|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled po porodu
10.2.2005 11:06:32   
Anonimen
Živjo!
Imam eno vprašanje za tiste ki hodite k ginekologu v Leonišče. Ali ste na poporodni pregled (6 tednov), šle na pregled popoldne (torej z doplačilom kot nadstandard) ali so vas naročili dopoldne.
Mene so naročili popoldne, pa ne vem zakaj, saj je to rutinski pregled. Zanima me pa zato, ker ne vem ali naj vztrajam in zahtevam pregled dopoldne, ali naj se vdam. 4.400 sit za pregled se mi zdi kar precej.
Hvala
LP
Tasha
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   pregled po porodu
10.2.2005 11:13:33   
darjatimci
Prvi pregled po porodu je bil še vedno dopoldan brez doplačila,razen če je kakšna sprememba jaz sem bila leta 2003.Sestra bi ti morala povedat zakaj je tako kar vztrajaj,možno je,da ginekolog izjemoma dela popoldan pa ti nisi zato dolžna doplačevati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pregled po porodu
10.2.2005 12:04:08   
balaena
Zdravo!

Sicer ne paše moje vprašanje ravno k prvemu pregledu po porodu, se pa tiče Leonišča in bi bila vesela, če mi lahko tiste, ki ste hodile oz. hodite tja, razložite, kako je s temi pregledi.

Jaz sem namreč naročena drugi teden za prvi pregled v nosečnosti (sem želela zamenjati G in grem prvič sploh v Leonišče). Naročena sem ob 18:30 in vem, da bom prvi pregled morala plačati, za ostale pa nisem prepričana. Nekatere pravite, da so zastonj, druge spet ne. Sestra je rekla, da so načeloma zastonj, pri nekaterih pa je treba plačati. ?!? :zmeden2:

Kako je torej?

Hvala in lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pregled po porodu
10.2.2005 12:26:50   
darjatimci
Načeloma,kaj je zdej to,kot jaz vem naj bi imele nosečnice brezplačne preglede,v Leonišču mi je všeč to,da je laboratorij zraven ambulante, moja zdravnica dela v amulanti zraven laboratorija,eni delajo pa spodaj ali nasproti in dobiš izvide zelo hitro,še na transfuzijo ti ni treba več hodit tako kot včasih zaradi krvne skupine.Zelo je odvisno katerega ginekologa imaš,da sester ne omenjam te menjajo,da ni dvakrat ista in vsaka ima svoj sistem dela,drugače sem jaz kar zadovoljna,vse imaš blizu UZ,CTG SKRATKA VSE PREISKAVE,le parkirni prostor je kriza?!:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pregled po porodu
10.2.2005 12:44:30   
balaena
darjatimci,
a ti si imela zdravnico že pred nosečnostjo tam? jaz sem naročena pri dr. Pušenjaku... ne vem kako bo. dosti pohval sem prebrala, po drugi strani pa me malo skrbi, da ni preveč zaposlen in me bo na hitro odpravil.
glede parkirišča imam srečo, da sem blizu doma - kolo 5min, peš pa dobrih 10.
a ti v Leonišču naredijo tudi nuhalno svetlino, al moraš za to drugam?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pregled po porodu
10.2.2005 13:45:12   
Anonimen
Hvala!
Bom vztrajala!

lp
Tasha

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   pregled po porodu
10.2.2005 14:28:50   
darjatimci
Ja,jaz hodim že od prej,ne vem ampak meni se zdi fino,da te obravnava v nosečnosti porodničar.Pušenjak to je in mislim da imaš srečo da si ga dobila,je pa tako,da so vsi porodničarji ful zasedeni,ker letajo sem in tja,v porodnišnici so vse preiskave tudi nuhalna.In,če imaš srečo ti jo naredi tvoj ginekolog,odvisno kaj je njegova specializacija vsi niso za vse,meni moja ginekologinja ni delala aminocinteze,meritev materničnega vratu in obrata zadnji teden to mi je naredil Pušenjak in moram reči,da sem bila zadovoljna,vso srečo,Darja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pregled po porodu
11.2.2005 8:13:36   
balaena
no, pa sem malo pomirjena. hvala!
bom porocala drug teden, kako bo potekalo, ok?
lpb

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pregled po porodu
18.2.2005 13:31:19   
janja
Tasha, sem ravno preverila (delam v KC), da dela v Leonišču vsak dan popoldne navadna ambulanta in samoplačniška. Preveri kam si se naročila. Sicer pa tudi jaz mislim, da je prvi pregled po porodu na račun zavarovalnice. Je pa tako, da imajo ambulante obvezo, da mora biti 1/5 delovnega časa popoldne. Torej popoldanska ambulanta ni nujno tudi samoplačniška.

čau, Janja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?