bamby
|
ella, saj morda res preveč kompliciram in se držim nekih tabel . Tim mi je jedel točno tako kot je tam napisano, Anaja pa še zdaleč ne. Me prav zanima, koliko bo drug mesec po praznikih vaga pokazala . dolenjka, morda veš, kakšen je ta Novalac AR? Zakaj pa ne AC, če jo napenja in šraufa . Ali pa če katera druga ve??? Si me klicala včeraj, ne? Sem bila zunaj, pa telefona nisem slišala, zvečer si te pa nisem upala nazaj poklicat, da vas ne bi motila pri večernem ritualu . Joj, pa spet si mastitis fasala . Pa ravno v LJ na srečanju si rekla, kako se tega bojiš . Čimprej okrevaj, držim pesti! suzi, imaš pridnega moža, da ti lepo pospravlja po stanovanju . Saj bi moj tudi ,sam nima časa, ker ga največkrat ni doma. Sprašuješ, kako je z mireno? Meni je vse OK, le vsake toliko mi nekaj packa . Samo to je tudi v navodilih pisalo,da traja od 3 do 6 mesecev . Se mi pa zdi,da je dosti več sluzastega izcedka kot prej in tako je tudi ta sluz bolj krvavkasta. Zato enega večjega krvavenja ni. Bolečin pa nimam. Kako je pa pri tebi? februarka, za Lariso, ki je tolk dolgo spančkala. Pa ne bit slabe volje, če imaš morda premalo mleka. Saj nas je kar nekaj takih, ki ga sploh nič nimamo, pa se s tem ne obremenjujemo. Ti jo daj čimveč dojit, če ne boš imela dovolj, ji pa mal dodatka daj, pa bo. Samo če pridobiva dobro na teži, pol nima premalo . anandrej, po mojem mnenju si kar dobro nardil,da si mu luč ugasnil. Jaz našo tudi dajem kar v temo spat, pa se sprva malce pritoži ali pa tudi ne, pa lepo zaspi. tuna, uboga Nina . Le pozdravita se čimprej. Kako bi ti Anja dlje spala ti pa ne znam povedat. Baje naj bi bil Milumil bolj nasiten in bi ti morda zaradi tega dlje spala . Če si na korajži za probat, dajta probat Milumil. Larisa, pri nas čez dan tudi nič ne pazimo, kako hrupno imamo. Če je Tim doma, pol itak razbija, pa mora Anaja vseeno spat. Ponoči je pa spet tiho in spimo vsi . IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dolenjka, zakaj pa je v lekarni svetovala AR hrano, ker to je aniti refluksna hrana proti bruhanju in polivanju, AC pa je anti kolik hrana. Saj od bamby Anaja ne bruha, ali pač, pa sem jaz spregledala. Anaja zdaj res ne bruha več. OK, bruhne, ko začne kašljat, samo to je zdaj vse redkeje. Imamo problem krčev in kot je buči omenila, nekaj res ne more bit vredu, ker ima kakec čisto zelen (temen) in neverjetno močno smrdi . Anaja ponavadi 2-3x potegne in ji že zaropota po trebuščku in potem noče več jest in je jok. Ko se enkrat umiri, pa začne jest v spanju in potem to traja kar dolgo, prden poje 100 ali več, če imam srečo. mateja81, za nov avto in za jermen! Je pa razlika res očitna. Jaz sem se našega zdaj že privadila, sprva mi je bilo pa obupno. Sem imela občutek, da kot da bi kamion vozila, tolk se mi je zdelo visoko .
|