image  Mene od vsakega ponedeljka dalje samo še misel na vikend pokonci drži! user posted image

Ker se v vsem počutim odveč. user posted image  Nič ne morem naredit, skoz sam ležim, nikamor ne morem it, ne maram, da moje jamranje vsi poslušajo.... Med tednom sem sama in nikogar ne "oviram" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
11.4.2008 14:26:16   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
sayuri - kako te lahko vikend spravi v slabo voljo? Mene od vsakega ponedeljka dalje samo še misel na vikend pokonci drži!

Ker se v vsem počutim odveč. Nič ne morem naredit, skoz sam ležim, nikamor ne morem it, ne maram, da moje jamranje vsi poslušajo.... Med tednom sem sama in nikogar ne "oviram"

Pa me user posted image te mamo rade in te čisto razumemo kako ti je.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
11.4.2008 14:29:20   
sayuri
user posted image user posted image user posted image Ja bambi, še dobro, da vas mam. user posted image user posted image user posted image  Bi umrla od dolgčasa drugače user posted image user posted image user posted image . Tko pa lahko jokam, se smejem, komentiram, kritiziram... Pa se za vse na hormone izgovorim user posted image user posted image user posted image

Ok punce, a si je katera izmerila obseg trebuha s šiviljskim metrom????

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
11.4.2008 14:40:57   
anita goitan
no da poročam, obseg trebuha je 88cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
11.4.2008 14:42:00   
Ryssa
Jaz sem si ravno malo prej merila, znaša pa okrog 87 cm, pred nosečnostjo je pa bil tam nekje okrog 65 cm.
Nimam pojma ali je to veliko ali malo, meni se zdi ravnprav user posted image

Še druge povejte mere!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
11.4.2008 14:44:09   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

no da poročam, obseg trebuha je 88cm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

JSt ne upam povedat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
11.4.2008 14:45:55   
anita goitan
no sayuri si nas spodbudila da smo meter iskale, alo da slišmo, ma ne se sekirat alora sej dvojčke nosiš!!! Pa tko maš lušten buši!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
11.4.2008 14:49:54   
sayuri
Ok anita....110 cm user posted image user posted image user posted image user posted image
Pol si lahko predstavljate, da moram rikverc na WC, če hočem., da vrata lahko zaprem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1186
11.4.2008 14:52:02   
anita goitan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj sem se hmal polulala, zato ker si tako fletno napisala, da ne bo pomote, ma bravouser posted image user posted image ,

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 11.4.2008 14:53:25 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
11.4.2008 14:56:32   
sayuri
Če je pa res anita user posted image user posted image user posted image . Mamo tko majhen wc, da če grem s trebuhom naprej, ne morem vrat potem zaprt user posted image user posted image user posted image  In zdaj rikverc hodm user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1188
11.4.2008 15:14:38   
dojenč
dekline nič bat še malo pa vas bom dohitela,moj meter je pokazal 93user posted image user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
11.4.2008 15:24:03   
bambi14
Ryssa

Jaz sem si ravno malo prej merila, znaša pa okrog 87 cm, pred nosečnostjo je pa bil tam nekje okrog 65 cm.
Nimam pojma ali je to veliko ali malo, meni se zdi ravnprav

Še druge povejte mere!!

sva na istemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
11.4.2008 15:44:15   
mishel
Zdravo!!!

Po počutju se danes pridružujem tebi SAYURI, drugače pa bi se tudi jaz udeležila srečanja v Celju user posted image user posted image user posted image . Pa za majčko sem tudi. Ste si super to zamislile.
Mere trebuha vam javi drugič, ker trenutno nimam nobenega metra v bljižini. Zdaj grem pa ležat, ker sem res čisto brez energije, tisto energijo ki sem jo zjutraj imela, pa sem pokurila za čiščenje kopalnice.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
11.4.2008 15:47:47   
anita goitan
končno sem si vzela cajt da se slikam in da pošljem vsem avgustovkam na vpogled moj trebušček, ki ima obseg 88cm

