detelja
|
janja jaz sem klicala k gin. zaradi bolečin in ker so mi v bolnišnici rekli, da je za 4 tedne po abraziji prvi pregled pri izbrani gin...in potem povem zakaj kličem pa je med.sestra rekla, da naj počakam, da pogleda, če je izvid pa je rekla, da je prišel, da pač piše, da je šlo za ss in da je gin. napisala kontrola čez 3 mesece in da me čaka nek izvid-ko so se začele težave v nosečnosti mi je vzela bris in izgleda sem spet imela glivice, ker sem dobila canasten 3 vag. tbl...in potem sem jaz šla na gin. odd. pa sem rekla, če mi lahko pove, zakaj je do ss prišlo pa je rekla, da mi bo pokazala izvid...in na celem A4 formatu so pisali le moji podatki, dg. v lat. da je šlo za ss in to je to...nek zdravnik je bil podpisan drugo pa nič ni pisalo..pa sem rekla zakaj ne piše vzroka...pa je rekla, da je plodek bil tako majhen še in da kaj več nikoli ne ugotavljajo, edino ko se to 3x zapored zgodi...vpr.sem še kako je kaj praksa pri njih, če se to ponavlja ali ne pa je rekla, da zelo različno...ampak me smo pogumne in smo borke tako, da bomo me to poletje vse postale nosečnice brez vseh težav, a ne?.... moram priznati, da sem po eni strani čist na tleh, kakšen dan imam res hudo krizo...po drugi strani pa mi nekaj daje toliko moči, da bi zavrtela čas naprej in začela na novo...nekje globoko v meni je strah, če bo ratalo spet tako hitro, če bo vse ok...ampak se držim tega "če si nekaj zelo močno želiš se ti bo tudi uresničilo"... mal pa mi gre na živce to, da če kdo pride z dojenčkom v službo da potem vsi škilijo in me gledajo kako bom odreagirala...in včerja je prišla sodelavka z enomesečno pupo pa so vsi tko po strani gledali mojo reakcijo...sem se kar razkurila pa sem rekla pa kaj pričakujete sedaj od mene, da bom padla v nezavest...so kar vsi vtihnili... tako sedaj pa šiban delat:)) lep dan vam želim
|