Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

,
! Stala sem bolj spredaj in imam blod kratke lase z nekaj narastka!
Danes me ne bo, ker mi ne bo zneslo, drug teden sem na morju
, pridem zopet 5.5. Lasje bodo e vedno kratki, narastek e malo veji, kakno majko pa bom imela ti teko reem
. Trenarka bo verjetno ista (e mi bo e prav
. To je blo za znort. NOben polozaj mi ni ustrezal, kriz me je bolel, une kosti spodaj mi narazen vlece, ta maladva sta brcala, zgaga me je po tej limonadi pekla, napenjalo me je v crevesju zarad tega sirupa
bi fulll el amapk jaz sem rekla, da NEEE, ker hisko delamo in moremo nadzirat in preganjat delavce. To je zdaj prioriteta....dopustki pa e lahko pridejo na vrsto.
upsss sedaj vidim da sem že včeraj odgovorila, pa sem imela v spominu da nisem poslala sporočila, jao blond
, ce ne bom pa kar se te dni pokurla, glede na to da so 'nefer' in mi ne bojo podalsali pogodbe.
ampak bomo preiveli, pa sva se tako odloila in e v bolniki sem. Zadnji mesec pa ne bom hodila nikamor, bom preve okorna
TATO!!!!!!!!!!KAKO JE MLADOPOROENKA??SI UZIVALA?VIDI DA SMO ME IMELE PRAV,KJE PA JE TORTICA ZA NAS AVGUSTOVKE?
VODIJO 28 PROTI
23, CE SEM PRAV IZRAČUNALA