žanneža
|
Evo še mene po dolgem času! Enostavno ne uspem! Služba, moja otroka, možek,...Dolgo sem prebirala, ful ste pridne. V petek sem imela pregled. V 23 tednu nosečnosti je moj malček velik 22cm in težek 461g. Spol se žal ni videl ali pa se mu dalo dobro pogledat (celoten pregled namreč ni trajal več kot 15 minut) .Ampak punce nisem razočarana, ker sem tudi pričakovala da bo tako.Važno je, da je vse ok. Pridelala sem do sedaj +3,5 kg. Naslednji pregled imam 9.5.2008. Moj mali je ful živahen. Ponoči je priden in skoraj nič ne brca, šele ko se vstanem se prebudi in prične s svojimi vragolijami. Zato pa je kriza s spanjem zaradi trebuščka (levi bok, desni bok, levi bok, desni bok,...) ter tekanja na wc (mogoče preveč pijem?). Z angel soundom cela družinica poslušamo trebušček. Res je fajn zadeva. Pomirjena sem, ko slišim njegov srček, tako vem, da je vse vredu. Otroka in mož pa so tako veliko bližje dojenčku. Brcik še namreč ne čutijo, čeprav jih jaz občutim že kar konkretno. Komaj čakam, da ostanem doma. Izračunala sem si, da glede na moj dopust delam samo še do konec maja. JuPIII! Vožnjo prenašam vedno težje. Še dobro, da grem na firmo samo 2x tedensko ( na eno stran imam vožnje cca. 1,5 do 2 ure)! Vedno bolj vesela nosečka sem. Res se veselim dojenčka. Otroka sta tako nežna do mojega trebuščka. Skupaj beremo pravljice, ga objemata, poljubljata, zvečer mu ne pozabita zaželeti lepe sanje,....Tudi možeku je vedno bolj všeč moj okrogli trebušček. Skratka, fajn se imamo! Punce lepo se imejte in božajte svoje trebuščke!