user posted image

hvala sayuriuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1192
11.4.2008 15:49:30   
karmar
Ryssa najprej hvala za odgovor ( včeraj ). Si edina, ki je sploh opazila, da sem napisala vprašanje. Jaz pa merim kar 91 cm... Pa imam samo 1user posted image .....Prej pa sem imela tam nekje okrog 60. Skratka iz okostnjaka v mishelinčka...user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
11.4.2008 15:51:44   
sayuri
anita lušten mini buši user posted image user posted image user posted image . S takšnim bi jaz še prevale delala user posted image user posted image user posted image . Bom dala gor mojega za primerjavo user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1194
11.4.2008 16:02:44   
sayuri
24.teden

user posted image

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
11.4.2008 16:03:31   
Neža7
Lepo pozdrav punce user posted image

No, MF je za mano user posted image  Mali tehta že 500g user posted image  dolžino ni morala zmerit razadi položaj in še spodnji del hrbtenice tudi ni morala pogledati, ampak se je ta mali noramlno gibo nogice, da ni nič narobe user posted image  
Na najslednji pregled 16.5 bo ponovno naredila UZ, da preveri 100%. 
Od začetka user posted image  do sedaj sem na minus 10kg vse skupaj user posted image  Ponovno bom lahko user posted image  sem dobila danes dovoljene user posted image
Danes sem dobila pismo od DOBE in so mi priznali en izpit (angleščina) da po ta predmet mi ni treba več hodit na predavanje user posted image user posted image user posted image  Samo 2 izpita mi ostane user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša...... Prvič, da se opazila, da mi trebušček miga je bilo ta teden pri 21t.
Pravkar dela salte user posted image user posted image user posted image  ga čutim.

Lep vikend vsem želim. Upam, da bo malo posijal sonček user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
11.4.2008 16:07:58   
Neža7
sayuri...... Kako krasna že zgledaš user posted image user posted image user posted image  Kje si dobila ta majco? Jaz bi jo tudi imela user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
11.4.2008 16:08:05   
anita goitan
Bravo Neža7 za opravljene izpite, 1..2..3.. boš mela tud preostala dva!
Sayuri ta tvoj fantič ima pa take lepe učke!! Aja, buši je pa carskiuser posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
11.4.2008 16:13:03   
m_m
bambi14 kaj si že dobila kakšen odgovor glede majčk??

anita goitan je pa še mali. Moj je bil tudi prvič manjši, zdaj je pa špičast user posted image

sayuri o to pa je trebuh user posted image  lepi je.

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
11.4.2008 16:13:42   
Zoja Miša
Vidim, da ste veliko čvekale, ko sem se kopala med vsemi papirji na moji mizi!user posted image  In še ni konec, pa petek je! user posted image   No, saj hvala bogu, da je!!!

Sem vse prebrala, metra nimam pri roki, mi ga je direktor splel in nič vrnil! user posted image  Pošljem drugič mere bušeka.

Za srečanje vidim priprave v polnem teku! Upam, da se nas nabere nekaj do 18.5.!

Bambi14, si se zelo potrudila za majčke, jaz kar 2 vzamem, ker bodo tako fine, pa jih lahko potem lahko nosim izmenično. Ena v pranju druga na meni! user posted image  Vendar bodo potem mislili, da nimam nič drugega za gor dat! Sicer pa, koga briga!user posted image

Cinca marinca, dobrodošla.

Prej ste govorile tudi o materinski šoli, pa sem pomislila, da kaj pa če ne grem, me ne bodo pustili rodit! user posted image user posted image
No, sam me res zanima, ve katera, kako je s šolo v Domžalah?

Sayuri, ti nam kar kaj potoži, te bomo poskusile spraviti v boljšo voljo in te potolažiti!!!

Anita goitan, lušten bušek!

No punce, čvekajte še, pa vas preberem juti zjutraj ob kavici, ki jo bo verjetno Naty postregla.

Javite kako je bilo na pregledih in Maja T, kako je z izvidi?
Pa-pa! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?