aleksandra silvija
|
Jutro. Številke-Nya, Lunca--me se bomo zmenile, ampak ve2 sta itak pred mano . Če bomo pa vse naenkart v P.... Je pa ta ideja z organiziranjem obveščanja . Nya--Te razumem, da hočeš svojega takoj ob sebi. Ampak se mi zdi, da on pač gleda bolj praktično . Dopusta pač nima neomejeno število dni. Pa tudi pri malce večjem , pride kakšna pomoč ali teden 2 dopusta očka zelo prav. No, meni se to ne zdi nič narobe. Mogoče pa bi si vzel dopust tisti dan, ko bo vaju peljal iz P domov? Razprodaje? Ariel v Brežicah? Hvala za info . No, bi bilo fino malo pogledat, ker hodim samo v BC in se tam znembim kar veliko cekinov . Ja, včeraj sem dobila-glede na izvid brisa nožnice-Hiconcil antibiotik in Canesten. Moram 30.4. res vprašati G, kaj je bilo. Očitno neka-katera? bakterija in glivice. sem pa obenem zavila še v Bc NM in malo zapravljala (baldahin, stojalao zanj, še nekaj pajackov, pa za starejša 2, škarjice, ščipalko, glavničke,....) Mi pa še vedno manjka:- banjica, kengeru, kozmetika, plenice, otroška varuška, ..... Kleopatra- lepo, da si se oglasila.
|