|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko obrokov 4 mesečniki
17.4.2008 7:29:15   
žaba
Naša 4 mesečnica ima sedaj 5 obrokov (ponoči spi od 21 do 5-6 zjutraj) nekje v povprečju 160-170 ml na obrok. Imam pa občutek, da sedaj včasih ni kaj pretirano lačna (jemo Hipp 2) in da bi imela mogoče večji razmak med obroki (sedaj je nekje na 4 ure). Včeraj ko sem ji ponudila zvečer pred spanjem flašo sploh ni bila lačna, ker je minilo od zadnjega obroka samo 3 ure in je cucelj kar odklanjala. Potem je napol v spanju malo pojedla.

A ima kateri izmed vaših user posted image  tudi samo 4 obroke in koliko potem pojedo na obrok. A bi lahko bilo kaj drugega narobe? Odkar smo šli na Hipp 2 je tudi malo zmanjšala obroke, zgleda da je bolj nasiten. Tudi čaja ali vode trenutno še noče piti, ji ponujam a noče nič piti, se kremži zraven. A so vaši user posted image takoj sprejeli čaje ali vodo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko obrokov 4 mesečniki
17.4.2008 7:56:29   
9janja
Živijo, tudi naša odklanja mleko. Včeraj zvečer ob 20 (ko 4 ure ni jedla), je pojedla samo 6o ml. Zjutraj ko se je zbudila, je pojedla sper samo 60ml in sploh ne vem kaj ji je? Jo matrajo zobki? Nisem več pametna, ne vem kaj se dogaja.

(odgovor članu žaba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Koliko obrokov 4 mesečniki
17.4.2008 8:00:33   
kristinaj
naša pri 4m je imela mislim, da 5-6 obrokov na dan, cca 180 ml enkrat več, drugič manj..... smo bili na aptamilu. žličke aptamila2 so večje kot tiste pri 1. kako je pri hippu pa ne vem.
taki mali NE smejo imeti samo 4 obroke na dan. ji pa obrok količinsko zmanjšaj, žličko manj praha pa boš videla kako se bo obneslo...... 

zakaj ji pa daješ mleko, če pa ne prosi zanj? počakaj da bo lačna. naša je šla dostikrat spat brez obroka in sem ji ga potem enkrat ob 22 zvečer kar v spanju dala.  

kje pa je čez dan mala? naša je bila od 3m na tleh. naredila sem ji njen kotiček in tam je preživela cel ljubi dan, ko nismo bili zunaj, se hranili ali spali.. igrala se je s pliški in gledala okoli in se matrala da bi prišla na drugi konec....

zgleda, da so si najine dve podobne. tudi naša na začetku ni pila tekočine oz. zelooo malo. edino lani poleti, ko je bilo 38 stopinj mi je v enem dnevu spila 2x po 80 ml čaja. drugače sem ji dajala večkrat na dan po malo..... da je začela malenkost bolj piti je bilo ko smo začeli uvajati gh, okoli 5m, ko je pa ugotovila, da lahko sama drži flašo, smo postali pravi pijančki...... nekje okoli 10m...in spije tudi po 3-4 deci na dan, more bit pa tekočina malo mlačna....

če pa še kakšno vpr, daj raje na zs

srečno

(odgovor članu žaba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Koliko obrokov 4 mesečniki
17.4.2008 8:53:54   
Maksma
Mislim da ti to kar ogromno popije na obrok, zato ne rabi tako veliko obrokov. Moj user posted image  bo drugi teden star 4 mesece in se dojiva in poje na obrok tam okoli 100 ml. Zvečer pred spanjem pa mu dodam malo aptamila in nikoli ne poje več kot 140 ml. Zato pa potrebuje več obrokov (čez dan se dojiva na 2-3 ure, ponoči pa spi od 20h do 3h in nato do 8h).
Čaj pa mu jst dajem že nekako od 2 meseca, pa ga najprej ni preveč popil, potem pa vedno več in zdaj popije kar 100 ml na dan.

lp

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Koliko obrokov 4 mesečniki
17.4.2008 9:28:36   
anita4
ojla!
Tudi mi imamo doma 4 mesečnegauser posted image .In lahko povem da 14 dni nazaj mi ni jedu več kot 40-60ml na 3 ure pa še to sva se zraven kregala in glej ga zlomka kaj se je zgodilo, začelo mu je z noseka tečt pa še kašljal je zelo.Tako da sem to odklanjanje hrane  povezala z prehladom.Sedaj mu je že boljše ,samo malo mu še teče kdaj pa kdaj iz noseka in seveda sva začela tudi z uvajanjem goste hrane , nakar mi je začel jesti na 3 ure po 150 ml pa  še to mu včasih ni dovolj.Mogoč bo kaj zbolela , upam da ne , ker pri takih malih ni prav luštno.
Lp
Anita


_____________________________

Und alles nur weil ich dich liebe...und ich nicht weiss wie ich dir sagen soll,
komm ich zeig dir wie gross meine liebe ist
und bringe mich fuer dich um.

(odgovor članu Maksma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Koliko obrokov 4 mesečniki
17.4.2008 14:12:42   
*erika*
moja je stara 5,5 mesecov in ze dva mesca ima samo 3-4 obroke na dan na 4-5h,ze kaksen mesec ji dajem aptamila 2,poje mi pa 210ml-280ml,je prava pozruhinjauser posted image .spi pa od 9h zvecer do 9h zjutraj.kar se pa tice caja ga pa tudi zelo malo popije,zna tudi po cel dan niti kapljice caja ker ga pac noce ji ga tudi ne silim.

_____________________________

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?