miska1
|
Lepo vas je blo spet videt na srecanju, predvsem nase male. Sem uspela za nazaj prebrati, dons ni toliko, lohk vsaj kaj napisem. Kasija - cimprej se pozdravite, vem je zoprno, ce je nosek zabasan. Kar vlece se, joj pa koliko fizioloske gre. Upam, da se kmalu vidimo. zajcek - jz tud bolj, da nevem, da je zajec za kosilo, ker ga ne bi pojedla, pa nisem vegi. oktoberka - te zenske res nimajo boljsega za pocet, ko da se o intimnih delih prepirajo tave - bravo za racunalnik, da je usposobljen internet mama06 - ne privoscim, da sta v pediatricni. Zadnjic, ko sva bla z Martinom, sem bla vesela, da je z njim vse v redu. Niso mu niti UZ glavice delali, samo na pregled gre cez 3 mesece. Tisti dojencki so bli tolk bogi ze za pogledat. Kaj sele, da pomislis, da je res nekaj narobe. Verjetno ne bosta dolgo notri. Mogoce si moras samo dodatno izcrpati. A premalo dobi? Verjamem, da ne bosta dolgo tam. vzdevki - Martinek, tinek, tini (ga klice tasca); zame je moj mucek, moj lubcek Za Celje se upam, da zmenim.
|