dolenjka
|
Jutro še enkrat Evo, carica se je zbudila in sem jo šla najprej previt, da ne bi blo tko k včeraj, k je bla 14 ur v eni plenici (pa ne socialni povedat ) No, pol sva se pa mal igrale (pol ure pa res mine ko šus) in pol sem jo normalo hotla podojit in ona je 16x potegnla in pol nič Pa mi deluje zaspana, pa ni hotla ajat Pa jo dvignem in dam na drugo zizo, če bi ji bla bolj všeč, pa spet 3x potegne in pljune (dobesedno) ven Pa jo dvignem, podre kupčka (od kje že ) in dam nazaj ja zizo in 0 Prov, pa sem jo v posteljo odložila, se je še 20 min s palčki pogovarjala (jaz pa med tem pojedla ) in pol so majstri z motorko in macolo začel operirat in ona je spet zaspala OK, kako naj zdaj dosežem, da do 2. leta mojstri kar tle ostanejo, pa da jim ne bi blo treba plačat? Misar, to kar si ti napisala, smo pri nas že zdavnaj ugotovili, pa smo jo še vseen hotl "naučit", da iz zize sama potegne, pa nam ne ratuje glih Le redko jo sprazni No, zdaj, zadnjih 5 dni je taktika taka, da vedno po 2. zizi dobi še iztisnjeno mleko in popije od 35 - 50 ml in potem običajno spi med 4 in 6h in pot. Rekord je bil 7 Elma, pa ti si šele teroristka, jaz sem zate prava vajenka K se bo moj naslednjič kej bunil, ti ga po DHLu pošljem, pa bo peš in rilverc pritekel nazaj k men Larisa dobro jutro! Katero čudežno kremo si pa dobila? Jaz bi tudi kaj takega pojedla Kater antibiotik pa ti jemlješ? Ker men je tamala mal "težila" po antibiotiku in je mogoče od njega Aja, pa vsem hvala za voščilo za caričin mini RD