Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
jaz sem se ravnala po tistih zapovedih, ki so v napotkih (pomembne teme). sicer ne 100%, ampak v vecini pa ja. ni tezkega nisem dvigovala (no, do enih 3 kil se skor ne mores izognit), pa glede hrane sem se drzala bolj ali manj, pocivanje pa itak - prvi teden prometriuma sem bila koma, bi skor ves cas samo spala 
.
Svet je pa res čuden!! Jaz upam, da ti ne boš rabila nobene več, pa da mi jih slučajno ne poješ!!
trudiva od avgusta 2005. Prvo leto itak noccejo nobenih dodatnih preiskav delat, tako da meni so ssele po cca. 8 mesecih pogruntali da imam prekratke cikluse (takrat M na cca. 21 dni) in dobila sem iz italije neke tablete. Potem pa je kmalu potem ratal cel kazzin. Ciklusi so se daljssali, rekordni so bili dolgi tudi po 90 dni, pa sse to so mi M. sprozzali s tabletkami. Jeseni 2006 so mi ugotovili hormonska neravnovesja, oz. povissan hormon prolaktin - zviuje ga manja cista v glavi, ki pritiska na hipofizo - od takrat se borim proti temu, predvsem z zelo odurnimi tabletami. Ma kaj ccmo. Junija pa upam da gremo s postopki naprej, upam da v IVF. Toliko na hitro o moji poti.
. Iz kluba klomifenk pa sem se odcepila
ničččččččč sladkarij. Meni se pa sline ful cedijo po makovem kolaču
. Samo bi me poslali nekam, če bi se kaj pokazalo v krvi.
....bom pa počasi začela razmišljat, kaj bo za kosilo...
. Tko da vidiš, vsem uspe. Enim prej, drugim pa kasneje. Upam, da se vse kmalu preselite iz fosilk med zdrave in vesele