Pikica pokica
|
Guppy, en velik zate. Upam, da bo Marko kmalu vredu in da si boš lahko odpočila. Kar se pa tiče večernega uspavanja je pa zgleda to tukaj na RR nalezljivo. Tudi Zoja se zadnja dva dneva dere, ko jo položim v postlico. Ugotovila sem, da prav izsiljuje, saj se joka kot nora, ko pa zasliši glas, pa takoj utihne, ker misli, da bo šla v naročje. Če jo pustim, sledi seveda dretje takoj naprej... UF!!! Upam, da sta ta dva večera bila zgolj izjema . Sandra, žal ne bomo prišli na slo.obalo, saj gremo v soboto v Opatijo. Bomo pa zagotovo prišli kakšen vikedn v maju ali juniju. Ti javim, pa da se končno tudi mi spoznamo . Če boste pa vi kaj na štajersko hodili, pa seveda javi, da se celjanarke zberemo . Nefretiti??? Možeka imaš še kar doma??? OČITNO, ker se nič ne javiš . Zgleda, da smo se tudi mi včlanili v klub alergikov . Zoja je po telesu dobila izpuščajčke ( rdeče lise), v katerih je suha koža. Ne vem sicer točno, kaj je vzrok, sumim pa tri stvari - napokala sem se arešidov, Zoja je jedla jagodno skutko in uporabljala sem kapljice proti zamašenemu nosu ( le zvečer). Takrat so se pojilavile pikice. Zdaj sem vse to črtala, ampak pikice ima še vedno. Verjetno traja nekaj časa, da se koža popravi??? Alarm... PA PA
|